Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από chrdes: “@pechr το 6.5 ώρες το έκανες μια φορά, ή κάθε φορά; Και πως βγήκε το 6,5 να υποθέσω για να φτάσει το 100; Ρωτάω για να το δοκιμάσω , χωρίς χρονοδιακόπτη που δεν έχω. Εγώ συνήθως την άφηνα όλο το βράδυ και κάνα δυο φορές το βρήκα κλειστό. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η μπαταρία στο hermes είναι 3000mAh για να την γεμίσεις με φορτιστή 500mAh χρειάζεται 6 ώρες. 3000/500=6 Όμως όταν η μπαταρία φτάνει κοντά στην τιμή 100% τότε η φόρτιση προχωράει μ…
-
Παράθεση από chrdes: “Υπάρχει κανένα link να κατεβάσω παλιότερη έκδοση του keep ή ποια έκδοση να κατεβάσω από το apkmirror γιατί έχει διάφορες και δεν ξέρω. ” μπες στο playstore και στειλε μηνυμα στον προγραμματιστή της εφαρμογής. Ενδεχομενως να σου στείλει ενα λινκ τύπου google drive στο οποίο θα έχει μέσα όλες τις εκδόσεις της εφαρμογής. Έχα ένα ZTE skate με android 2.3.5 επειδή το κινητο αυτό έχει πάρα πολύ παλιά έκδοση android, αυτό κάνω όταν θέλω να βάλω μία εφαρμογή άλλης έκδοσης ώστε να μ…
-
Παράθεση από thomas01: “@pechr Χρήστο η μπαταρία αλλάχθηκε μόλις πριν δύο μήνες με nohon από aliexpress. Είναι η δεύτερη αλλαγή μπαταρίας που κάνω καθώς την είχα ξαναλλάξει πέρσι και πάλι με nohon από aliexpress και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. ” φιλε μου ... Η αλήθεια είναι ότι δεν βγήκαν όλες οι παρτίδες της Nohon καλές. Η πρώτη Nohon που είχα πάρει μου έκανε κι εμένα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Μου έσβηνε το τηλέφωνο όταν υπήρχε απότομη ζήτηση ενέργειας. Στην δεύτερη nohon που αγόρασα μου βγήκε καλ…
-
Παράθεση από thomas01: “@pechr Έκανα τη διαδικασία με το φλασάρισμα της fastboot, όλα καλά και άνοιξε με την 6.5.5. Κατόπιν είπα να δοκιμάσω την τύχη μου και φλάσαρα το τελευταίο twrp ώστε να πάω σε πιο πρόσφατη rom. Τέλος φλάσαρα την 9.2.3 stable που είπες πως είσαι ευχαριστημένος. Φυσικά το google play και το update services έκαναν και πάλι τα δικά τους. Τέλος, πάω να βάλω viber και μόλις με κάλεσε η εφαρμογή για επιβεβαίωση (έτσι λειτουργεί για όσους τυχόν δεν το ξέρουν, σε καλεί στον αριθμό …
-
Παράθεση από thomas01: “@pechr Αυτό έχω υπόψη μου: Note 2: Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση) Εννοείς κάτι άλλο; Αν κάνω flash την ελληνική fastboot του φορουμ μετά χρειάζεται να ασχοληθώ με το twrp recovery? έχω το τελευταίο για το rn2. ” Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool όποιο και να επιλεξεις το ίδιο αποτελεσμα θα έχει. απλά στην περίπτωση του spflash tools δεν καταναλώνεις μπαταρία επειδή το φλασάρεις τελείως κλειστό το κινητό
-
Εννοείται από το φόρουμ μας. Θα φυσάει το κινητό σου μετά. Προσωπικά προτιμώ τον οδηγο με spflashtools. Τώρα όσο αφορά προβλήματα με youtube κλπ. Θα λυθούν με τον καιρό από την Google. Αν και με το youtube στην πορεία θα έχουμε και άλλα προβλήματα. Οι νόμοι που πέρασαν από το ευρωκοινοβουλιο για τα πνευματικά δικαιώματα των βίντεο. Πολλά βίντεο δεν θα μπορούμε να τα αναπαράγουμε.
-
Ολα τα παλικάρια που έχουν πρόβλημα με το youtube και με απρόοπτες επανεκκινήσεις... Δεν είδατε τίποτα ακόμη. Ίσως έχετε πρόβλημα και στην εύρεση συσκευής από το λογαριασμό σας Google. Για κάντε με δοκιμή και ενημερώστε εδώ. Πιθανόν να μην μπορείτε να εντοπίσετε το κινητό σας αλλά και ούτε να το κάνετε να ηχησει. Επίσης μήπως το wifi σας τρώει κολληματακια γενικά;; Αν ξεκινήσετε να πειραματίζεται με εφαρμογές θα δείτε καλύτερα την έκταση του προβλήματος. Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει την μπαταρία…
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
pechr - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαολα τα ξέρεις ρε μπαγασα...