Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από elias kazas: “Αν επιτρέπεται πληρωσες τελωνειο? Η διεύθυνση του αποστολέα τι εγραφε? μπορεις να ποσταρεις το tracking? εχω παραγγείλει κ εγω με belgium registered. ” Όχι Po box bla bla Belgium RG1234567890BE =============== Φεβ 3rd 2018, 12:22am =============== Παράθεση από geozn8: “Εγω παραγγειλα κατι αξεσουαρ στης ” Εσένα οπου σε πετύχω Σου εχω μια θήκη! Αν δεν την ζητήσει πισω το GB
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣτο en.miui τι ώρα είναι;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαMi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)
-
Παράθεση από kostasspil: “Οκ, το δοκιμαζω κι επανερχομαι αν προκυψει κατι! Thanks! =============== Φεβ 1st 2018, 5:37pm =============== Τζιφος. Εξακολουθω να μη λαμβανω app notifications ” Έχεις δώσει τα δικαιώματα στην εφαρμογή mi fit?
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs Παραδείγματα είναι,μην τα βάλεις για avatar.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟύτε και κατάλαβα πως δουλεύει!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα Γκοσμε! Παρακαλείστε,μην στριμωχνεστε θα τηρηθεί σειρα προτεραιότητας MIUI FANS OF THE YEAR 2017
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Δεν έχω βάλει ακόμα τέτοιο πράμα. ΟΤΕ , NOVA, κλπ...τα γουστάρω τρελά αλλά προσπαθώ όσο μπορώ να μην βλέπω τηλεόραση...για να μην βλέπουν και τα παιδιά. ” Παρε ένα tvbox, κανε μια συνδρομή στο Netflix και μετα μπορείς να εξαφανίσεις και το control της TV
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit) ” Εδώ τρώω εδώ πίνω...!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΥπάρχει κανείς με mi 6? F****ing gearbest
-
Magic WormHole
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49604/
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣπυροπούλου βρεεεεε η μοναδική που φέρνει σε Ελληνίδα
-
Παράθεση από theopan: “Παράθεση από markito: “Παράθεση από makis1024: “Εάν είναι για το Mido, από ότι ξέρω το Mido δεν υποστηρίζει quick charge. ” Το ξέρω απλά ρωτάω αν πάθει κάτι αν το φορτίσω με Q.C 3.0Ευχαριστώ! MI 5 using Tapatalk ” Φορτίζω κανονικά το santoni μου με QC 2.0 φορτιστή αυτοκινήτου. Αναγνωρίζει μάλιστα τη φόρτιση ως QC κανονικά και αλλάζει το σύμβολο. Τώρα αν στο μέλλον μπορεί να πάθει ζημιά όπως διατείνονται μερικοί δεν το ξέρω. Μέχρι τώρα πάντως δεν έχω πρόβλημα. ” Πόσα amp εί…