Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

Thracia - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Το παστίτσιο περιμένουμε ΑκΟμΗ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Κοίτα να δεις κάτι ξαφνικές ευαισθησίες που απόκτησε ο Μήτσος εδώ TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI έβαλε άλλον να τρομοκρατήσει τον Θανάση και όλα αυτά για ένα TV BOX σεταρισμένο. ” Άσε,εμφανίστηκε ο δαίμονας του format εχθές στο σπίτι Το συνέδεσα εχθές στην TV να το δω και δεν άνοιγε με τίποτα Amlogic flash tool και έγινε like new! ΥΓ Ρε παιδιά τι έγινε;; Με το ξεκλείδωμα που είχαμε.

• Παράθεση από sakis112: “dark mode , ειχε προτεινει ο @Thracia δυστυχως το εχασα, μετα απο φλασαρισμα.. αν μπορειται να επικοινωνησεται μαζι του. ” Με καλέσατεεεεε? Βρε συ τι dark mode είχα προτείνει; Πότε; ούτε που θυμάμαι

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

Thracia - - Recoveries

Μήνυμα

@geoanto555 Γιώργομ,τον drink it Εκανα εγκατασταση την τελευταία Xtrv στο Note 3 με το 3.2.2-α8 και στο reboot έκανε αυθαίρετα και καταχρηστικά Format data Έβαλα το τελευταίο και βλέπουμε

• Παράθεση από kkmspm: “Factoey reset δεν βρίσκω στο twrp.(έχω το τελευταίο) ” Θα πάς στο wipe και θα τικαρεις system/data/cache/dalvic και αν θες και internal Πιο καθαρή δεν γίνεται Reboot σε twrp και install την ΡΟΜ απο sd ή otg γιατί η συσκευή θα έχει μείνει μόνο μέταλλο και πλαστικό!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και να χαίρεστε τους κοντινού σας εορτάζοντες. Χρόνια πολλά και στους συνονοματους και τις Αθανασιες. Υ.Γ Γλυκάκι υπάρχει στην Αρχή,ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον @ANDREAS54 για αυτό (Hidden Content)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Για να σε δω ρε τραχανά!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “κάτσε ρε Γιώργο, ολόκληρο mi tv box, ρυθμισμένο στέλνει ο άνθρωπας...τι ψυχή έχουν 35 ευρώ!! ” Χωρίς αντάπτορα ΑΛΛΑ σεταρισμενο με μεράκι απο εμένα με superceleron inside και όλα τα καλούδια,Μόνο 40 ευρα με παράδοση στο νησί. Το Μάιο

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “θα σας βάλω ένα δύσκολο γρίφο ανακατέψτε και βάλτε στη σωστή σειρά τις λέξεις: how download movies from to where and (μπορεί μία, να περισσεύει) ” magiko.... Neeext.....

• Παράθεση από Thracia: “Ρε παιδεία,έχει επιστρέψει κάνεις παραγγελία στο gearbest? Έστειλα πίσω κάτι παπούτσια και μου έδωσαν διεύθυνση επιστροφής στην Ισπανία. (Hidden Content) ” UPDATE Μόλις ενημερώθηκα από PayPal ότι επιστρέφουν τα έξοδα επιστροφής και απο τα δύο Τώρα να δούμε τι θα κάνουν και οι Κινέζοι Είχα στείλει και στο zaful,πάλι Ισπανία

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Sasa25: “Παράθεση από demakhs: “Πιο πολύ ακόμα ζανο μ' κ την προλαβαίνει δεν την προλαβαίνει την κοπέλα!!! ” Εγώ μιλάω σοβαρά και με επιχειρήματα και εσύ κάνεις...χιούμορ πάλι! Θα περάσω να σε πάρω να σε πάω στις κούνιες και μετά θα φτιάξουμε καλαθάκια από πλαστελίνη, για να μπορέσω να φτάσω στο επίπεδό σου ώστε να μπορέσουμε να συζητήσουμε. Εντάξει; ” Παράθεση από zanos: “Θα δανειστω αυτή τη φωτο για ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΝΟΜΑΧΊΑ συγνώμη δεν θα ξαναμπώ αναμεσα σας ” Παράθεση από EvangeliaK: “…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Δεν μπορώ, δεν την αντέχω τόση Μόρφωση, πρωί πρωί εδώ μέσα, θα πηδηχτω από την ... τρούπα μου!!! ” Καλημέρα στο φροντιστήριο, εεεε στην τρύπα εννοώ

• Επιστροφή,να το γραψουν και επάνω

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Τώρα δοκιμάζει το νέο απόκτημα του δώρο της γυναίκας του Το FoldiMate αναλαμβάνει το δίπλωμα των ρούχων σας - Gadgets - Insomnia.gr ” Απο εκει.. Τι να μου πει το foldimate ,το δικό μου το μηχάνημα τα πλένει τα στεγνώνει τα διπλώνει και τα βρίσκει όταν τα ψάχνω default_smile.png

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Sasa25: “Παράθεση από fog: “Καλημέρα και καλή βδομάδα παιδιά Kαλώς όρισες στα ενδότερα @Sasa25 και καλά ξεμπερδέματα (όχι με το whyred, αυτό είναι τίποτα ) ” Καλή εβδομάδα και από μένα και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Δεν ανησυχώ για το whyred γιατί δεν ξέρω τι είναι! ” Τραχανααά! Τρίζει η καρέκλα σου

• Παράθεση από Harrytzo: “Στόχος το 2019 να φτιάξω καινούργιο PayPal. Έκανα λάθος μου ζήτησαν να το στείλω με την φθηνότερη αποστολή για να μην σταματήσει τελωνείο και να αποφύγω DHL, UPS, EMS. Αν το στείλω με ΕΛΤΑ απλό από ταχυδρομείο; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με tracking και κρατα και τις αποδειξεις

• Παράθεση από Harrytzo: “Δεν έχω πληρώσει με pay Pal Στάλθηκε από το Hi9Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γιατι καρντια μου? Ρωτησε στο banggood μπας και συνεργαζονται με καμια αποθηκη στην ευρωπη. Εστειλα πισω σε gearbest και zaful στην Ιθπανια

• Παράθεση από Harrytzo: “Δεν είχα ιδέα... Κοίταξα τώρα στο σάιτ αλλά δε γράφει κάτι για εκτός ΕΕ. Dpd Greece έψαξα, σωστά; Στάλθηκε από το Hi9Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα πας στο PayPal στη συναλλαγή που έκανες με το banggood,εκεί θα έχει κάπου επικοινωνία με το κατάστημα Τους ρωτας που να το στείλεις και μετά κάνεις και αίτημα επιστροφής στο PayPal

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Εχουν μαγαζάκι επισκευής εκεί, θα σου γυρίσουνε ... παπούτθια!! ” Τθαγκάρη; Ασε ρε τραχανά το εκεί TOPIC μπας και απαντήσει κανένας σοβαρός human

• Ρε παιδεία,έχει επιστρέψει κάνεις παραγγελία στο gearbest? Έστειλα πίσω κάτι παπούτσια και μου έδωσαν διεύθυνση επιστροφής στην Ισπανία. (Hidden Content)