Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Η παραγγελία μόλις έγινε.
-
Καλησπέρα σας παιδιά Έχω καιρό να γράψω στο φόρουμ και ήρθε η στιγμή να αναφέρω ένα προβληματάκι που αντιμετωπίζω το τελευταίο διάστημα. Πρώτα από όλα... Το κινητό μου Redmi note 2 και MIUI 9.2.3.0 ( η δική μας) που πατάει σε CN. Το τελευταίο διάστημα το κινητό μου καθώς το κάνω επανεκκίνηση δείχνει κανονικά να τρέχουν χαμηλά οι τελίτσες και όταν φτάνει η στιγμή να ανοίξει τότε μένει στο MI με μάυρη οθόνη για κανένα 10 λεπτο κι έπειτα ανοίγει. Να αναφέρω ότι οι επαφές των δεδομένων μου έχουν χαλ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από Oikonomou dimitrios: “Καλησπέρα παιδιά, εχω ενα θέμα με την μπαταρία του xiaomi redmi note 2. Απο οταν το πήρα έχει πολυ μεγαλη καταναλωση η μπαταρία, πανω απο 2 ωρες ίντερνετ δεν αντέχει. Μέχρι σήμερα που ειχε φτάσει στο 2% και εβαλα ενα φορτιστή ώστε να κρατήσει μέχρι να σπίτι απο xiaomi για 5 λεπτά και πηγε στι 96%, . Στην διαδρομή για το σπιτι εσβησε. Το φόρτισα πηγε στο 100% και η ενδειξη δεν πέφτει καθολου απο το 100 που δεν ειναι φυσιολογικο. Τι μπορω να κανω ώστε να δειχνει …
-
Παράθεση από hehe: “2 Δικά μου note 2 από χθες κολλάνε στο συγχρονισμό των account, είδα πως κατά βάση κολλάει το ps και όχι οι άλλες εφαρμογές. Αυτό προκαλεί το κόλλημα του τηλεφώνου. Ενημερωση Τελικά πήγα στις ρυθμίσεις, εφαρμογές και έκανα αναγκαστική διακοπή και clear cache στα google play store και google play services, τελείωσε κανονικά ο συγχρονισμός των λογαριασμών και στη συνέχεια άνοιξα κανονικά και το Play store που έκανε και αυτό ενημερώσεις χωρις προβλήματα. Έτσι απλά λύθηκε το ξαφν…
-
Παράθεση από tasospap1986: “[procontra][/procontra]Ναι έχω προστατευτικο τζαμακι, αλλά έχει ένα μεγάλο άνοιγμα από το ακουστικό μέχρι μετά τον αισθητήρα. Και άλλο άνοιγμα για την μπροστινή κάμερα. Θα το δοκιμάσω και χωρίς το προστατευτικο να δω... ” κατι μου λέει ότι εβαλες ανάποδα το τζάμακι.. Δεν βγάζεις μια καθαρή φωτογραφία σε κοντινό πλάνο να δούμε πως φαίνεται απέξω το κινητό σου. Υ.Γ. τζάμακι μόνο Nillkin, εγγυημένα πραγματα
-
@tasospap1986 το priximity sensor είναι ξεχωριστό εξαρτημα από την οθονη. Δεν πουλιέται μαζί με οθόνη. Δεν θα σε βοηθήσουν τα callibrations. Καθάρισε με λίγο azax το σημείο το proximity και δες το πάλι πως αποκρίνεται. Το να αργεί στην απόκριση της η οθόνη δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το proximity δεν δουλεύει σωστά. Αν δεν υπάρχει κάποιο ελάττωμα στο proximity τοτε ένα fr θα φρέσκαρει τις αποκρίσεις του κινητού σου.
-
Παράθεση από americ: “Το είχα πάρει απ τους απατεώνες fastcardtech... ” κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα εγγραφεί σε αυτη την αποθήκη με σκοπό να αγοράσω κάτι, επειδή είδα πολύ καλές τιμές. Με λίγη αναζήτηση στο ίντερνετ κατέληξα ότι όντως πρόκειται για απατεώνες οπότε και δεν παρήγγειλα τίποτα. Από εδώ και πέρα κοίταξε να αγοράζεις από αξιόπιστες αποθήκες για να μην την πατήσεις. Εδώ στο φόρουμ θα βρεις αρκετές προτάσεις από τα μέλη. Οι διαφορές από αποθήκη σε αποθήκη στο εκάστωτε προιον είναι 5…
-
Γεια σου Ανέστη μου. Δεν έχω στήσει τον υπολογιστή ακόμη. Θα ψάξω κανέναν διαθέσιμο αναγκαστικά για να δω αν συγχρονίσε..
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από pechr: “Παιδια το γνωστό μας mi-cloud που έχει κρυφτεί; Ψάχνω να βρω το εικονίδιο και δεν το βρίσκω. Redmi note 2 Stable 9.2.3.0 ” Κατέβασε από το VIP mail την νέα Stable V9.5.4.0 ” πριν προχωρήσω σε αναβάθμιση και αλλαγή source ήθελα να δω αν έχει συγχρονίσει όλα τα τελευταία γεγονότα το κινητό μου στο mi-cloud. Αυτό πώς μπορώ να το ελέγξω τώρα;
-
Παιδια το γνωστό μας mi-cloud που έχει κρυφτεί; Ψάχνω να βρω το εικονίδιο και δεν το βρίσκω. Redmi note 2 Stable 9.2.3.0
-
Οι φωτογραφίες θα φορτωθούν σιγά σιγά. Χρειάζεται χρόνο
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-