Παράθεση από nhatzi: “Και το δικό μου ειναι RN4 και εχει την 8.0.5 global stable (MBFCNDG) ” Μαιμού rom έχεις Δεν γίνεται να είναι Global και να γράφει (MBFCNDG) >> CN σημαίνει China Θα έπρεπε να γράφει (MBFΜΙDG) αν ήταν γνήσια global >> MI σημαίνει Global Για αυτο και δεν σου βγάζει update
Παράθεση από geotzia: “γιά να κλειδώσεις και μερικές εφαρμογές αλλά να μπορούσες να κλειδώνεις μόνο τις εφαρμογές.. ” Ρυθμίσεις >> Κλείδωμα εφαρμογής κι επιλέγεις ποιες εφαρμογές θες να κλειδώνουν. Και απενεργοποίησε το κλειδωμα οθονης ώστε να σου κλειδώνουν μόνο οι επιλεγμένες εφαρμογές που έχεις ορίσει
Παράθεση από Thracia: “Για πείτε οι γνώστες. Απο redmi 4 με hdr. ” φοβερή φωτογραφία.... Θανάση Αν και είμαι offtopic πάρτε μία φωτογραφία πριν απο λίγο απο το apolis Πετρούπολη forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27651/
μαλλον υποθετει οτι λειτουργει όπως τα αναγνωριστικά κορης ματιού... εξ'αποστάσεως Κάτι δεν πάει καλά με αυτόν τον αισθητήρα στο redmi pro Θα έπρεπε να λειτουργεί απευθείας, χωρίς την συνοδεία του home button
Παράθεση από xristos9: “Μπορείς να δεις μια ολόκληρη ταινία ή είναι κουραστικό; ” εχει να κάνει με τα ppi που έχει η οθόνη σου. Με 400ppi που έχει το hermes κουράζεσαι στο εικοσάλεπτο. Με Samsung S7 που δοκίμασα κι έχει 540ppi τα είχα μία ώρα και δεν κατάλαβα τιποτα. Ειδικά αν βάλεις και κανενα 4Κ βίντεο σε συσκευή 4Κ απο το youtube... θα πάθεις ζημιά με την ποιότητα
Παράθεση από gkoutrou68: “@pechr η 8.1.2 ήταν καλύτερη ; XTRV ή EU ή GLOBAL ;; ” Global δοκίμασα για λίγες ώρες αλλα δεν φάνηκε να έχει πρόβλημα. την έβαλα με Fastboot και στήσιμο απο την αρχή σε όλα στο τηλ. Μετά δοκίμασα πάλι XTRV αλλα είχα τα περίεργα που προανέφερα. Τώρα φοράω EU μετά απο Format data+Factory reset + Wipe system (πιο καθαρή πεθαίνεις) και δεν έχω πρόβλημα. Συμπέρασμα: η XTRV έχει πρόβλημα.
Παράθεση από cosmolingua: “παταω το κουμπι να το ανοιξω εμφανιζεται το MI για λιγο και κλεινει.. τι εγινε ρε γαμωτο?? ” Bootloop στην καλύτερη... Δες αν μπαίνεις σε fastboot και κάνε ελεγχο bootloader αρχικά..
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
οταν είχαμε τα προβλήματα με το miflash που έβγαζε error ο Στέφανος μας είχε ξεμπλοκαρει.. Ναι και στην μεταφραση είχε παίξει μπαλλα.. ο Στέφανος Σωστός ο Μανωλης
@stefanos1985 πόσο χαίρομαι που βλέπω ένα προφίλ από τα παλιά... Άλλαξες και κινητο, παει το hermes; Για όποιον δεν γνωρίζει... Ο Στέφανος ήταν ο πρώτος tester της thunder που έβγαζε ο @gkalen
Παράθεση από vvvarnavas: “το nvram error συνεχίζει να εμφανίζετε προσπάθησα ” αν κάνεις wipe cache & dalvik θα σου φύγει το σφαλμα nvram απο τα δίκτυα με την προυπόθεση ότι έχεις imei , mac και bt
Παράθεση από d.mellios: “μου κάνει και κάτι νερά με την μπαταρία !! Μου δείχνει πχ. 7% και μετά 50% καπάκι... ” Για το hermes... η ROM φταίει (XTRV 8.1.3.0). Τα ίδια έκανε και σε εμένα εδώ και 3 ημέρες. Την έβαλα με Factory Reset + Wipe System.... καθαρότατη εγκατάσταση.... Τώρα την έχω αφαιρέσει κι έβαλα την αντίστοιχη EU.. @gkalen κάποιο mod από τα καλούδια της thunder ίσως δεν συνεργάζεται σωστά με την rom (υποθέτω). Και κάτι άλλο... Είναι η πρώτη stable (8.1.3.0) που αν φλασάρεις το Clear mo…
@BanditGR τα λες ωραία... Παράθεση από takisfrag: “oppo σταθερά πρώτη ” μιλάμε για oppo ποιότητα με ColorOS Δεν είναι τυχαία πρώτη εταιρεία. Ακριβά κινητά...αλλά με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Ανοίγοντας το γίνεται ευδιάκριτη η σχεδίαση του κατασκευαστή youtube.com/watch?v=sQ7BlTxfhlw