Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Αντε να γράψω και έναν καλο λογο για το Gearbest! Παραγγελία 16/1 θήκες τζαμακια καλώδια για Mi note 3, παραλαβή στις 31/1 Χωρις τελεωνείο με Belgium post Η μια θηκη ηταν για Mi6 μεσα σε συσκευασια που εγραφε Mi note 3 Ανοιξα ticket αμεσως με φωτο κλπ..... Απάντησαν την επόμενη μερα με επιλογή για refund στο paypal ή το ποσό στο wallet και μερικά ποντακια στο λογαριασμό μου Εννοείτε απάντησα το δεύτερο και ξανα παραγγελία στις 3/2 την θήκη και άλλα πραγματάκια! Με Belgium BERAMHQ πάλι,βγήκε και …
-
Παράθεση από 8@nos: “Και κάτι άλλο αν ξέρετε, κάνοντας τη παραγγελία από banggood κάπου έχει να τσεκαριστεί ή όχι αν θέλω να φαίνεται το logo τους ή όχι, αυτό πχ αν επιλέξω να μην φαίνεται είναι για να φαίνεται ότι μου το στέλνει σαν δώρο? ” Δεν εχει σχέση με εμάς τους απλούς θνητούς Το εχουν για την περίπτωση που το παραγγηλει άλλος επαγγελματίας του χώρου για πελάτη του
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από duc: “Παράθεση από Narsilea: “Παιδιά πρέπει πρώτα να κατεβάσετε το αντίστοιχο application Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εννοείς το app της Πειρεώς, εννοείται πως το έχω κατεβάσει. Το πως ενεργοποιώ το NFC είναι άλλο θέμα. Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση μέσα από την εφαρμογή; ” Πρέπει να κατεβάσεις το winbank wallet και να ενεργοποιήσεις την κάρτα απο την άλλη εφαρμογή =============== Φεβ 26th 2018, 7:26pm =============== Παράθεση από phavos: “Ρυθμίσει…
-
Παράθεση από phavos: “καλησπέρα, έχω mi note 3 με global stable rom και θέλω να χρησιμοποιήσω Alpha Wallet. Ποια settings πρέπει να βάλω για να χρησιμοποιήσω το κινητό με NFC αντί της πιστωτικής ? Υπάρχει κάποιος που να το έχει κάνει ? ” Ρυθμίσεις-Δίκτυο-Περισσότερα-tap and pay-προεπιλεγμένη εφαρμογή θα βάλεις το ALPHA wallet Δεν έχω καταφέρει να το δοκιμάσω ακόμη
-
Παράθεση από kostis12: “Σε φίλο, που παρήγγειλε προχθές από geekbuying κινητό, του σκάει email από presales team (του geekbuying ) και του λέει, χωρίς πολλά πολλά, ότι πρέπει να τους στείλει φωτό από διαβατήριο (που να φαίνεται και η υπογραφή) καθώς και φωτογραφίες από την κάρτα που έγινε η συναλλαγή και να φαίνεται ο 3ψηφιος κωδικός επιβεβαίωσης προκειμένου να προχωρήσουν την παραγγελία.Μας δουλεύουν τα παλικάρια λίγο; Το έχει ξανασυναντήσει κανείς; ” Εννοείτε ότι δεν απαντάει στο mail και επικ…
-
Magic WormHole
Μήνυμαμε,με είναι το σωστό
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zanos: “Σας αναφέρω οτι η άσκηση "ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ" στο νοσοκομείο "ΑΤΤΙΚΟΝ" εστεφθει από πλήρη επιτυχία, περισσότερα στα δελτία των ειδήσεων ” Σε πιο τμήμα είσαι;; Εκεί μου πίνουν...εε..δίνω αίμα Χρόνια πολλά @osalonikios Βάλε καμία Μαλαματίνα
-
. Γυμνές πολικές αρκούδες στα χιόνια
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα,Καλημέρα Έρχεται,μετά τα διόδια της Ελευσίνας Υποχρεωτική χρήση γυαλιών Ηλίου!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜήτσο;/ (Hidden Content)
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Thracia - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από dim_dim: “Δεν εχω τετοια επιλογη... ” Τότε πας για lazy flasher
-