Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

Thracia - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από ANDREAS54: “1. Βάλτε πλυντήριο νωρίς το πρωί. 2. Αν είναι όμως ακόμη νωπά και εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, σιδερώστε τα άμεσα. ” Η, πως θα σε ξανά ερωτευτεί! 1 Της πέρνεις στεγνωτήριο 2 Τα κάνεις πακέτο μαζί με της @fog και τα στέλνεις στην Κω.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από elpatron5: “στο device manager το έχει android phone δεν το περίμενα τοσο δυστροπο ” Σε fastboot το τηλέφωνο,όχι recovery,όχι usb 3

• Παράθεση από Giannis Christian: “@8@nos Όχι δεν είμαι root. Έχω περάσει την Global stable 9.2.3.0... ” Το φορτίζεις με τον δικό του;Ή με κάποιον άλλο;

• Παράθεση από efkolo: “ok μου βγαίνει το Hardware test στα αγγλικά μια και το τηλέφωνο είναι ακόμη κλειδωμένο. Αλλά ο στόχος μου ήταν να δω τι τύπου οθόνη έχω ώστε να προετοιμάζομαι για το twrp ” Το δεύτερο, check version info

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από spideman3: “Παιδιά τον @Alex_MLT τον είδατε να κόβει βόλτες εδώ ή στο fb? ” Και εδώ και εκεί κάνω βόλτες αραχνιάρη, απλά έχει πέσει δουλειά. ” Καταραμένο bitcoin! Καλησπέρα παλικάρια,απο ότι είδα εχθές ήταν μέρα ξένων γλωσσών; Εγώ και ο Γιώργος πάντως μάθαμε Κινέζικα Αααα.... είδα ότι ήταν άξιος ο αντικαταστάτης μου!

• Καθαρισμό στις επαφές της συσκευής και τις μπαταρίας έκανες;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Θα είχες το tracking με τα στοιχεία σου!

• Παράθεση από Sakis Teleios: “Παιδες έχω μιλήσει δεκάδες φορές με την DHL.Δεν το δίνουν γιατί έχουν αναγράψει απο το gearbest λάθος τα στοιχεία μου. ” Το e-mail του gearbest με το tracking δεν το έχεις;

• Ελληνική ROM σε Mi Νote 3

Thracia - - Mi Note 3 (jason)

Μήνυμα

@spirosmeg Δεν θυμάμαι που το ρώταγες,αλλά θα απαντήσω εδώ! Coral blue έχω και εγώ,με jdi όμως!

• Παράθεση από tsigpan: “Πως διαολο ξετσεκαριστηκε δεν μπορω να καταλαβω; Μαλλον το εκανα κατα λαθος προσπαθωντας να επιλεξω σαν storage εναν εξωτερικο δισκο αλλα θυμαμαι η διαδικασια δεν ολοκληρωνονταν ποτε εφτανε σε ενα σημειο 98% και κολουσε εκει. ” Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις καθαρή εγκατάσταση την ΡΟΜ που θέλεις και μετά να επαναφέρει το backup Οτιδήποτε συμβεί,Χαμένοι πυρήνες,bootloop,πυρηνική έκρηξη! ΔΕΝ φέρω καμία ευθύνη! Υ.Γ Κάνε ένα καλό backup τη ΡΟΜ που έχεις τώρα και αποθήκευσε τη…

• Παράθεση από sideris88: “Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από sideris88: “Μολις ήρθε η 9.2.3.0 MBEMIEK Stable ” Τελικα τι εκανες με το account? ” Tιποτα. Δεν μου εστειλαν κωδικο. Δεν πειραζει θα κανω μαλλον νεο. Παντως σε ευχαριστω πολυ! ” Μέσα απο την συσκευή δεν μπόρεσες να κάνεις ανάκτηση;

• Παράθεση από insideman75: “Παιδιά εγώ πως μπορώ να το δω. Πάω - Σχετικά με το τηλέφωνό- και μετά ότι και να πατάω δεν έχει την σχετική κάρτα Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” θα πατησεις 4 φορες το εκδοση Kernel και μετα Check version Info

• Παράθεση από chrispre913: “Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από chrispre913: “Τι παίζει εδώ; ο από πάνω έχει Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Άρα προμηθεύονται δύο τύπων οθόνες. Η δύο εταιρειών καλύτερα. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εμείς δηλαδή τι έχουμε; japan display Inc; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εδώ Japan Display Inc. Από ότι λένε δεν έχουν διαφορές @chrispre913 Δεν ετυχε πριν 1-2 μερες το ανακάλυψα γιατι υπαρ…

• Καλησπέρα παλικάρια αναζητείτε συσκευή με sharp οθόνη για τεσταρισμα TWRP Μπορείτε να δείτε τον τύπο τη; οθόνης από Ρυθμισεις-Η συσκευή μου-Ολες οι προδιαγραφες -4 ταπ στο Εκδοση Kernel-Check version info. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48878/ Οποιος θελει ας ανεβασει screenshot

• Magic WormHole

Μήνυμα

Χαχαχαχχαχ Η διαφορά είναι ότι ΔΕΝ είμαι αυτος μπροστά στην TV! Παω να πολεμήσω λιγο στο steam

• Magic WormHole

Μήνυμα

@geoanto555 Γιώργοοοοοο πως την πάτησα έτσι Το τηλέφωνο ετοιμάστηκε πριν αρχίσει η Π@π@ρι@!

• Τότε προχώρα αν δεν έχεις πρόβλημα Κάπως έτσι ξεκίνησε και η Xiaomi και ακόμη που κωλοσαμε

• Παράθεση από tasos17: “Έεεεε; μιλας με γρίφους γέροντα.. για βοηθά λίγο Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το νούμερο που φαίνεται στη φωτο είναι η τιμή; Αν ναι τότε! Καλύτερα να πάρεις άλλα δύο κινητά και να τα κάνεις σκουλαρίκια