Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΡε μάστορα,τα μακαρόνια μόνο με σάλτσα Τον κιμά,δίπλα σε μπιφτέκι
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Thracia - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από spirosmeg: “Εχω φρικάρει καθώς ρίσκαρα και την πέρασα χωρίς factory reset από Developer για να την δω αν ήταν κομπλέ απο τις εφαρμογές τις MIUI καθώς έχουμε θέμα με το τηλ. αυτό τα έχουν κάνει μπάχαλο στο EU απο της 21/12/17 έχουμε να δούμε Rom πλήρη, και με ρήμαξε στα error ...Εδω σου ανέβασα το Boot: Boot_img_Jason ” Σπύρο,και προς υπόλοιπους Σε πολλές περιπτώσεις αν δεν δουλεύει το touch στο twrp η εύκολη λύση είναι το mouse με otg.
-
Το πακετομα του απο πάνω forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50339/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤα κιάλια τι τα έχεις,μόνο για την γειτόνισσα;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καρναβάλια!
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “μακάκες οι Γερμανοί ” Αυτοκτονικοί μακάκες Παράθεση από takisfrag: “όχι της ποσότητας ” Ποση ποσότητα να εχει μια Κινεζουλα
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Wind (Internet)
Thracia - - Wind Hellas (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
ΜήνυμαΠαράθεση από Night_68: “δεν το κατάλαβα αυτό ” Αν δεν υπάρχει διαθέσιμη (ελεύθερη) γραμμή για νεα σύνδεση έχουν την δυνατότητα να ενεργοποιούν τηλεφωνική σύνδεση επάνω σε άλλη γραμμή. Δηλ, από την γραμμή που εσυ παίρνεις ιντερνετ και σταθερο να δίνουν σταθερο και σε ένα άλλο σπίτι!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Εχει τέτοιο στην μαύρη αγορά?? ” Mi5s με δακτυλικο που να λειτουργει ;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “...με ένα φιτίλι να εξέχει... ” Όχι ρε.Πολύ φανερό! Δακτυλικό και αντίστροφη μέτρηση!
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Wind (Internet)
Thracia - - Wind Hellas (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
ΜήνυμαΠαράθεση από bilnas7: “Στο σπίτι, επαρχιακή πόλη, κλειδώνει στα 10 Mbps με SNR στο 6 με το ζόρι. Δεν χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο χάλι μαύρο. ” Δεν φταίει μόνο η wind για αυτό! Στην Αττική με hol πρίν γίνει Vodafone σε συμβόλαιο 24αρας είχα 5 mbps και ναι, δεν την άλλαζα με τίποτα ,γιατί ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος από όλα τα υπόλοιπα σαν εταιρεία. Το πρόβλημα ήταν η απόσταση και ο αρχαίος πλέον χαλκός Τώρα με 49,99 mbps μετράω τις μέρες για να φύγω από την wind! @Night_68 Στην περιοχή σου υπά…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “γιατί είμαι της καθαριότητας... φυτεύτηκε, κατά λάθος, η Κινέζικη dev!! ” Στον Αλέκο;;