Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓια εμάς το εφτιαχνες το γλυκό; Χρόνια πολλά Μητσουλα, Με ένα καλό κινητό!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ποιον κόκορα? ” Τον χθεσινό! Σκονταψες ή ακόμη τρέχεις;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Αναρρωτικη... ” Απο τον κόκορα!;
-
Magic WormHole
Μήνυμαχαχαχαχαχα Όταν είσαι στη δουλειά και ξεκλέβεις χρόνο για την τρύπα Καλημέρα,πρωινή σκουλικοτρυπα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Ρε σύ, αυτός έχει δοκιμάσει όλο το Βόσπορο. Κάπου θα έχει πετύχει κάτι καλύτερο από την 3.2. ” Τελικά το φακο καθαρίζει; ή τα πινει;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ε, εγώ με απήγαγα, αυτοί με απήγαγαν.... ” Αφέθηκες, ούτε κιχ δεν ακούστικε
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “να ρωτήσω τα αξιότιμα μέλη της τρούπας...πόσα σκουλήκια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ μεταλλιο MIUI EXPERT?? Mάνι μάνι εντόπισα δύο... @takisfrag & @Thracia γιατί στην απέξω ωρε? ” ΓΚουχου,γκουχου Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίος τον αρχισκολικα για την παρέμβαση του στην αποκατάσταση της Τιμής εμου και του αγαπητού Τακη ! Και να του τονίσω επίσης ότι ειμαστε expert πριν την θεσμοθέτηση των μεταλλίων!
-
Πάλι χωρίς lan? Μόνο Wi-Fi
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Είπαμε εδώ και μεταξύ μας όχι dislike. Μου την σφούριξες ποιο πάνω. Δεν θα το αντέξω από σκουλίκη να πάω. ” Διορθώθηκε Έπαιρνα ματι στο ΣΚΑΙ !
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Τι έγινε εδώ ρεεε;;; Συγκρίσεις καμερών κινητών : Σελίδα 361 :: myphone forum ” Και εδώ κολλάει το ρεπορτάζ της TV Λόγο κρίσης αγοράζουν τα μισά φάρμακα,στην προκειμένη είναι και ψυχο.... Υ.Γ άνευ δικαιωμάτων, το copy paste επιτρέπεται
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από dimitriossalonika: “Μακαρι να πανε ολα καλα. Μπορω με καποιον τροπο να παρακολουθω την εξελιξη της αντιστροφης μετρησης των 360 ωρων? Σε ευχαριστω εκ των προτερων να εισαι και συ καλα. ” Γιατί στην φυλακή είμαστε; Σε 15 ημέρες θα σου επιτραπεί να ξεκλειδώσεις
-
Παράθεση από Achilleas1956: “Παράθεση από George Kaggelaris: “To Redmi 5A αν και νεότερο, είναι υποδεέστερο σε επιδόσεις από τα δυο που ανέφερες (625>425) ” Συμφωνώ απόλυτα έχεις δίκιο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Υπάρχει και αυτό Hybrid Double Dual SIM Card Micro SD Adapter Extender 2 Nano SIM Adapter for Android XIAOMI REDMI NOTE 3 4 3s PRO Prime mi Max-in Adapters from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group Δεν το έχω δοκιμάσει
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα.......ήταν όταν μπήκα Άντε καλησπέρα και καλή άνοιξη! Παράθεση από zt654: “Εγω είπα πως να ξεκινησει η μέρα.........δεν βλέπω έναν Ιρανικό κινηματογράφο.......εξάλλου φημίζονται οι Ιρανοί.........αααααααααααααααααααααααααααααααα ” Πάλι καλά που κάνεις μόνο θεματοφύλακας,ανευ όπλου! EDIT:Ο δαίμονας που πληκτρολογίου Θαλαμοφυλακας έγραψα και μάλλον καταλάβετε!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΡε σκληκια,μια ομίχλη μας έμεινε!.......
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΡε μπας και είναι χαμένα μουλάρια του Μήτσου