Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από Stelios Stelaras: “Καλημερα. Θέλω κάνω βιντεοκλήση και δεν βρίσκω την επιλογή . Μπορείς σας παρακαλώ κάποιος να με βοηθησει ? Τα υπόλοιπα τηλέφωνα που έχω υπάρχει επιλογή μόλις ανοίξω κάθε επαφή. ” Xiaomi είναι και τα αλλα ; Δεν υπάρχει επιλογή για βιντεοκληση χρονια τωρα Εκτος αν αναλαξε κατι και δεν το εχω πάρει χαμπαρι
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ MI TV BOX
ΜήνυμαΠαράθεση από nikos1maria: “ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΡΘΟΣΩ .... ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕ NETFLI ΟΥΤΕ SE YOUTUBE Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΧΩ .... ” Παίξε λίγο με την ανάλυση οθονης
-
Αποθηκευτικός χώρος
ΜήνυμαΚατεβασε τον es file explorer και κανε αναλυση ασωτερικου χωρου Θα τα δειξει ολα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Εργαλείο παρασκευής για σουβλάκια φρούτων και κρεατικών - Meat Dicer/Brochette Express Food Slicer - Φτιάξτε 16 σουβλάκια μέσα σε δευτερόλεπτα! ((ο Μάρκος, μπορεί να το χρησιμοποιήσει και ως...άβαταρ))” Έρχεται με το κρέας; Αλλιώς τα φτιάχνω και μόνος μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα Πόσες για Πάσχα;
-
Παράθεση από liquid: “Μπορεί κάποιο παιδί να τσεκάρει το μέγεθος των φωτογραφιών-βίντεο που έχει στο κινητό του απο κάποιο file manager και μετά μέσα από τις ρυθμίσεις - αποθηκευτικός χώρος? ” Με τον es explorer μετα την ανάλυση κατέβηκες πιο κατω να δεις τα μεγάλα αρχεία; Συγκεκριμένα,Miui-Gallery-Cloud-.cache =============== Μαρ 4th 2018, 2:41pm =============== Παράθεση από tacolla: “Δε δοκίμασα κανένα νέο recovery, περιμενω κάτι σίγουρο, αφού αν εξαιρέσεις το recovery και το adaway, όλα δουλε…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜερααα,Σπερα
-
Παράθεση από babis306: “@Thracia tετοια ωρα χλωμο θα πορευτω με αυτην μεχρι αυριο που θα σχολασω απο την δουλεια, γιατι εχει εγερτηριο στις 05:00, και μετα βλεπουμε τι θα γινει..........για την ωρα ξανα την 8.2.1. Απο την 7.12.14 λειπουν πολλα περισσοτερα. Απλα αν κανενας εχει βαλει την stble και τα εχει ας κανει μια ενημερωση.Αν και αποφευγω τις stable θα την βαλω μεχρι να λυθει το θεμα. ” Κράτησε όποια σε βολέψει και ότι εφαρμογή λείπει πες να την ανεβάσω
-
Παράθεση από babis306: “@Thracia θα δειξει τωρα περναω την 8.1.25 αν δεν τα εχει τοτε κατεβασμα την 7.12.21 και τοτε θα ειμαστε ενταξει....... θα δειξει....... @Thracia δεν βλεπω την 7.12.21 στο download section.............εχει την 7.12.14 και την 7.12.28.............που ειναι η 21??????????????????? ” Δοκίμασε την 7.12.28 Αλλιός την EU
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Υπάρχει και κόσμος που έχει πιο σοβαρά προβλήματα... ” Να μένεις στο caravel με 33 ευρα την ημέρα και να σου κάνουν έξωση
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “αυτό στα νηστήσιμα ” Τα κατω
-