Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “Παράθεση από Alex_MLT: “Το μοναδικά χρήσιμα σκουλήκια, είναι εκείνα μέσα στην τεκίλα. ” Και θα συμπλήρωνα ότι τα σκουλήκια μέσα στην τεκίλα είναι Νεκρά σκουλήκια... ” Φρεσκοτατα είναι
-
@efkolo JDI θα εννοείς Jason είναι η κωδική ονομασία της συσκευής και το γράφει και στον τύπο της κάμερας =============== Ιαν 26th 2018, 8:22pm =============== Φρέσκο,αλιευτικε απο China! Για να ενεργοποιηθεί το VoLTE Από dial pad πληκτρολογούμε *#*#86583#*#* Για απενεργοποίηση *#*#volte#*#* Έχω wind, οπότε ότι και να πω......
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Και η γιατροί πλέον έχουν κομμένη ταρίφα 50€. ” refund παίζει;...Απόρησε ο Μήτσος
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕγώ φταίω βρε,που προσέχω μην αρωστησετε χειμωνιάτικα!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Και επειτα ο Χρήστος. Και μετά εγω ” Παράθεση από demakhs: “Εγω? Μπα ε? ” Αχ,αχ..... Περάσαν και τα Φώτα έχει και κρύο!
-
Παράθεση από liontari1977: “καλησπερα.. εχω μια απορια για την επισιμη stable του mi mix 2.. την τελευταια επισημη global stable δειχνη στο en.miui.com οτι ειναι η Author: MIUI Official TeamVersion: V9.2.3.0.NDEMIEK (MIUI9) =mi mix 2 global ενω : V9.2.5.0.NDECNEK δινει κινεζικη... Author: MIUI Official TeamVersion: V9.2.5.0.NDECNEK (MIUI9) =mix mix 2 china τελικα η [Stable V9.2.5.0] Xiaomi Mi-MIX 2 που υπαρχει εδω ειναι global η china? αν ειναι ελληνικη δεν επρεπε να ειναι η V9.2.3.0.NDEMIEK? ” …
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜας έχετε μπερδέψει,δεν ξερω σε πιο τοπικ είμαι τώρα!
-
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Στάλθηκε από το Mi A1 ΤΗΣ χρησιμοποιώντας Tapatalk ”
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Στη σελήνη ο Θοδωρής ζυγίζει 7 κιλά. Πόσο ζυγίζει στο νερό και πόσο στη ξηρά, αν ισχύουν τα προηγούμενα? ” 1 16,8 2 42 Τα 0,3 δικα σου στην Γη, ποσο είναι στις άλλες δυο περιπτώσεις
-
-
Γενική συζήτηση για το Mi A1
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Δεν θα πάρει κανείς mod αυτό το κινητό. Έχει αυτή την rom ” βαλε μια miui να το χαρεις! Έβγαλαν ή ακόμη μπα;
-
Παράθεση από prekasg: “Στο viber οταν ερχονται μηνυματα δεν χτυπανε. Σαν να ειναι στο αθορυβο ” Δεν θυμάμαι αν εχει επιλογή στις ρυθμίσεις του αλλά αν εχει απενεργοποίησε και ξανα ενεργοποίησε την. Δωσε δικαιώματα στην εφαρμογή και αλλαξε και τον ηχο ιδιοποίησης,εχουν αλλαξει οι ήχοι στην 8αρα!
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από lykman: “αυτό με τις δύο κεραίες- δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ) ” Σε αυτό δουλεύει σίγουρα