Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

Thracia - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα κόσμε Βάλτε και καμία πέτρα στην τσέπη καλού κακού

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τελικα τα καταφερε ο Τραχανας! Αποκτησαμε και αλλο κατοικο

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Sasa25: “Το έκανα παιδιά και όλα καλά ” Screenshot με το χαμογελο γιατι δεν εχουμε?

• Μπαινουν περισσοτερες/μεγαλυτερες εφαρμογες στο system partition

• Παράθεση από Octaviastikos: “Γιατι τόσο λίγο μένει ελεύθερο;; ” Δεν νομιζω οτι ειναι κακο. Στο MI3 το ειχαν μεγαλωσει γιατι δεν τους εφτανε καποτε!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από spideman3: “Και το Mix2s το 128αρι στα 398€ με εγγύηση δυο χρόνια το έβγαλε η info Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και έχει και τη καλύτερη κάμερα στο κόσμο (μην σου πω και στο γαλαξία) ” Όταν στα λέγαμε έριχνες το ανάθεμα στην xiaomi για τις china, global version και για τις 72,360, 720 ώρες για το ξεκλείδωμα. Και μουλάρωσες με το HTC. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” REDMI ρεεεε!! Σκέτο Άντε μπ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες Παράθεση από demakhs: “ts@uts@uni pagwnei σήμερα εεεεε...αύριο να δείτε!! ” Βρε τραχανά άλλος Μήτσος τον έπιασε πάλι τον σταυρό; Υ.Γ Γιατί Τηλέμαχος και όχι Τζούλια;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Καραμούζα!!! ” Αναζητούνται ΚαΙ γυαλιά; Κούτα είναι ρε τραχανά (Hidden Content)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά με Σοφία ή χωρίς Το δώρο του Santa forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60517/ Και της χρονιάς (Hidden Content)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Ευχαριστώ βρε αραχνια, που με καταλαβαίνεις τόσο!! Λοιπόν, σήμερα είχα έξοδο με συμμαθητές, όπου μετά από δημοκρατική, διαλογική, με επιχειρήματα κ εκτενείς αναλύσεις, συζήτηση, καταλήξαμε στο Γιαρις...στη μοναδική περίπτωση που δε μου στείλει την τζάμπα μηχανή ο νονος απ' τη Θεσσαλονίκη ” Όλα αυτά πρίν ή μετά τα εγκαίνια του (Μετρό) της Θεσσαλονίκης; Προλαβαίνεις να πάρεις ηλεκτρομηχανη!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Καλύτερες απ' τις δικές μου τανασι?? ” Καλύτερες απο τις δικές μου! Οι δικες σου πλεον δεν βλέπονται..... εκτυφλωτικες

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “What The Fuck ....... Black mirror τελευταία σεζόν πρώτο επεισόδιο. Ταινία ” Θα το βλέπω μέχρι την Πρωτοχρονιά Εκτός εάν με βαρεθεί το netflix και με πετάξει έξω Γιώργο @spideman3 Πολύχρονος και καλές φωτό

• Magic WormHole

Μήνυμα

What The Fuck ....... Black mirror τελευταία σεζόν πρώτο επεισόδιο. Ταινία

• Παράθεση από t54g05: “έκανε από μόνο του ένα αντίγραφο το οποίο έχει όγκο 0,7 γιγα. Σαν συνολικό χώρο δεσμευμένο από αντίγραφα έχει 2,5 γίγα αλλά μου δείχνει μόνο το πρόσφατο που δημιουργήθηκε. ” Στη συσκευή ή στο cloud? Στο miui backup η twrp backup? Με file manager -storage/miui/backup,τι έχει μέσα;

• Παράθεση από t54g05: “Περάστηκε η ρομ στο kenzo και φαίνεται ότι όλα πάνε καλά..... εκτός από το ότι δεν μπορώ να κάνω επαναφορά αντιγράφου αρχικής οθόνης γιατί δεν το βλέπει στα αντίγραφα. Στον δεσμευμένο χώρο φαίνεται ότι υπάρχει όμως. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα; ” Κάνε ένα αντίγραφα με την καινούρια και θα δει και το παλιό,αν δεν έσβησε με την διαγραφή δεδομένων.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Ρε σεις, χαλαρώστε...οι αγορές από Κίνα, αυτά έχουν, εν γνώσει σας!! Ακούστε δω τι λέει ο γέροντας: youtu.be/qgAD_S5kdoM ” Ρε , εμείς το ξέρουμε(ότι οι αγορές από Κίνα έχουν ή προϊόν ή refund! ) ΕΣΥ? Υ.Γ Χρόνια πολλά σε όλους

• Παράθεση από t54g05: “@MIUI_ART Για το kenzo που του φοράω την 8.12.13 dev υποθέτω ότι θέλει fr πριν την περάσω; ” Απο dev σε stable πάντα με fr

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

Thracia - - Recoveries

Μήνυμα

@makislog 1 Συνήθως ναι,εκτός αν αναφέρει κάτι ο developer 2 Το ίδιο με επάνω 3 Γίνεται και επιλέγεις το recovery στην ερώτηση σε πιο partition θα γίνει το flash ( το recovery σε .img όχι σε .zip) 4 Ότι αναφέρει ο developer. ( δεν εχω φλασσαρει ποτέ μέσο adb ) 5 Παρακαλούμε και Καλή Χρονιά!

• Παράθεση από manpit: “θα περιμενω 1 μηνα για ξεκλειδωμα γιατι δυστηχως ειχα κανει unlock το poco που ειχα οποτε τι μου προτεινετε να κανω!!!! ” Με τι λογαριασμό έκανες την νέα αίτηση; Υ.Γ Αν έχεις mi account από το Poco συνδεσε αυτόν και στο note 3

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

Thracia - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αυτο συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα κινητά android 9 και καποια 8. Και σε μενα πχ το ιδιο θεμα και ας περνάει την κρυπτογράφηση το twrp. Λύση προς το παρων δεν εχω βρει... ” Μέχρι τις 5 τι πρωί το παλευα! Τώρα είμαι με το twrp για την 8άρα να φλασαρω απο πάνω το καινούριο; είναι ένταξη;