Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Επειδη συνήθως αφήναμε κάποιο μήνυμα στο τοπίκ του εκάστοτε διαγωνισμου. Θα ηθελα να ρωτησω αν στους ορους που αναφερεται ως "αφηστε ενα μηνυμα στην κοινοτητα μας" εννοει σε οποιοδηποτε τοπικ η στο συγκεκριμένο τοπικ; Για αποφυγή παρεξήγησης..

• διαβασε τώρα που είναι 235 σελίδες το τοπίκ Γιατί αν γίνει 800 σελίδες και αυτό, θα χρειάζεται να διαβάζεις έναν μήνα ...

• Παράθεση από sidnick10: “Καλημερα στην Παρεα!!! Μετα απο ενα χρόνο θελω να αναβάθμισω το redmi note 2 που έδωσα στον αδερφο! Λεω να βαλω την τελευταία stable η οποια προηγούμενη stable προτείνετε! Μπαίνω twrp κανω wipe cache/dalvik/ data και μετα φλας απο την sd! Μετα reboot system και ειμαστε έτοιμοι; ” ναι έτσι ακριβώς =============== Απρ 30th 2017, 11:51pm =============== Παράθεση από NasDriver: “με official δεν μπορείς να έχεις TWRP ” μπορει Ανέστη... εγώ έτσι το έχω αυτή την στιγμή.. ======…

• Redmi note 3 pro se γυρω στα 170 ειναι πανω κατω. Περιπου στα ιδια ειναι και τα 2. Οι διαφορες μεταξυ τους απειροελαχιστες... Οπως μας εχει συνηθισει η xiaomi εδω και ενα χρονο. Μονο που το Kate εχει καλυτερο CPU και 800αρα Εδω και πολυ καιρο η xiaomi αλλαζει κατι σε ενα μοντελο κσι το βγαζει με τον επομενο αυξων αριθμο. Να φανταστεις redmi note 2, redmi note 3, redmi note 4 ολα εχουν τις ιδιες καμερες μπρος πισω. Μονο στην σειρα mi που ειναι και οι ναυαρχιδες της βλεπεις ουσιαστικες αλλαγες..

• καλα λεω.... Απο τα καλυτερα και φθηνοτερα κινητα που βγηκαν, ηταν το redmi note 3 pro SE ( Kate) Καλη διαχειριση ενεργειας, ολες οι μπαντες. Μπορει να θεωρειται παλιο κινητο τωρα αλλα δεν παυει να ειναι απο τα πιο καλα τηλεφωνα σε λειτουργιες. Εβγαλαν το 4 με μικροτερο επεξεργαστη και χωρις την 800αρα, οτι να ναι...

• Παράθεση από geoanto555: “Γενικά στην Κρητη, στα περισσότερα σημεία η wind "πιάνει" 4G... ” Νομίζεις..... Απλά εκεί που σε πήγε βολτούλες ο Μανώλης έπιανε 4G ώστε να σχηματίσεις την άποψη οτι το 4G είναι παντού..

• Παράθεση από fog: “Δεν έχω ιδέα αν το παρακάτω μπορεί να έχει σχέση, απλά η διαίσθησή μου λέει ότι μπορεί νάναι σχετικό. Η απάντηση είναι για ένα διαφορετικό πρόβλημα (reboot του κινητού κάθε φορά που συνδέεται στο pc) ΑΛΛΑ αναφέρεται σε ένα 5ο pinάκι, που έχει ας πούμε τον έλεγχο του τι θα κάνει η συσκευή όταν συνδεθεί στο pc. Αναφέρομαι σε αυτό εδώ το ποστ. Μήπως υπάρχει κάποιο θέμα στο pin που λέει, στο κινητό; Αν είναι άσχετο, απλά αγνοείτε το μήνυμα. ” οι USB 2 έχουν 4 επαφές τα mini και mi…

• κανενα ευχέλαιο να κάνετε...

• Ανέστη αφαιρεστε την κάρτα SD και σύνδεστε το πάλι να δεις αν στο κάνει. Επίσης αλλάξτε καλώδιο μήπως είναι καλώδιο μόνο για φόρτιση και όχι για δεδομένα =============== Απρ 30th 2017, 12:07am =============== αν και υποψιάζομαι ότι το καλώδιο ευθύνεται...

