Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από ANDREAS54: “1. Βάλτε πλυντήριο νωρίς το πρωί. 2. Αν είναι όμως ακόμη νωπά και εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, σιδερώστε τα άμεσα. ” Η, πως θα σε ξανά ερωτευτεί! 1 Της πέρνεις στεγνωτήριο 2 Τα κάνεις πακέτο μαζί με της @fog και τα στέλνεις στην Κω.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από elpatron5: “στο device manager το έχει android phone δεν το περίμενα τοσο δυστροπο ” Σε fastboot το τηλέφωνο,όχι recovery,όχι usb 3
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από spideman3: “Παιδιά τον @Alex_MLT τον είδατε να κόβει βόλτες εδώ ή στο fb? ” Και εδώ και εκεί κάνω βόλτες αραχνιάρη, απλά έχει πέσει δουλειά. ” Καταραμένο bitcoin! Καλησπέρα παλικάρια,απο ότι είδα εχθές ήταν μέρα ξένων γλωσσών; Εγώ και ο Γιώργος πάντως μάθαμε Κινέζικα Αααα.... είδα ότι ήταν άξιος ο αντικαταστάτης μου!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ελληνική ROM σε Mi Νote 3
Μήνυμα@spirosmeg Δεν θυμάμαι που το ρώταγες,αλλά θα απαντήσω εδώ! Coral blue έχω και εγώ,με jdi όμως!
-
Παράθεση από tsigpan: “Πως διαολο ξετσεκαριστηκε δεν μπορω να καταλαβω; Μαλλον το εκανα κατα λαθος προσπαθωντας να επιλεξω σαν storage εναν εξωτερικο δισκο αλλα θυμαμαι η διαδικασια δεν ολοκληρωνονταν ποτε εφτανε σε ενα σημειο 98% και κολουσε εκει. ” Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις καθαρή εγκατάσταση την ΡΟΜ που θέλεις και μετά να επαναφέρει το backup Οτιδήποτε συμβεί,Χαμένοι πυρήνες,bootloop,πυρηνική έκρηξη! ΔΕΝ φέρω καμία ευθύνη! Υ.Γ Κάνε ένα καλό backup τη ΡΟΜ που έχεις τώρα και αποθήκευσε τη…
-
Παράθεση από chrispre913: “Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από chrispre913: “Τι παίζει εδώ; ο από πάνω έχει Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Άρα προμηθεύονται δύο τύπων οθόνες. Η δύο εταιρειών καλύτερα. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εμείς δηλαδή τι έχουμε; japan display Inc; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εδώ Japan Display Inc. Από ότι λένε δεν έχουν διαφορές @chrispre913 Δεν ετυχε πριν 1-2 μερες το ανακάλυψα γιατι υπαρ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧαχαχαχχαχ Η διαφορά είναι ότι ΔΕΝ είμαι αυτος μπροστά στην TV! Παω να πολεμήσω λιγο στο steam
-
Magic WormHole
Μήνυμα@geoanto555 Γιώργοοοοοο πως την πάτησα έτσι Το τηλέφωνο ετοιμάστηκε πριν αρχίσει η Π@π@ρι@!