Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Xiaomi box 3
ΜήνυμαΠαράθεση από sotirisgk: “Ευχαριστώ πολύ φίλε.το έβαλα και τα καταφερα.μια εφαρμογή ήθελα να βάλω για να βλέπω tv με πολλά καναλια απ'ολων τον κόσμο. Ξέρει κανείς καμιά εφαρμογή για να βλέπουμε καμιά μπάλα ή κάτι άλλο καλό από τα συνδρομητικά κανάλια? Αξίζει τα λεφτά του και άργησα να το ανακαλύψω!!!! ” You tube it, kodi ελληνικό build Θα βρεις αρκετά
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Thracia - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “format data και τίποτα αλλο. Μετά στήσιμο από την αρχή, κλπ κλπ ” Καλημέρα Γιώργο,θέλω τα φώτα σου! Πέρασα σε mi note 3 την China dev 8.12.13 με mi flash tool. Μετά το τελευταίο twrp χωρίς να θέλει format,έβλεπε κανονικά αποθηκευτικό,έκανα εγκατάσταση την xtrv αλλά δεν έκανε boot στο system με τίποτα γύρναγε στο recovery πάλι. Τελικά έκανα format ξανα εγκατάσταση και άνοιξε. Why??? Υ.Γ Μέσα από twrp όταν έκανα mount το system έβλεπα ότι είχε γίνει κανονικά εγκατάσταση τ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαXiaomi PLAY ? (Hidden Content)
-
Xiaomi box 3
ΜήνυμαΠαράθεση από sotirisgk: “Το δικό μου έχει playstore kai εγκατεστημένο το Netflix , redbul tv κτλ. Με προβλημάτισε που δεν έχει Ελληνικά στο πληκτρολόγιο του για να γράψω. ” Στα settings δεν έχει επιλογή γλώσσας πληκτρολογίου;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΈχει συγκλονιστει το πανελλήνιο.....
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs Το στήνεις το prixel no2? (Hidden Content)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “τανάσι, εσύ πρόσεχε...έξι και σήμερα...τον νου σου!! ” Βγαινει stable για το jason?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “Θα βγάλουμε και σύνθημα για το Μήτσο. Χμμμ χμ χμ χμ (να φτιάξω τις φωνητικές χορδές) Και νταμπα ντουμπα...... και νταμπα ντουμπα........ Ο @demakhs είναι μεγάλη κωλοτούμπα....... Και νταμπα ντουμπα...... και νταμπα ντουπα........ Ο @demakhs είναι μεγάλη κωλοτούμπα....... ” Όρεξη έχεις να μας τρέχει τώρα να βρούμε τρόπο να πάρει και τα δικαιώματα από το συμφοιτητή του!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν έχει καμία σχέση αυτό που αναφέρεις για VIP και Updater. ” Άσχετη παράθεση Μήπως μπορείς να μου δείξεις που είναι κρυμμένη η τελευταία stable του φόρουμ για το Jason? Στο εδώ νήμα δεν υπάρχει.. Thanks in advance!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από amavroudis: “Δεν τη βλέπω. Τι να σου πω. @MIUI_ART! ” Και εγώ τον περιμένω,μάλλον είναι στην Κουζίνα !
-
Εγώ την forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60141/ Που στο την βρήκα;
-
Παράθεση από makislog: “Μιλάς για output, έτσι; (Μόλις είδα ότι έχει ισχύ και στο input και στο output). Αυτό επηρεάζει τη φθορά της μπαταρίας ή τίθενται και θέματα ασφάλειας; ” input 12/24V Κάνει και για αυτοκίνητο και φορτηγό Output 2,2 δεν νομίζω να έχεις θέμα,σε αντίστοιχο που έχω βγάζει μέχρι 1,8
-
Παράθεση από amavroudis: “Ελληνικές Stable MIUI ROMs ” Index of /current/Stable Ντεν έκει καρντια μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Μάγκες...πως παραδίδουμε πινακίδες, ξερει κάνεις? ” Ξεκινάς από το ξεβιδωμα!
-
@MIUI_ART Να ρωτήσω και εγώ,stable για Mi note 3 Jason που είναι κρυμμένες και δεν τις βρίσκω;
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜητσοοοοο,ανοιξε το airco ή τον αφυγραντηρα . Ζαλιστηκα απο το χιονι!