Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Google Camera
ΜήνυμαΚάποια άλλη πρόταση για GCam;
-
Γιωργο δεν έχω ιδέα ποια πρέπει να βάλω για την συσκευή μου. Μόλις πριν 2 ημέρες παρέλαβα την συσκευή μου, ούτε έχω πειραματιστεί ιδιαίτερα λόγω έλλειψης χρόνου. Ξεκίνησα να διαβάζω το νήμα αλλά είναι ατελείωτες οι σελίδες του. Την συγκεκριμένη που προτείνεις την βρίσκω στην ίδια σελίδα που κατεβάζουμε του parrot; Redmi note 8T η συσκευή μου.
-
Πρώτες γενικές ερωτήσεις
ΜήνυμαΓια 160€... λουκούμι είναι. Αν θες παραπάνω δυνατότητες τότε θα πρέπει να βάλεις το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη Εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από την αγορά μου. Δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω. Είμαι το παράδειγμα του Ροβινσώνα Κρουσου σε ότι αφορά τις αγορές των κινητών. Μέχρι 200€ αγοράζεις ένα αξιοπρεπέστατο κινητό, με περισσότερα χρήματα απλά αγοράζεις επιδόσεις για gamers και καλύτερη φωτογραφία. Η οθόνη 1080p η 4Κ αν είναι, δεν έχει μεγάλη διαφορά για εμένα όταν μιλάμε για οθόνες που χωράν…
-
Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool
pechr - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΕνεργοποίησες το USB Debugging; Ίσως σου βγάζει ένα μήνυμα στο κινητό ώστε να επιβεβαιώσεις την σύνδεση με υπολογιστή.
-
Πάντως αυτό που θα ήθελα να δω από την Xiaomi είναι η λειτουργία dual camera όπως έχουν τα Samsung. Που μπορείς να καταγράφεις βίντεο ταυτόχρονα από την πίσω και την εμπρόσθια κάμερα. Τρομερή λειτουργία !! Το είχα δει στο Samsung S8 ως επιπλέον mod κατεβάζοντας το δωρεάν απο την Samsung. Δείτε εδώ ένα παράδειγμα: youtube.com/watch?v=dyvGO7DsXxo
-
Καλησπέρα φίλοι μου !! Έπειτα από 5 χρόνια που είχα που είχα στην κατοχή μου το xiaomi redmi note 2, ήρθε η στιγμή να αναβαθμιστώ. Παρέλαβα το xiaomi redmi note 8T στης 28.04.2020 από AMAZON στην ζελατίνα με την official Global. Αφότου αφιέρωσα πολλές ώρες στο στήσιμο ώστε να εγκαταστήσω τις εφαρμογές και να τροποποιήσω τις ρυθμίσεις στα μέτρα μου, ήρθε η στιγμή να αναφέρω τα χρακτηριστικά που πραγματικά βρήκα αρκετά χρήσιμα αναφοράς και τα οποία κάνουν για εμενα αυτό το κινητό να ξεχωρίζει ή να…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα ρε παιδιά !!
-
Παράθεση από Giannis stathopoulos: “οπως το (p9) ομως ξεκιναει ο κυκλος φορτισης,δειχνει το ποσοστο της μπαταριας που ειχε κρατησει στην μνημη πριν την αφαιρεσω, ” δεν αποθηκευεται στη μνήμη το ποσοστό της μπαταρίας. Κάθε φορά το κινητό διαβάζει την τάση της μπαταρίας και το αντιστοιχίζει με το ποσοστό που βλέπεις.
-
Ανεστη τα Huawei έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας στο άνοιγμα. Έχω ανοίξει, το ξέρω ήδη. Όλα μέσα είναι τόσο στριμωγμένα που θέλει χειρουργική ακρίβεια και κατάλληλα εργαλεία. Καλύτερα να το δει κάποιος τεχνικός το κινητό του παρά να ασχοληθεί ο ίδιος αν δεν έχει εμπειρία στα ανοίγματα. Αυτή είναι η πρόταση μου. Γιάννη αν πάλι θέλεις να ασχοληθείς ο ίδιος τότε δες αρκετά Video στο YouTube πριν ξεκινήσεις. Εγώ σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και να ξαναλειτουργήσει.
-
ζόρικα τα πράγματα. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο. Κάνε υπομονή να δει κάποιο άλλο παιδι το νήμα που άνοιξες. προσπαθεί να ανάψει αλλά η ενέργεια δεν είναι αρκετή και ξανασβήνει. Αυτό το μοτίβο επανλαμβάνει.
-
απο την περιγραφή σου δεν εχω αντιληφθεί παντελώς το πρόβλημα. Το κινητό δεν φορτίζει; ή φορτίζει αλλά δείχνει διαρκώς 2%;;
-
η βουτιά στο νερό έγινε πρόσφατα; Να το βάλεις σε ρυζακι δοκίμασες; Όταν λες ότι είναι κολλημένο στο 2; δηλαδή είναι πλήρως φορτισμένο αλλά μονίμως δείχνει 2%;;
-
Battery drain miui 11
ΜήνυμαΔες πως μπαίνει η συσκευή σου σε safe mode. Αν μπαίνει.. Αν καταφέρεις και μπεις παρακολουθησε το εκεί πως αποκρίνεται η μπαταρία
-
Πρώτες γενικές ερωτήσεις
ΜήνυμαΧαιρετώ την παρέα μετά από πάρα πάρα πολύ καιρό. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καποια ερώτηση να γράψω ως παλιός χρήστης του MIUI. Γνωρίζω ότι χρειάζεται να ξέρω ώστε να ρυθμίσω στα μέτρα μου την συσκευή. Αναμένω να παραλάβω την έκδοση με 64GB, την βρήκα στα 160 ευρώ από ΑΜΑΖΟΝ.de, αφότου έμεινα από τον 2015 στο xiaomi Redmi Note 2 σίγουρα θα είναι μία μεγάλη αναβάθμιση !!! Με βαριά καρδιά θα αποχωριστώ το αγαπημένο μου hermes που είναι αψεγάδιαστο και πλήρως λειτουργικό χωρίς ίχνος γρατζουνιάς στ…