• Παράθεση από NasDriver: “Καμιά ιδέα κανείς για το πρόβλημα με το fastboot ? ” Ανέστη το mipcsuite είναι εγκατεστημένο στο pc; Αν ναι, δεν δοκιμάζεις να κάνεις ένα logout μπας και προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο... Επίσης πήγαινε στους ''Επιλογές για προγραμματιστές'' και απενεργοποίησε τα: 1. Install via USB 2. USB debugging (Security settings) και ξαναδοκίμασε

• Παράθεση από Nkyriako: “Όλα καλά το είδε τώρα κανονικά. Προέκυψε κάτι άλλο όμως. Η internal εχει χωρητικότητα 774 MB και δε χοράει η rom. Έχω κάνει κάτι λάθος; ” Δες αν υπάρχει φάκελος ''Ο'' (μηδέν) μήπως σου έχει μεταφέρει εκεί μέσα διαφορα αρχεία ως backup. Ο φάκελος θα βρίσκεται στο internal..

• Παράθεση από Nkyriako: “Δε μου το βλέπει και στη διαχείρηση συσκευών το βγάζει ως google nexus adb interface ” Ενώ είσαι στο TWRP και συνδέσεις το κινητό με το pc κάνε reboot to recovery. Στο ''Ο υπολογιστής μου'' θα πας και θα το δεις ως media device. Θα κάνεις αντιγραφή και επικολληση το zip και τα υπόλοιπα τα ξέρεις

• για Ελληνική αγορά ειναι καλά

• Παράθεση από Greektrooper: “Δεν ξέρω, δεν έχω παραγγείλει ποτέ ” Επειδή έγραψες ''από εδώ την βρήκα'' θεώρησα ότι είχες πάρει ήδη...

• Παράθεση από demakhs: “από που δημιουργήθηκε το σύμπαν? από που προέρχεται ο άνθρωπος? η ενέργεια που εκλυθηκε κατά το Bing Bang ήταν μεγαλύτερη, μικρότερη ή ίση με μία ΣΚΤΝ (Στριφογυριστή Κλωτσιά Τσακ Νόρρις)?? ” ενταξειιιιιιι...Μήτσο. Είναι μέχρι να φας την πρώτη πατάτα σε παραγγελια Δεν θα ψάχνεις τιποτα εσύ, με copy paste το μήνυμα σου θα σου απαντήσω.

• Παράθεση από Greektrooper: “Απο εδώ την βρήκα. Έχει και 2 κριτικές: batariakias.gr/μπαταρίες/1-ori…-xiaomi-redmi-note-2.html ” με ποιον τρόπο έχεις ελέγξει αν είναι γνήσιες; Ξέρεις κάποιον τρόπο; Πώς ήταν η συσκευασία τους; Τι production date είχε; Φρέσκο;

• κι ένα βιντεάκι να δείτε και κοινές ετικέτες, ότι δεν έχουν καμία διαφορά youtube.com/watch?v=kNMz31fTR7E

• Παράθεση από demakhs: “απαγορεύεται βρε γκαου μπιου!! ” βρε δεν κανετε κανενα μπανιο να συνελθετε.. ο ένας απαγορευεται ο αλλος επιτρέπεται... μπαλάκι με έχετε κάνει.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35115/ =============== Απρ 25th 2017, 6:27pm =============== @Thracia έχουν βγάλει ολοιδιες μπαταρίες με ίδιες αναγραφές σε κλώνους. Το μόνο που αλλάζει είναι οτι είναι λίγο πιο έντονη η πορτοκαλί απόχρωση της μπαταρίας, στην ετικέτα καμία διαφορά. =============== Απρ 25th 2017, 6:52pm ==…

• Magic WormHole

pechr - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Ναι τα α@@@@α να πούμε.... Ακόμη και κείνος ο δικός μας ο Σμαματάκος.. ” Γιώργο δώσε μου link να αφαιρέσω το dislike. Καταλάθος πατήθηκε..