Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@MIUI_ART μπορείς να μου αποστείλει στο mail την xtrv stable 9.2.3.0 για το hermes που περιέχει δυνατοτητα ΟΤΑ.
-
Παράθεση από kinezakias: “@amavroudis σωστά,πάντα το έκανα,αλλά δεν εχανα αποθηκευμενα σάιτ.Να μην το κανω λοιπόν απο ο,τι κατάλαβα.Οκ. ” Το ίδιο κινητό έχουμε και την ίδια rom. Όχι AROMA. Σε εμένα δεν συμβαίνει αυτό. Κάτι δεν σου κάθισε καλά στην εγκατάσταση. Κι εγώ κάνω καθαρισμούς αλλά δεν χάνω τίποτα. Ξαναφλασαρε την ίδια rom. Αν στο ξανακάνει, δοκίμασε να φλασαρεις την μη aroma rom.
-
@MIUI_ART έχω περασμένη την stable 9.2.3.0 και όταν πηγαίνω στην αναβάθμιση μου βγάζει για νέα έκδοση. Είχα περάσει παλαιότερα το OTA patch που είχες στείλει με email ενώ βρισκόμουν στην 9.2.2.0. Λογικά το patch αυτό έχει αντικατασταθεί πάλι με την "αναβάθμιση" της 9.2.3.0. Χρειάζεται να ξαναπεράσω το patch; (Αναφέρομαι στο hermes)
-
@MIUI_ART @dnomikos @gkalen έβαλα την 9.2.3.0 στο hermes και το Settings είναι όλο στα αγγλικά ενώ έχω ως επιλεγμένη την ελληνική γλώσσα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Είναι έτοιμες οι νέες Stable V9.2.X ROM για τις παρακάτω συσκευές.... RedMi Note 4X (Mido) / Mi-5S Plus (Natrium) / RedMi Note 2 (Hermes) / Mi-6 (Sagit). ” τι αλλαγές έχει η 9.2.3.0 σε σχέση με την 9.2.2.0 ;
-
Ακόμη μια ψηφο
-
pechlechristos
-
Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από pechr: “φιλε @andreasp έχουν ανοιχτεί τόσα νήματα για το ίδιο πρόβλημα που είναι αδύνατον να μην βρει κάποιος αυτό που τον ενδιαφέρει. Συμφωνώ μαζί σου. Δυστυχώς ή ευτυχώς όταν υπάρχουν τόσα Μέλη σε ένα φόρουμ είναι αδύνατον να τους βάλεις όλους σε τάξη. Δεν υπάρχουν τόσα άτομα στον συντονισμό. Αν βρεις παλιά νήματα πριν 2 χρόνια κλπ θα δεις ότι υπήρχε μια τάξη στις πληροφορίες και στα θέματα συζήτησης. Το χάος αυτό δημιουργείται από την Xiaomi ... Όταν βγάζο…
-
φιλε @andreasp έχουν ανοιχτεί τόσα νήματα για το ίδιο πρόβλημα που είναι αδύνατον να μην βρει κάποιος αυτό που τον ενδιαφέρει. Συμφωνώ μαζί σου. Δυστυχώς ή ευτυχώς όταν υπάρχουν τόσα Μέλη σε ένα φόρουμ είναι αδύνατον να τους βάλεις όλους σε τάξη. Δεν υπάρχουν τόσα άτομα στον συντονισμό. Αν βρεις παλιά νήματα πριν 2 χρόνια κλπ θα δεις ότι υπήρχε μια τάξη στις πληροφορίες και στα θέματα συζήτησης. Το χάος αυτό δημιουργείται από την Xiaomi ... Όταν βγάζουν 20 συσκευές το έτος και κάθε εβδομάδα rom …
-
Διορθώστε το "Mismatching image and device error" κατά το φλασάρισμα μιας Fastboot Rom σε όλα τα Xiaomi
pechr - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΕίναι η τελευταία συσκευή που βγήκε από την xiaomi με.ξεκλειδωτο bootloader. Όλες οι υπόλοιπες βγηκαν με κλειδωμενο.
