Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από apo.stam: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από apo.stam: “@pechr έχω βάλει πρόσφατα την nohon. Αλλά τι σχέση μπορεί να έχει η μπαταρία; ” Η μη γνήσιες μπαταρίες τα κάνουν αυτά...Έχω μια fake xiaomi και μια nohon ...και οι δύο μου το κάνουν αυτό.Δεν μου το κάνει η γνήσια. ” υπάρχει κάποια λύση ή ζούμε με αυτό;Το κάνει μόνο στην φορτιση κ σε ποια στιγμή; ” Αν στο κάνει κι εσένα στην πολύωρη φόρτιση κατά την διάρκεια της νύχτας. Μπορείς να πάρεις έναν ψηφιακο χρονοδιακόπτη πρίζας και να …
-
Παράθεση από apo.stam: “Υπάρχει κάποια ρύθμιση που το προκαλεί; ” πήγαινε Ασφάλεια >> πάτα το γραναζάκι πάνω δεξιά >> Επιλέγεις Ενέργεια >> Χρονοδιάγραμμα τροφοδοσίας >> δες μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάποια επιλογή Ενεργοποίησης/Απενεργοποίησης ή μήπως έβαλες μούφα μπαταρία στο κινητό σου και δεν έχεις πλέον την γνήσια;
-
Παράθεση από giannnis12: “Πιστεύω πως με αυτήν την εφαρμογή έστρωσε η μπαταρία, δεν δουλεύει η cpu συνέχεια ψηλά και όλοι οι επεξεργαστές play.google.com/store/apps/det…_1_HIXCWuScC4-SmwWzzILABQ ” κι έχεις μειώσει την επεξεργαστική δύναμη της CPU σου >> πιο αργό κινητό στο quick ramp θα μπαινοβγαίνουν διαρκώς πυρήνες
-
Παράθεση από evankouros: “Γι' αυτό θεωρώ απαραίτητο το calibration όταν βάζουμε νέα μπαταρία. Ελπίζω τώρα να το είπα πιο σωστά! ” Κοίταξε.. καλό είναι να γίνει ένα callibration, αλλά προσωπική μου άποψη δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητο. Επειδή το αρχείο batterystats.bin διαρκώς ενημερώνεται. Ακόμη και αν δεν έχεις κάνει callibration. Ύστερα από 3-4 φορτίσεις-εκφορτίσεις θα είναι σωστό το αρχείο. Οπότε στην ουσία κάνοντας ένα callibration απλά σβήνεις την ανυπομονησία σου να περιμένεις 2-3 ημέρες, …
-
Παράθεση από giannnis12: “Πως το δικαιολογητε το ότι το κινητό συνεχίζει να φορτίζει και ας δείχνει 100%; Σταματάει μετά από αρκετή ώρα και έτσι κρατάει περισσότερο η μπαταρία ” Μετά από κάποιο σημείο, σταματάει να αυξάνεται η τάση και συνεχίζει να αυξάνεται μόνο η χωρητικότητα και όσο πλησιάζει προς την πλήρη φόρτιση πέφτουν τα mA επειδή η διαφορά δυναμικού ανάμεσα στην τάση φόρτισης και στην τάση της μπαταρίας μικραίνει. Γι'αυτό πάντα όταν η μπαταρία είναι άδεια φορτίζει πιο γρήγορα στην αρχή …
-
Παράθεση από evankouros: “Δεν είμαι βέβαιος για τη 2η παράγραφο (ένδειξη %). Όταν μπαίνει νέα μπαταρία, χωρίς calibration το κινητό νομίζει ότι είναι η παλιά. Πρέπει να δημιουργηθεί νέο ιστορικό. ” Ολες οι συσκευές ( κινητά, ηλεκτρονικά τσιγάρα, κλπ) οι οποίες σου δείχνουν πόση μπαταρία έχεις είτε με τοις % είτε με μπάρες κ.ο.κ αντιλαμβάνονται την εναπομένουσα ενέργεια από την εναπομένουσα τάση της μπαταρίας. Μέτρα τι τάση έχει μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία και μέτρα τι τάση έχει η μπαταρία από…
-
