Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Όταν ένα άτομο σαν το Hawking γίνεται pinterest/twitter/facebook friendly ” Και κάνει και περάσματα από το big bang Theory χωρίς κόμπλεξ!
-
Παράθεση από ikleos: “Καλημερα και απο εμενα παιδια...εχω στα χερια μου ενα Μi Note 3 το οποιο είχε κινεζικη ρομ πανω αλλα ηταν unlock. Eτρεξα και το tool και μου λεει οτι ειναι unlock και δεν χρειαζεται να κανω ξανα την διαδικασια. Περασα το Τwrp απο το σχετικο θεμα (TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI ) και δοκιμασα και περασα και το twrp οπως το εχει μεσα στην ρομ. Και τις 2 φορες εχω το προβλημα οτι μπαινει σε twrp αλλα οτι και να πατησω δεν λειτουργει...λες και μενει παγωμενη η εικονα εκει. Κα…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαGood morning
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜε όπλο στον αγωνιστικό χώρο ο Ιβάν Σαββίδης! VS Ο Καπετάνιος θυμήθηκε την εποχή του »Ρίγκο» με τα κουμπούρια και επισκέφθηκε το μπούθ της Νόβα | parodynews
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Παράθεση από Thracia: “Καλημέρα,καφεεε,καλό ΣΚ,Καφεεε... Ακόμη;Καφεεεεε.. ” ...μονο καφές σου λείπει, αρ γιου σουρα? Το H2O θυμάσαι που πέφτει? tLvf5nhC9tV9GkgR2 ” Ευτυχώς που τα είδα τώρα,ρε πας καλά; πρωί πρωί;;
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Thracia - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “στο format data έχω master phd dhi & dhl, αν θέλετε λεπτομερή ανάλυση πείτε μου... ” Που πάνε τα data μετά το format?
-
Παράθεση από cacau: “Έχω την "μαμίσια" Global 9.1.4, πέρασα το τούρκικο recovery γιατί το δικό μας δεν δούλεψε (με πέταγε στο εργοστασιακό). Μετά έγινα root με το magisk 16.00 και δουλεύουν όλα αλλά κάποιες εφαρμογές όχι. Το Adaway ” Δοκίμασε αυτό MEGA Είναι τροποποιημένο για να δουλεύει με το magisk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα,καφεεε,καλό ΣΚ,Καφεεε... Ακόμη;Καφεεεεε...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “Χάι γκάιζ...........χάο άρ γιου? ” Ρεεεε ακόμη να μάθεις Τούρκικα;; Πώς θα σε ντυσουμε σκουλήκι να τρουπωσεις εκεί!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από johnny_red: “Καιρό είχα να μπω στην τρούπα... περίμενα να είχε φτάσει τις 1000 σελίδες μέχρι τώρα, αλλά βλέπω μόνο 987... ακόμα και στη κωλοβάρα κωλοβαράτε για πάμε γερά Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ” Σε διαφημιστική πινακίδα την διαβάζεις; Καλημέρα κόσμε
-
-
Παράθεση από redSparrow: “Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά μήπως ξέρεις που μπορώ να βρω τις οδηγιες; Δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου κάτι, καθώς μεχρι την τελευταία (XTRV 8.2.1 - αν θυμάμαι καλά) δεν είχα πρόβλημα.Ευχαριστώ ” Εδώ xiaomi-miui.gr/community/news/…es-στις-ευρωπαϊκές-χώρες/
-
Παράθεση από redSparrow: “Ξέρει κανένας τι παίζει με τα θέματα; Δεν υπάρχει ούτε καν σαν εικονίδιο. Ευχαριστώ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51180/ ” Γύρνα το region Ινδία,κατέβασε όποια θέλεις και θα μείνουν στην συσκευή. Υπήρχε ανακοίνωση για αυτό,στον γράφει τον λόγο