Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ο κλήρος έπεσε στον Jurο pro ” Αντε....και καλά Νερά!
-
Feedback απο mi note 3 κανεις?
-
Παράθεση από Germak: “# update με μια ποιο προσεχτική ματιά για το twrp λένε ότι όντως δουλεύει και αυτό που έβαλες εσύ απλά πρέπει να το φλασαρεις 2 φορές. οι οδηγειες είναι. 1. Put TWRP recovery.img on the SD card or internal storage 2. flash twrp from fastboot and boot to twrp with command. 3. Go to TWRP => mount=>data & sd card 4. => Install twrp.img flash it in the recovery section. 5. Reboot into recovery. 6. Ready. ” @geoanto555 Γιώργο,Το ίδιο ακριβώς έκανα πρίν καμιά 40αρια μέρες στο why…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΡε τραχανά, βάλε ένα σακί ρύζι σε κάθε γωνιά να ησυχάσεις/ουμε! @makis1024 Καλορίζικο Αλλά πες μου αυτό 4K - Smart Android TV BOX - Ελληνικό Μενού-Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ με Android 8 + 16GB Μνήμη + Προεγκατεστημένο KODI 18 + ΔΩΡΕΑΝ Ελληνικά +Αθλητικά Κανάλια +Ελληνικό Ποδόσφαιρο+4K Ταινίες με Ελληνικούς Υπότιτλους | Clevermarket. Το είδες?
-
Αναζήτηση android tv box
Thracia - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο mecool από ότι διαβάζω έχει φτιάξει η ΡΟΜ,android tv είναι βέβαια αλλά και εγώ με custom τέτοια έχω,μια χαρά δουλεύει
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Εγώ που πέρασα έξω από το Jumbo πριν το πάρκινγκ ήταν άδειο. ” Αφού τα υπόλοιπα έχουν καλύτερα ΚινεΖικα
-
Αναζήτηση android tv box
Thracia - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο mecool παίζει λόγο L1 σε 1080p Το mi box μπορεί να παίζει και 4k αλλά τα + του mecool είναι πολλά περισσότερα Το mi box μπορεί να κάνει passthrough και τον 5.1 ήχο του netflix
-
Παράθεση από psybill: “Εντάξει βρε συ, δε χάλασε και ο κόσμος αν πούμε και για τίποτα άλλο. Καλό είναι να παίρνουμε ιδέες για αυτοματισμους.Εγώ πχ θα ήθελα τώρα το χειμώνα να μπορώ να μπορώ να ελέγχω τον ηλιακό θερμοσίφωνα από μακριά, ώστε τις μέρες που δεν έχει ήλιο, να μπορώ να τον ανάψω από μακριά ή σε άλλη περίπτωση να μπορώ να τον κλείσω αν τον έχω ξεχάσει ανοιχτό. Μπορεί να γίνει αυτό με ένα smart relay όπως το sonoff, χωρίς να γίνει χαμός στον πίνακα? ” Αυτο ακριβώς θέλω και εγώ
-
Παράθεση από andreasp: “Γιατι να εχεις λαμπα εξυπνη και οχι μια απλη που την αναβοσβηνεις με sonoff ?Αναλογα τι κανεις. Πολλα πραγματα μπορεις να τα προγραμματισεις με sonoff και δουλευει σχεδον αψεγαδιαστα. Με την λαμπα την xiaomi μου βγαινει η ψυχη να την αναψω και σβησω. Ναι. Εχει το ewelink. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ξέρεις αν το sonoff μπορώ να το συνδέσω επάνω στον πίνακα για να ανοίγω-κλείνω τον θερμοσίφωνα ή θα τα κάψω όλα;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
Μήνυμαquiz Είναι ομελέτα ή πίτσα? Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Τανασι, ίδια την πέτυχες την φωτογραφία σου....πω πω έπαθα πλάκα, ίδια λέμε!!! (Να, ακόμα κ το mi note 3, πολυ καλύτερο απ' το 1+6 είναι) ” Ρε τραχανά,επειδή δεν εβαψα μπορντοροδακινοκοκκινο τις σκεπές; Εδώ είναι Ατηνα όλα γκρι, μόνο ο ουρανός αλλάζει
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Να βοηθήσω λίγο τον Μητσακλα... 31051550047_e010c495e5_k.jpgkastoria2 by George Antoniadis, on Flickr ” Αυτό; Sao6G3iefLgbQnY17
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤην kolotoumba δεν την μάθανε ακόμη εκεί στην Οξφόρδη; ((Έτοιμοι να την κάνουν είναι ) καλησπερα καληνύχτα
-