Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από kinezakias: “Εμεις που περιμενουμε ως τον Αυγουστο για νεα ROM αιθανομαστε ενα ειδος ρατσισμου εις βαρος μας. ” αυτοί που έχουν Global περιμένουν ήδη 6 μηνες. Φορούν την 8.1.3.0 ενώ εσύ την XTRV βασισμένη στην China 8.2.1.0 Πάλι καλά να λες... Ουπς μόλις πρόσεξα ότι η ''μαμά'' έδωσε updates και για China και για Global. Οπότε σύντομα θα δούμε κι εμείς φως
-
Παράθεση από VeeTs: “Κανε μια αναζητηση "TERIOS T3+" στο aliexpress ..Εχω βρει πολλα.. Και στα feedback απο φωτογραφιες αυτων που το αγορασαν , φαινεται να ειναι αυθεντικο καθως στο κοκκινο πληκτρο γραφει HOME.. Δεν ξερω αν επιτρεπεται να βαλω λινκ απο aliexpress εδω.. ” Παράθεση από Thracia: “AliExpressit και στο μαγαζί με τις περισσότερες παραγγελίες χτύπα το Έχουν και φωτογραφίες στα feedback ” Όντως παιδιά στα αποτελέσματα βγάζει αρκετά. Αλλά οι προμηθευτές με τις περισσότερες φωτογραφίες εκ…
-
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα gamepad Bluetooth για το χειρισμό του TV BOX Συγκεκριμένα το TERIOS T3+. Review: >>> youtube.com/watch?v=gAe-VqW3zAE&t=18s Έως τώρα τώρα το έχω παραγγείλει από προμηθευτές στο ebay, αλλά και τις 2 φορές μου έχουν στείλει ένα κλώνο του που ονομάζεται GEN GAME. Που είναι ολόιδιο εμφανισιακά με την διαφορά ότι το κόκκινο πλήκτρο γράφει GEN GAME αντί για HOME. Ο κλώνος δεν έχει τις ίδιες λειτουργίες με το TERIOS T3+, έχει λιγότερες, και επίσης χρειάζεται κάθε φορά εκ νέου…
-
καντε επανεγκατάσταση τις εφαρμογές αφοτου πρώτα καθαρίσετε τις cache της καθεμιάς εφαρμογής
-
“Έπεσε” το Skype στην Ευρώπη
pechr - - Η εφημερίδα μας
Μήνυμα@demakhs "έπεσε" αλλά δεν χτυπησε. Την έβγαλε καθαρη..
-
“Έπεσε” το Skype στην Ευρώπη
pechr - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΣκέψου μόνο πως όποιος έχει smart TV.. έχει προεγκατεστημένο το skype στην TV και μπορεί να κάνει απευθείας βιντεοκλήσεις με την βοήθεια μίας κάμερας.
-
έχει κλειδώσει πάλι. Ξαναξεκλείδωσε....
-
επείγον προβλημα !!!!
Μήνυμααν είναι όντως το προβλημα στο power button τότε τα πραγματα είναι απλά.. βγάζεις την κάρτα sim. Στην υποδοχή θα έχει μία βιδούλα την οποία θα ξεβιδώσεις. Μετά με ένα πλαστικό νύχι με προσεχτικές κινήσεις βγάζεις το καπάκι. (έχει λίγο ζόρι εδώ την πρώτη φορά) Μόλις το βγάλεις θα φύγουν απο την θέση τους τα πλήκτρα ήχου και power. Μετά ξεκουμπώνεις τις επαφές των πλήκτρων απο την πλακέτα και κουμπώνεις το νέο. Ξανακλείνεις το κινητό με αντίστροφη φορά όπως το άνοιξες. Δες κανένα βιντεο στο youtub…
-
επείγον προβλημα !!!!
Μήνυμακάτι μου λέει ότι έχει κολλημένη επαφή στο power button
-
επείγον προβλημα !!!!
Μήνυμασε fastboot η recovery mode μπαίνει?