-
Παράθεση από gkalen: “@pechr Θυμάμαι ότι το clear motion το είχαμε βάλει παλιότερα αλλά σταμάτησε να δουλεύει μετά από κάποιο update .. αν υπάρχει κάτι που λειτουργεί σε miui 9 , ενημέρωσε και θα το βάλουμε ξανά .. ” Παράθεση από pechr: “Θα το δοκιμάσω σε miui 9 και θα ενημερώσω αν μου βγουν τίποτα σκαλωματακια. ” Εγκατεστησα το clearmotion αλλά όταν τραβουσα βίντεο δεν μπορούσε να αποθηκεύσει το βίντεο. Δοκίμασα να αλλάξω διαδρομή αποθήκευσης από internal σε SD αλλά και πάλι γιοκ. Τελικώς το cl…
-
Θα το δοκιμάσω σε miui 9 και θα ενημερώσω αν μου βγουν τίποτα σκαλωματακια.
-
Παράθεση από gkalen: “Τα έχουμε ενεργοποιημένα τα documents μέσω init.d script , στο hermes όμως αφαιρεσαμε το init.d support γιατί είχαμε προβλήματα δυσλειτουργίας μετά τις αλλαγές στο κερνελ .. θα ξαναγίνουν δοκιμές για την επανένταξη των script και θα δούμε πως θα πάει , επίσης θέλει ροοτ η συσκευή για να λειτουργήσουν τα script .. ” @gkalen νομίζω πως δεν χρειάζεται να αφιερώσετε επιπλέον χρόνο και πόρους για το hermes. Δεν έγινε και κάτι αν δεν δουλεύουν τα Documents, σπανίως χρειάστηκε να …
-
Παράθεση από fog: “Δες στις ρυθμίσεις στις εφαρμογές αν είναι ενεργοποιημένη η εφαρμογή Documents. Αν όχι κάνε την Enable. ” Ειρήνη σε παρακαλώ δώσε μου τα φώτα σου σχετικά με αυτό αν ξέρεις. Όσες φορές έχω ενεργοποιήσει τα Documents, μετά από επανεκκίνηση ξαναγίνεται ανενεργό. Υπάρχει τρόπος να μείνει μόνιμα ενεργοποιημένο; Αυτό συνέβαινε με όλες τις εκδόσεις MIUI (7,8,9). @NasDriver συμβαίνει και σε εσένα;
-
Παράθεση από aouga: “Παράθεση από gkalen: “@aouga Πρέπει να φλασαρεις το τροποποιημένο cust.img για να εμφανιστεί η επιλογή 160 χαρακτήρων .. για τα υπόλοιπα δεν έχω ακούσει κάτι , αν έχεις επαναφέρει εφαρμογές , ρυθμίσεις , κ.λ.π. από το cloud ίσως να φταίει κι αυτό .. ” Καλημέρα! Ωραία αυτό το αρχείο που το βρίσκω? Χθες βέβαια μου έκανε ένα άλλο κουφό, μου έβγαλε την προειδοποίηση για χαμηλή μπαταρία και με το που πήγε στο 18% έκλεισε.. Με το που το έβαλα στο φορτιστή (power bank γιατί ήμουν έ…
-
@MIUI_ART Δημητρη έχω περάσει την stable XTRV MIUI 9 χωρίς aroma. Επίσης πέρασα και το patch για τον updater που μου ήρθε ειδοποιηση στο mail. Σήμερα ξαφνικά μου έβγαλε να κάνω update αλλά γράφει για xiaomi eu. Δες την εικονα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48593/ Να το κάνω το update η είναι καμία λάθος ρύθμιση του patch. Αναφέρομαι για το hermes Edit: πάτησα πάνω στο κουμπί της λήψης και μου έγραψε ότι η συσκευή μου είναι ήδη ενημερωμένη. Αλλά συνεχίζει να βγαίνει το κουμπί της λήψη…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@zv1974 στην ερώτηση 3. Το ίδιο πράγμα είναι. Δεν υφίσταται η φραση "καθαρή εγκατάσταση". Αυτή είναι μια ερμηνεία που δόθηκε λανθασμένα στο φόρουμ ώστε να συμπληρώσουμε τα υπόλοιπα wipes. Υπάρχει "εγκατασταση" και μόνο. Τα υπόλοιπα είναι φρου φρου. Με fr φλασαρεις, δεν χρειάζεσαι κάτι αλλο. Αλλά αν πρόκειται να κάνεις wipe data τότε ποιος ο λόγος να επαναφέρεις αντίγραφο του data είτε από το cloud είτε από τοπικο;; Να ξερεις ότι οποιοδήποτε νήμα ανοίξεις και ξεκινήσεις να το διαβάζεις από την αρ…