Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Εγώ κάνω βδομάδα παρά βδομάδα σχεδόν factory reset/format data, σε μια ωρίτσα, το πολυ, το χω ξανά στήσει το τηλεφωνάκι. ” Μια βδομάδα κάνεις να περάσεις το TWRP και την Rom στη συσκευή Ε... μετα τα υπόλοιπα είναι εύκολα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zanos: “Οποτε τον ηπιαμεν!!!! ” Και δεν το ατμισαμεν! [/quote]Παράθεση από zanos: “ το φυσαει και δεν κρυωνει τωρα. ” Και χωρίς την κάπνα με τα αρώματα
-
Παράθεση από Ilford: “Ναι, με global stable + android pay και Αγγλικη debit card. ” Παράθεση από liquid: “Εγω με την 7.12.21 δουλευω κανονικα της alphabank το my wallet. Της πειραιως η εφαρμογη ειναι δυστροπη,ακομα δεν εχω καραφερει συναλλαγη. ” Done Συνέδεσα Πειραιώς και ALPHA τώρα μένει να το δοκιμάσω. Προσπαθούσα με της Εθνικής αλλά δεν υποστηρίζει τελικά NFC
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “To είδα κάπου στο fb και νόμιζα πως απευθυνόταν προς την τρούπα!!! "Ο Μπαμπαστρούμφ κάτω από ποιες διαδικασίες είναι ο αρχηγός του Στρουμφοχωριού...??? Και γιατί έχει μπαστακωθεί σε αυτή την θέση...??? Ποιος τον επέλεξε πρώτη φορά και γιατί δεν υπήρξε από τότε νέα ψηφοφορία...??? Κάτω ο φασισμός του στρουμφοχωριού!!!" ” Εγώ αυτό που κατάλαβα μέσα στην ομίχλη είναι και πια είναι η στρουμφιτα εδώ μέσα Τα υπόλοιπα στρουμφακια πια είναι;
-
Παράθεση από pavlidisc: “ΠΟΛΥ καλό αυτό! Έχω ξανάπεί ότι την γνώρισα με τα προϊόντα Apple και της βγάζω το καπέλο (για Ελληνική εταιρία). Τρομερή εξυπηρέτηση και άμεση.Φαντάζομαι ότι και στα Xiaomi το ίδιο θα είναι. Αλλά με τρώει ένα ερώτημα : Ανταλλακτικά γνήσια...που βρίσκει;;;;;;;;; ” Ενα ποσοστό συσκευών έρχεται για ανταλλακτικά προφανώς,όχι για πώληση Τα καλά τα ΛΈΜΕ !
-
Παράθεση από 8@nos: “Υπάρχουν ακόμα τέτοιες εφαρμογές Το μόνο που έχεις να σκεφτείς είναι η κατανάλωση μπαταρίας γιατί λέγοντας ότι ακούστηκαν πολλά αν εννοείς ότι σε παρακολουθούν, σκέψου ότι δεν είναι περισσότερο από τη google κτλ ” Την είχα απο το 14" ήταν ο λόγος που έκανα ενοποίηση τα partitions στο mi3 γιατί δεν χώραγε μαζί με το SU στο system. (Hidden Content)
-
@pavlidisc Δεν ξέρω για τα 5άρια ΑλΛά το redmi 4 prime όχι pro που έγραψα πρίν Με το redmi note 4 με τον snapdragon είναι ακριβώς οι ίδιες συσκευές η μια με 5άρα οθόνη,το άλλο με 5,5άρα Το κακό είναι ότι σταμάτησε νωρίς να υποστηρίζει με update το redmi Για την infoguest ακούγονται καλά λόγια,μέχρι και 40λεπτή αναμονή για αντικατάσταση οθόνης στην εγγύηση.
-
Υπήρχε κάποτε και μια ωραία εφαρμογή που τράβαγε φώτο και την φάτσα του αλλά ακούστηκαν πολλά για αυτήν Ήταν όμως Κερβερος
-
Παράθεση από pavlidisc: “Όποιος κατάλαβε τί διαφορά έχει από το Redmi 5 Plus...ας ΜΕ πεί και μένα ρε παιδιά.... Υποσχέθηκα στην κόρη μου το Redmi 5 plus, αλλά το καθυστερούσα λίγο (ελέω και Global έκδοσης) για να δώ τί θα παίξει με το Redmi Note 5. Εσείς βλέπετε να έπαιξε κάτι διαφορετικό;;;; ” Redmi 4 pro με redmi note 4 SD Η διαφορά βέβαια είναι στην οθόνη αλλά δεν υπήρχε τότε η τρέλα με τις οθόνες Έχεις δει την κατάληξη του redmi 4 pro?