-
- Παιδιά να κάνω μία ερώτηση. Παρήγγειλα ένα gamepad αξίας 15$ από προμηθευτή του ebay στην Κίνα. Αφότου έβαλα την παραγγελία ο προμηθευτής με ενημέρωσε ότι δεν το έχει σε stock στην αποθήκη του στην Κίνα, αλλά το έχει διαθέσιμο στην αποθήκη του στην Αμερική. έτσι λοιπόν μου το έκανε shipping απο Αμερική με την USPS. Δύο ερωτήσεις: 1. Γενικά γνωρίζετε αν σταματάνε τα δέματα με USPS στο τελωνείο; 2. Αν σταματήσει, χρειάζεται να πληρώσω κάτι; (λόγω της μικρής αξίας που έχει)
-
και προπάντων παιδιά μέσω εφαρμογών έχεις ένα πιο διαδραστικό περιβάλλον. Ειδικά στα test μπορεί να βλέπεις επί τόπου το λάθος σου και την βαθμολογία σου. Μπορείς να ξανακάνεις το εκάστοτε test της ίδιας θεματικής ενότητας και να αντιληφθείς την πρόοδο σου. To υλικό της κάθε εφαρμογής είναι άπειρο, μπορείς να φθάσεις σε ένα καταπληκτικό επίπεδο αν δουλευείς κατάλληλα τα εργαλεία που σου παρέχονται. Το βασικότερο είναι οτι ρυθμίζεις εσύ τις ώρες που μπορείς να διαβάσεις ή να εξεταστείς και όλο αυ…
-
Έχοντας απομακρυνθεί όλο αυτό το διάστημα από το φόρουμ λόγω υποχρεώσεων και διαβασμάτων, θα ήθελα να δείξω λιγάκι πιο διαδραστικά πως η συσκευή μου android με βοήθησε να αναβαθμίσω τα αγγλικά και να ξεκινήσω παράλληλα να μαθαίνω και άλλες ξένες γλώσσες. Υπάρχουν αμέτρητες εφαρμογές οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να εντρυφήσετε σε οποιαδήποτε γλώσσα από τελείως αρχάριο επίπεδο έως στο πιο προχωρημένο. Σας παραθέτω μερικά screenshots από Tests που βρήκα για TOEIC, Michigan και Cambridge για ό…
-
Τώρα που είπες Τσάκωνας, θυμήθηκα εκείνη την διαφήμιση με τηλεφωνικά ανέκδοτα..που ήταν ο Τσάκωνας (ο ηθοποιός) πάνω σε μία αχλαδιά και έτρωγε μήλα και τον ρώτησε κάποιος από κάτω ''καλά ρε συ, τι κάνεις;; τρως μήλα πάνω στην αχλαδιά;;'' και απαντάει ο Τσάκωνας '' γιατί βρε;;; ένα κιλό μήλα που αγόρασα, δεν μπορώ να τα φάω όπου θέλω;;;'' 32 σε μένα
-
το format data περιλαμβάνει και διαμόρφωση του internal
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
pechr - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμα@geoanto555 που άλλου έχεις βάλει χέρι;;;
-
Παράθεση από andreasp: “ε κάθε μία, κάτι βασικό ξεκινάει να δουλεύει, και κάτι σταματάει. Κουράστηκα πραγματικά. ” Βάλε μια ROM που είχες μείνει ικανοποιημένος στο παρελθόν και μείνε εκεί. Από την στιγμή που κουράστηκες, γιατί συνεχίζεις και το πειράζεις; Στο downgrade υποχρεωτικά θα κάνεις Factory Reset. Και να θυμάσαι ότι όσο σε πιο παλιά ROM πηγαίνεις, τόσο καλύτερη αυτονομία θα βλέπεις στην συσκευή σου. Τα upgrades λειτουργούν αντιστρόφως ανάλογα στην αυτονομία της συσκευής ως επί των πλείστ…