Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από BanditGR: “Οι πρώτες ROM όταν βγαίνει μια νέα συσκευή είναι πάντα οι καλύτερες από θέμα αυτονομίας ” Επίσης πολύ σωστός. Αναφερόμενος στο hermes μπορώ να πω ότι εκεί που κρατούσε μιαμιση ημέρα με τις πρώτες rom όπως 7.0.6.0. και 7.0.8.0 πλέον κρατάει κάποιες ώρες, ούτε καν μία ημέρα. Και έχω αλλάξει μπαταρία
-
ρωτηστε κι εμένα... Σαν τον ναύτη στα καράβια που περιμενει να πιάσει στεριά, νοιωθω.
-
Παράθεση από Giorgos Panopoulos: “Σήμερα από απροσεξία άφησα το κινητό έξω από ένα σούπερ μάρκετ.το κατάλαβα μετά.απο ένα λεπτό γύρισα αλλά δεν υπήρχε.μου είπε κάποιος ότι το πήρε μια τσιγγάνα.. την βρήκα και ευτυχώς μου το έδωσε.αν δεν το έβρισκα θα έδειχνε το στίγμα μέσω mi account η εύρεση συσκευής;το.κοιταξα και μου έδειχνε τελευταίο στίγμα το σπίτι μου. ” Καλύτερα να έχεις εγκατεστημένο το ''Διαχείριση συσκευής android'' της Google. Δώσε του όλα τα διακαιώματα. Βάλε το να εκκινεί αυτόματα σ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “καλά νέα δεν σταματούν μόνο στην AROMA ROM, καθώς ήδη εργαζόμαστε πάνω στην εξασφάλιση των ΟΤΑ updates μέσα από τον Updater της Miui, ή με την βοήθεια ανεξάρτητης εφαρμογής που θα σας δώσει την δυνατότητα να έχετε αυτόματα Updates (Over The Air), μόλις οι ROM γίνονται διαθέσιμες από εμάς. ” Έχουμε να το δούμε αυτό από εποχή mi-3. (στο κείμενο που παραθέτω) το ΟΤΑ Επίσης κάπου στο βίντεο πήρε το μάτι μου MIUI HELLAS boot animation Αυτά είναι ωραία πράγματα !!!! Ευχαριστούμ…
-
Συγχαρητήρια Ειρήνη !!
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από vaioscv: “Κάνω κάτι λάθος μήπως; ” @Bodai στην 7,2,8 έχει γίνει ένα το system?? Θυμάσαι? ” Η 7.2.8 είναι ΜΜ και έχει ένα system. Η 7.1.3.0 είναι kitkat και έχει 2 systems Η dev 5.12.17 ήταν η μεταβατική ROM που έκανε merge τα partitions
-
Συγχαρητήρια @primax !!!
-
Παράθεση από Krasdimi: “Μην δει ευγενικά παιδιά αυτός ο @pechr αμεσως να ποστάρει....τα παιδιά θέλουν να εύχονται καλή επιτυχία κάθε μέρα... ” Είναι να σαν πηγαίνεις στον Δημοσθένη για καραμανλίδικο λουκάνικο κάθε μέρα και κάθε μέρα σε ρωτάει κι αυτός τι λουκάνικο θέλεις...