Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Είδες καμιά ωραία γυναίκα; Το γράφεις. ” Αν εχεις prixel την ανεβάζεις
-
Ελληνική ROM σε Mi Νote 3
ΜήνυμαΕίναι ένα θεματακι στην eu rom και την δικια μας με αυτές τις εφαρμογες,καπου εχουν ξεχαστεί! Eχω την 7.12.21 eu που τις εχει ολες και το face unlock Προς το παρον δεν κανω update μεχρι να στρώσουν
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Μήνυμα@felizin Το mi είναι μόνο router όχι και modem Θα Χρειαστείς και το modem του παρόχου σου για να έχεις internet!
-
Ελληνική ROM σε Mi Νote 3
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Είχα την 9.1.3.0. Προς το παρόν έχω βολευτεί μιας και έβαλα άλλο recovery. Περισσότερο ενημερωτικά το γράφω. ” Αν έχεις αυτό που είχα και εγώ,το νου σου από την 7.12.30 τουλάχιστον και μετά στην EU rom δεν δουλεύει το τατσ στην οθόνη θέλει otg και ποντίκι Παράθεση από geoanto555: “Το έχω δει το συγκεκριμένο twrp Και οφείλω να πω ότι είναι πολύ καλά δουλεμένο.. Μόνο προσοχή, μπορεί να φλασάρει και ρομ απ άλλα κινητά(δεν έχει στην ουσία την προστασία του ονόματος jason) ” Τ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαληνύχτα και καλη μας διασκέδαση παιδάκια! youtube.com/watch?time_continue=138&v=enqFulGwFYY
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “@ANDREAS54 Όταν δεν είμαστε IN-Other-Topics ”
-
Magic WormHole
Μήνυμα -
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “3.000 ” Ετσι υπολογίζεις και τις μερες της Θητείας!
-
Magic WormHole
Μήνυμαχαχαχχαχαχαχα =============== Ιαν 19th 2018, 11:41pm =============== Σπαμαρει;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “3000 ” Εγινε η λοταρία;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “εγώ πως τα κανα? ” Σκ@τ@;
-
Magic WormHole
Μήνυμα1 Αφου το πεταξε το κινητο 2 Το pc δεν εχει καλώδιο ή καρτα γραφικών, δεν εχει καταλάβει ακόμη 3 Τον Αλέκο η συνάδελφος 3 Βουνα δεν εχει κοντα να τα πάρει 5 Χαλασε το λιμανι και ο σεισμος. Ένα δράμα ζει ο άνθρωπος
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Γιατί τις προηγούμενες ημέρες σε είχαν αλυσοδεμένο σε κάτεργο? ” Έλιωσα!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Χαχαχα παίδες δεν γίνεται να τον βοηθήσει ο Γιώργος γιατί τον έχω πριβέ τώρα ασχολείται με το paypal το δικό μου ” Εμένα μου έκανε μια ξεπέτα! (twrp πονηρούληδες)
-
Magic WormHole
Μήνυμα@geoanto555 Γιωργαρα δωσε email είναι πολλές!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “καλά είναι στα 270 που βγαίνει μαζί με το priority. ” Στα πόσα refund το χτυπάς;