Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Όσο κάποιοι πίνουν καφεδάκια από εδώ και από εκεί.... κάποιοι άλλοι δουλεύουν πυρετωδώς για να σας φτιάξουν τις κάμερες... ονόματα δεν λέω
-
Παράθεση από LocoDiceGR: “Ποτε ξανα mediatek λοιπον, το πιασα. ” μην γινεσαι απόλυτoς.. Δεν ξέρεις αύριο αν θα ξεσπάσει ένα μεγαλύτερο σκάνδαλο για τους snap... Ή μπορεί όλα αυτά που αναφέρει το άρθρο που διάβασες ξαφνικά να αλλάξουν. Αν μείνουμε στο τώρα τότε καλύτερα snap. Tο ενδιαφέρων των κατασκευαστών κινητών είναι προς τους snap. Κάποτε οι ΜΤΚ ήταν το must στα κινητά.... ΚΑΠΟΤΕ Από ότι φαίνεται όλες οι εταιρείες έχουν κόψει παρτίδες με την ΜΤΚ. Τώρα αν βγάζουν και κανένα μοντέλο με ΜΤΚ το …
-
Το πάτησες και την πάτησες
pechr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤην επόμενη φορά θα σου βάλω σε ανύποπτο χρόνο καμία παπαγια Ο Καγκελάρης στανταρακι πριν σου κάνει like, πάτησε την καρύδα. Αλλά δεν μιλάει...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Το πάτησες και την πάτησες
pechr - - Ο καφενές μας
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43493/ youtube.com/watch?v=m2i831-ADO8 Συγχαρητήρια !!! Την πάτησες κι εσύ με την καρύδα στην οθόνη σου. Αν είσαι ένα ακόμη θύμα κι εσύ, βάλε το username σου στο τόπικ Υ.Γ. @fog εσύ που κατέχεις το ρεκόρ έχεις τον πρώτο λόγο...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Λύγισε η οθόνη
ΜήνυμαΔεν έχω τον μαγνήτη Θανάση. Μόνο την δαγκάνα, αλλά να σου πω την αλήθεια το έχω περιπου ενάμιση χρόνο και δεν είχα κανένα από αυτά τα προβληματα που αναφερεις. Ίσως αυτό να συνέβαινε αν ήταν στους 40-50 βαθμούς και απευθείας το εψυχα. Εγώ το έχω μόνιμα εκεί οπότε η θερμοκρασίες εναλλαγής είναι σε μικρότερο εύρος. Δεν προλαβαίνει να φθάσει τους 30 και πάνω. Ο αέρας που περιέχεται μέσα στο κινητό είναι ελάχιστος ώστε να εναποθέσει υγρασία με την μορφή ατμών η συμπυκνωμάτων στους γύρω χώρους. Ειδικ…
-
-
Λύγισε η οθόνη
Μήνυμαεχει δίκαιο ο Θανάσης, όλα αυτά ταυτόχρονα είναι απαγορευτικά. Εγώ επειδή χρησιμοποιώ το κινητό ως gps και το φορτίζω ταυτόχρονα αγορασα δαγκάνα στήριξης που προσαρμόζεται στους αεραγωγούς, έτσι δεν αναπτύσει θερμοκρασία το κινητό επειδή ταυτοχρόνως ψύχεται. Κάτι σαν αυτό: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43132/ Πλέον υπάρχουν και μαγνητικά σαν αυτforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43133/
-
-
@gkalen υπάρχουν λαγκαρισματα σε συγκεκριμένες στιγμές οπως Όταν πηγαινεις να προσθέσεις προορισμό στους χάρτες google . Όταν έχεις ανοιχτές 4-5 εφαρμογές ταυτοχρόνως. το να πω ότι θα στήσω από το μηδέν το κινητο ώστε να μην περαστεί αντίγραφο από το micloud είναι απαγορευτικό για μένα με 150 επιπλέον εφαρμογές , + στήσιμο αρχικών οθονών με φακέλους + logins σε viber κλπ , τραπεζικες εφαρμογές κ.α.κατεβασματα διαλόγων σε εφαρμογές ξένων γλωσσών κ.α. Αν μπορούσα θα δοκίμαζα ένα factory reset και …
-
VR συσκευή για Xiaomi;
Μήνυμαεχω ένα σε αγγελία στο παζάρι. VR PARK V3 Δες εδώ Vr park v3
-
-
Πάντως αυτή τη stable μονο stable δεν τι λες. Είναι όλα τα άλλα εκτός από ''σταθερή''. Αναφέρομαι συγκεκριμένα για το hermes
-
Παράθεση από chdarmas: “Καλησπέρα παιδιά! ψάχνω να παραγγείλω για ένα φίλο digitizer για το note 4 έχει κανείς ιδέα απο κίνα ποιο eshop έχει αξιόπιστα ανταλακτικά; ευχαριστώ πολυ! 100.gif ” σκετο digitizer μην παραγγείλεις διότι θα δυσκολευτεις αρκετά και πολύ πιθανό να μην καταφέρεις να το περάσεις χωρίς να πάθει ζημιά το κινητό. Ανταυτου θα σου πρότεινα να πάρεις set οθόνη+digitizer έτοιμο συναρμολογημένο. Στο ebay θα βρεις πολλές επιλογές. Προτίμησε κανένα σετακι που δίνουν και πλαστικά νύχια…