Παράθεση από teobitoulas: “Θα βάλω την εργοστασιακή για λίγες μέρες και βλέπουμε ” Παράθεση από evankouros: “Δοκίμασε κι αυτό: Manual battery calibration. ” Παιδια, η βαθμονόμηση δεν αλλάζει την απόδοση της μπαταρίας. H απόδοση πέφτει ως αποτέλεσμα του να μην μπορεί να αποθηκευσει η μπαταρία ενέργεια. Με άλλα λόγια πέφτει η χωρητικότητα (capacity) Επισης το τι ένδειξη τοις % δείχνει η μπαταρία δεν εξαρτάται από τα στατιστικά. Εξαρταται μόνο από την τάση της μπαταρίας στην εκάστοτε στιγμή. Συνεπω…
-
Παράθεση από akantzis: “αυτο ειναι... ” Παράθεση από NasDriver: “Έχεις την τελευταία stable, δεν έχει νεότερη ρομ, αν θες μπορείς να πας στην αντίστοιχη developer αλλά θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα factory reset που σημαίνει πέρασμα όλα από την αρχή. Καλό θα ήταν να κρατήσεις χειροκίνητα αντίγραφα από φώτο, βίντεο, επαφές και ότι άλλο θεωρείς ότι χρειάζεσαι ” Παράθεση από akantzis: “Παράθεση από NasDriver: “Έχεις την τελευταία stable, δεν έχει νεότερη ρομ, αν θες μπορείς να πας στην αντίστοιχη de…
-
Αντωνη γύρνα στην προηγούμενη από china source και άραξε εκεί για κάποιο διάστημα μέχρι να στρώσουν για τα καλά αυτές με global source. Αν θυμάμαι καλά... Και παλαιότερα που προσπάθησαν τα παιδιά να μας αλλάξουν source είχαν προβλήματα στο hermes.
-
Παράθεση από kritikosg3org3: “Παράθεση από pechr: “Μηπως μετα το factory reset εγκαταστησες εφαρμογές ειτε από το miui backup ειτε από twrp η ακόμη και από το mi cloud ;; Μου μυρίζει ότι κάτι τέτοιο έχεις κάνει..... ” Οχι backup δεν ειχα αλλα θα την ξαναπερασω απτην αρχή Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τις εφαρμογές σου τις εβαλες μια μια ξανά από playstore; Η σου μπήκαν μόνες από το cloud;
-
Μηπως μετα το factory reset εγκαταστησες εφαρμογές ειτε από το miui backup ειτε από twrp η ακόμη και από το mi cloud ;; Μου μυρίζει ότι κάτι τέτοιο έχεις κάνει.....
-
Σας βγάζει κι εσάς ειδοποίηση ασφάλειας του MIUI όταν ανοίγετε την εφαρμογή του paypal ;;
-
Παράθεση από gkalen: “@pechr Εγώ προτιμώ τον dolphin , αλλιώς οποιοσδήποτε άλλος που υποστηρίζει flash player .. δεν έχω ψάξει ποιοι browser υποστηρίζουν flash player , λογικά θα υπάρχουν κι άλλοι .. ” λιγάκι βαρύς ο dolphim, θα ψάξω κάτι πιο ελαφρύ
-
@gkalen το flash player με ποιους browsers μπορεί να δουλέψει;
-
Παράθεση από BanditGR: “στο build.prop, οι οποίες πλέον υπάρχουν κανονικά στις MIUI 9 ROM (τουλάχιστον στο nikel). ” θυμάμαι πως στο hermes ήταν απενεργοποιημένη η λειτουργεία στον ΜΤΚ και πως έπρεπε να την ενεργοποιησουμε ξεχωριστά. θα ρίξω μία ματιά στο build.prop της ROM του Hermes. να δω την ρύθμιση
-
@BanditGR @gkalen στην ίδια καρτέλα Hardware Testing τέρμα κάτω έχει το Video. Και μέσα έχει 2 ρυθμίσεις: 1. ClearMotion Customize με προεπιλεγμένη ρύθμιση στο 0 2. ClearMotion Demo με προεπιλεγμένη ρύθμιση στο 0 Φαντάζομαι ότι το mod που βάζαμε στο Hermes επί εποχή MIUI 7 πείραζε ουσιαστικά κάποια/κάποιες από αυτές τις ρυθμίσεις. Γνωρίζετε ποια; Πληροφοριακά Επίσης για όποιον θέλει να δει πόση στιγμιαία ενέργεια καταναλώνει το κινητό του μπορεί να επιλέξει στην καρτέλα Hardware Testing > Power …