Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Νας ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ τρίκυκλο ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ” Ρε τραχανά,κάτι τούρκικα ηλεκτρικά που κυκλοφορούν στο νησί Δεν σου κάνουν; Καλησπέρα σκλικια
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Τι οπτασία είναι 91QPHCeYw4LZMBJUA ” Περιμενα laoura Βλεπω παει να ανοιξει google photo,μπαααα κανενα Δεντρο θα ειναι!
-
Παράθεση από 8anos: “αν εννοεις πως το έκανα ακολούθησα αυτούς τους δυο οδηγούς που ειναι γραμμένοι για το Mi A2 Lite αλλά δούλεψαν και για το Mi note 3 ” Σημερα το βρηκα Camera2Api fully working on MIUI 10, google camera, tests - Post #16 Αυριο δοκιμάζω Camera2Api fully working on MIUI 10, google camera, tests - Post #18
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓια ποσο; Ειναι η σωστη ερωτηση. Μεχρι την αρχη της σεζον; Μητσουμ,Καλοταξιδο!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Καλημέρα σας. Όποιος είχε 1€ και το έβαλε στη νικη του Άρη επί του ΟΦΗ στο 91' πήρε πήσω 151€. Αν θεωρητικά έβαζε τα 151€ στο Χ του Παναθηναικου με τον Άρη στο 91' θα έπαιρνε 2265€. Αν τώρα ποντάριζε χθες στο 89' για over 5.5 θα έπαιρνε γύρω στο μισό εκατομμύριο. Ποδόσφαιρό .... ” Και θα έκανε γαμω τους Γάμους!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή Κυριακή Τον γρίφο τον έλυσε κανείς;Αυτόν με το 1tera! Υ.Γ Μετά την λύση πείτε μου και καμία ΡΟΜ για Mi note3 γιατί μάλλον μόνο εγώ έμεινα με αυτό
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαGood morning! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59888/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Μεχρι του χρόνου..... ” 26 μέρες; @osalonikios Συγχαρητήρια και καλά κουράγια,ΠάΛι!
-
Παράθεση από das_krimi: “Ρε συ Nas αυτή η λειτουργία ταχύτερου wifi ξες τι είναι ακριβός; ” Αν το κατάλαβα καλά,είσαι στον browser και τρέχει από πίσω το mail,fubu,viber κλπ. Κανονική λειτουργία- Λαμβάνεις ειδοποιήσεις κανονικά Ακραία λειτουργία-Η ταχύτητα συνδέσεις πάει στην ανοιχτή εφαρμογή και οι άλλες μπορεί να μην λάβουν τις ειδοποιήσεις Βοηθός Wi-Fi,είναι αυτό που λέει ο @pavlidisc
-
Παράθεση από nikolas: “σε φαστμπουτ μπαίνει. με την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRV_Stable_V9.5.3.0.zip. Ανάβει για 1 δευτερολεπτο σο σηματάκι mi και μετά τέλος. ” σε φαστμπουτ μπαίνει. με την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRV_Stable_V9.5.3.0.zip. Ανάβει για 1 δευτερολεπτο σο σηματάκι mi και μετά τέλος. Παράθεση από nikolas: “ ” Κάνε μια προσπάθεια με το unlocktool να ξεκλειδώσεις
-
-
Magic WormHole
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59808/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓιατί το έχεις στον φάκελλο του twrp? Format data έκανες;
-
Δεν δοκιμάζετε μια εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής. Παράθεση από ktzir: “Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά βλέπω ότι δεν μπαίνει κάποιος από αυτούς που γνωρίζουν κάτι παραπάνω στον κόπο να μας απαντήσει. ” Παράθεση από mcos82s: “Καλησπερα σας! Το θέμα μου 7157 είναι ακόμη αναπάντητο ! Ξέρετε κανείς από σας; Καλό ξημέρωμα να έχετε! ”
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “καλημέρα ομορφόπαιδα. ” Καλημέρα κόσμε Και επειδή σας έλειψε youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlI&app=desktop
-
Παράθεση από pasxalis: “Τελικά μετά το flash του twrp απευθείας reboot με εντολή cmd στο recovery. Από εκεί format και ξανά reboot και Flash το twrp ξανά και ξανά reboot στο recovery. Απευθείας Flash την rom και όλα καλά. Η μόνη διαφορά ότι το zip της rom ήταν στην external sd και την πέρασα από εκεί γιατί μόνο από εκεί την έβλεπε. ” Flash το twrp με adb boot recovery απο adb format data reboot recovery Περασμα το zip στη συσκευη και flash την rom Ολα αυτα χωρις να αποσυνδεσεις την συσκευη απο τ…
-
Παράθεση από Coolmatter: “Παράθεση από drivth: “Καλησπέρα παιδιά, επειδή σκέφτομαι να πάρω τη συσκευή ήθελα να ρωτήσω οι ειδοποιήσεις (εικονίδια) φαίνονται πάνω στην γραμμή λόγω του notch η όχι? ” Όχι δεν φαίνονται. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ακομη και αν κανεις Hide το notch?