-
Παράθεση από Maniataros: “Να ρωτήσω το back up που πήρα μέσα από το mi clound μου αποθήκευει mp3 και pdf που έχω στην συσκευή? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κανε ένα φάκελο χύμα στον εσωτερικό χώρο και βάλε ότι θέλεις εκεί μέσα. Με factory reset δεν θα σβήσει,μόνο άμα κάνεις wipe την εσωτερική μνήμη ή format data.
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Wind (Internet)
Thracia - - Wind Hellas (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
Μήνυμα@lorenzo81 Μην περιμένεις τίποτα απο το mi router,σε σχέση με την ταχύτητα γιατί δεν είναι modem Ο φίλος σου δεν ξέρεις αν παίρνει απο το ίδιο αστικό κέντρο με εσένα Εγώ με 24άρα και 2,5χλμ απόσταση είχα 5+ Τώρα με vdsl 300 μέτρα απόσταση έχω 50
-
Παράθεση από Maniataros: “@Thracia έχω κάτι φακέλους στα download του mi file manager με διάφορα pdf και άλλα τέτοια που δεν θέλω να τα χάσω ,το miclound τα αποθηκεύει και αυτά? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κράτα ένα backup απο αυτά στο pc,εκτός αν τα έχεις στην εξωτερική sdcard οπότε δεν χρειάζεται
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Wind (Internet)
Thracia - - Wind Hellas (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
Μήνυμα@lorenzo81 Οι γονείς σου είναι κάπου 500 μέτρα πιο κοντά στο αστικό κέντρο
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@Maniataros Αν έχεις ιό όπως λες Κανε factory reset και το mi cloud θα σου επιστρέψει επαφές,μυνήματα,κλήσεις. Οι φωτογραφίες δεν θα χαθούν με το fr. Τις εφαρμογές απο το play store. Δεν έχει αξία να κάνεις factory reset και να επαναφερεις εφαρμογές με τα δεδομένα τους
-
Παράθεση από DimitrisPapamichas: “Φίλοι καλησπέρα . Προσπαθώ να ξεκλειδώσω ενα mi note 3 . Έχω συνδεθεί με τον mi λογαριασμό μου στο κινητό ,το έσβυσα μπήκα σε fastboot mode με volume- και power button αλλά το MI UNLOCK δεν μου το αναγνωρίζει .Βρήκα κάποιους drivers για την συσκευή,τους εγκατέστησα αλλά πάλι τίποτα . Το κινητό έχει την ROM 9.2.2.0(NCHCNEK) / STABLE ,δεν ήρθε με αγγλικά και θέλω να το ξεκλειδώσω και να του βάλω την μία global stable μετά . Έχετε καμία ιδέα ; ” Εδώ εισαι Ξεκλειδώσ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από ANDREAS54: “φεύγοντας ο ντελιβεράς ότι έπρεπε να πω κασέρι ” Λαρισα και πάνω, μεχρι Εβρο Τυρι= Φετα τα υπολοιπα με το ονομα τους,κασερι,γραβιερα,μπλα μπλα Λαρισα και κατω,μεχρι Κρητη Τυρι=Οποιοδήποτε κίτρινο (Αναλογος την περιοχή) Φετα = Φετα
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Thracia: “Έχει καταφέρει κανείς να συνδέσει κάρτα τραπέζης με το NFC? ” Εχεις κατεβάσει το Wallet App της τράπεζας με την οποία συνεργάζεσαι ... και δεν ?? ” Κατι εγινε με τις ρυθμίσεις,ειναι ενεργοποιημένο το google pay by default το αλλαξα τωρα σε ΄" Εκτος αν είναι ενεργη άλλη εφαρμογή" και θα το δω Το ibank pay δοκίμασα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤετάρτη δεν είναι σήμερα ΕΡΤ HD? @ANDREAS54 Και αν το μπερδεύουν με την μπουγάτσα με τυρί; Τι θα κάνουν που δεν θα ξέρουν σε πια χώρα προσγειώθηκαν;
-
Magic WormHole
Μήνυμα@spideman3 Εξήγησε του μποχαλου ότι όταν λέμε τυρί στα μακαρόνια εννοούμε ΦΈΤΑαααααα