Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
pechr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΧρηστο δώσε 2-3 προτάσεις σε router αν μπορείς ώστε να έχουμε υποψιν
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
pechr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Σκέφτομαι και εγώ για κινέζικο γιατί ο paradox είναι λίγο ακριβός αλλά πολύ καλός θα το κοιτάξω. Το καλό είναι ότι την δομημένη καλωδίωση συναγερμός, κάμερες, δορυφορική κτλ τα έκανα μόνος μου ” πάρε ένα σύστημα που να έχει και την δυνατότητα να συνδέεται με WIFI μήπως μελλοντικά θελήσεις να συνδέσεις ip camera
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
pechr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “@pechr τι συναγερμό έχεις γιατί θελω να περάσω και εγώ και κλείνω προς paradox ενσύρματο έχεις κάτι άλλο να προτεινεις ” Ο συναγερμός είναι της πασίγνωστης εταιρείας: 通过电话方式无线家庭报警器 είναι ασύρματα όλα τα αισθητήρια. είμαι στο ενοίκιο και δεν μπορώ να ξηλώνω καλώδια κάθε φορά που αλλάζω σπίτι. Εναν τέτοιο πήρα.. δες εδώ Συναγερμός --Μ'έκαψες--από τα βάθη του Shenzen
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
pechr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@pechr Στον χάρτη μέλους που έχεις αφαίρεσε την οδό και το σπίτι σου θα έρθουν ακριβώς στην πόρτα σου. Υ.Γ. taekwodo το I.T.F. η το W.T.F. και μέχρι ποια ζώνη έφτασες η dan ? ” @derveni μην ανησυχείς για αυτό... Το στίγμα δεν είναι στο σπίτι μου. Βρίσκομαι σε ακτίνα 300 μέτρων από το στίγμα Παλιά καραβάνα σε αυτά... Σε ευχαριστώ πάντως για την σύσταση !! Taekwondo WTF και μαύρη ζώνη 12 χρόνια σύνολο εκ των οποίων τα 9 αγωνιστικο =============== Αυγ 7th 2017, 12:21am ======…
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
pechr - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@demakhs σε λίγες ημέρες που θα πάρω αδεια, θα συνδέσω τον συναγερμό του σπιτιού με το κινητό σου. Μην πανικοβληθεί αν δεις κλήση από το σπίτι μου στης 3 την νύχτα.... Αυτοματοποιημένο μήνυμα θα ακούσεις.. όλα καλά.. Φροντισε να βρίσκεσαι σε περιοχές που έχεις κάλυψη GSM
-
Ενημερωτικα και τελείως στο άσχετο να πω ότι έχω απεγκαταστησει το official Youtube που κατεβάζουμε από playstore. Έχω κατεβάσει το OG Youtube εκτός playstore που προσφέρει επιπλέον την δυνατότητα να ακούς μουσική στο παρασκήνιο ακόμη και με κλειστή οθόνη όπως επισης να κατεβάσεις το κάθε βίντεο στις διαθέσιμες ποιότητες ή και σε mp3. Λειτουργεί με την βοήθεια του microG ( εφαρμογή που παρέχεται στην ίδια σελίδα του προγραμματιστή). Θα το λατρέψετε... Δώστε τα δικαιώματα που χρειάζονται.. Επιπλέ…
-
Κρητικε εκανεςς restore backup μετά το fr;
-
@Antonios Gagas @Greektrooper Δεν ξέρω ρε παιδια αλλα αυτό το PU2 που τελειώνει ο σειριακός... δεν μου κάθεται καλα... Στην αρχή το 4559 φαίνται σωστό... στο τελείωμα προβληματίζομαι Υπάρχει κάποιος που να έχει την μαμίσια από 'οταν παρέλαβε το hermes ώστε να μας πει αν εχει σειριακό στην μπαταρία που να τελειώνει σε PU2 ;;
-
Παράθεση από Greektrooper: “Πρόσφατα αγόρασα αυτήν την μπαταρία. Την βάζω μπας και μπορεί κάποιος να πει αν είναι original ή οχι. Σαν λειτουργία δεν έχω θέμα, αντέχει πιο πολύ απο την μαμισια και δεν έχω προβλήματα με black screen ή σβησίματα του κινητού. Τώρα αν είναι fake ή όχι, τι να πω.... ” Σου ήρθε σε πλαστικό κουτί; απο που την πήρες; δώσε link
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@NasDriver επειδή μυρίζομαι διαγραφή IMEI.... Ανέστη δωσε μας link να το παρακολουθήσουμε κι εμείς το θέμα που ανοίξατε.. Με ενδιαφέρει...
-
για το ξυπνητήρι επιβεβαιώνω κι εγώ στο hermes. Άργησα στην δουλειά εξαιτίας του bug.
-
youtube.com/watch?v=EHZ3fltS7xg
-
@MIUI_ART να υποθέσουμε ότι όταν βγει 8.5.2.0 για Hermes θα είναι με aroma installer κλπ.. σωστά;;