Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Στο offtopic που προηγείθηκε όλοι έχουν δίκαιο σε γενικές γραμμές. Η διαφορά απόψεων υπάρχει επειδή ο καθένας το εξετάζει απο διαφορετική πλευρά σύμφωνα με το τι θεωρεί ο καθένας σημαντικό για το κινητό του. Ξεκινάω λέγοντας ότι τέλεια λειτουργικά δεν υπάρχουν γιατί αν υπήρχαν προφανώς και δεν θα χρειαζόσασταν updates. Δεν έχω κόλλημα με τα xiaomi, έχω όμως κόλλημα με το MIUI. Όσα άλλα κινητά και αν πιάνω στο χέρι μου δεν μου ενθουσιάζουν στο UI όπως με ενθουσιάζει το MIUI. Μου αρέσει το UI και …
-
Παράθεση από teom3spro: “τον φάκελο downloaded_rom ” με το που κατεβάσεις δημιουργείται μόνος του. Ούτε φάκελο DCIM/Camera έχεις μέχρι να βγάλεις την πρώτη σου φωτογραφία, ούτε Screenshots φάκελο έχεις μέχρι να βγάλεις το πρώτο σου screenshot, ούτε φάκελο Downlaods έχεις μέχρι να να κάνεις το πρώτο σου κατέβασμα κάποιου αρχείου...
-
Restore IMEI
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Πάλι για ΜΤΚ έβαλα... ” πες μας τι πίνεις;
-
1. Γενικός οδηγός μόνιμης επαναφοράς των χαμένων IMEI για όλα τα Mediatek κινητά [Δεν χρειάζεται ROOT] 2. Επαναφορά IMEI, mac & bluetooth address μόνο για ΜediaTek CPUs Υπάρχουν και στα ελληνικά οδηγοι για επαναφορά IMEI
-
Παράθεση από Gonzo: “Γεια σας. Αν υπάρχει κάποιος που δεν κοιμάται τέτοια ώρα, ξέρει κανείς πώς μπορώ να κανω το youtube να συνεχίσει να παίζει μουσική οταν σβήνει η οθόνη; ” Κάποια στιγμή πολύ παλαιότερα είχα κατεβάσει μία εφαρμογή που μου το επέτρεπε σχεδόν αυτό ... Βασικά χαμηλώνει τελειώς την φωτεινότητα και μαυρίζει την οθόνη ώστε να ελαχιστοποιήσει την κατανάλωση ενέργειας της οθόνης. Δοκίμασε αυτή.. >> Screen Off Keep Playing Δώσε τα δικαιώματα που πρέπει... Ενεργοποίησε την λειτουργία στ…
-
Παράθεση από chrispre913: “έλω έναν μικρό εύκολο οδηγό πώς κάνω αναβάθμιση το recovery;; ” κατεβάζεις το recovery που θές, το zip. το αποσυμπιέζεις και παίρνεις το .img και το ρίχνεις στον αποθηκευτικό σου χώρο. Μπαίνεις TWRP και επιλέγεις install>> install image όπου στην αναζήτηση θα επιλέξεις το .img. Μόλις τελειώσει το install κάνεις reboot recovery και θα δεις ότι θα εκκινήσεις στο νέο πλέον recovery. Τόσο απλά.... με λίγα λόγια κάνεις αντικατασταση του υπάρχοντος TWRP με το νέο TWRP που απ…
-
Παράθεση από Krasdimi: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Krasdimi: “θελουμε αντιπρόσωπο της miui.gr για πρωθυπουργό ” Μήπως θέλεις να είναι ο @demakhs ? ” ο @demakhs αν και επίσης m.youtube.com/watch?v=9ec75jTeT74Δεν τον ψήφιζα ούτε σε 200 χρόνια ” @demakhs είσαι σκουληκαντέρα αντιπρόσωπος
-
Εχω ρίξει συνολικά 17 ψήφους.. 9 απο εμένα (pechlechristos) και 8 απο τον λογαριασμό της συζύγου..
-
εντάξει.. Άκου.. επελεξε το scatter και έχε επιλεγμένο το download. Μετά θα συνδέσεις την συσκευή σου.. Αν πάλι δεν το κάνει τότε επελεξε το scatter και έχε επιλεγμένο το download. βγάλε την μπαταρία και συνδεσε το χωρίς μπαταρία, αν δεν ξεκινήσει το download τότε ενω είναι συνδεδεμένο βάλε και την μπαταρία. Αν δεν πιάσει τίποτα απο όλα αυτά βρες άλλης έκδοσης sp flash tools και ξαναδοκίμασε.. Βεβαιώσου ότι το καλώδιο είναι λειτουργικό. Δοκίμασε και σε άλλη θύρα μονο USB2
-
Παράθεση από mparaxir: “ναι με κλειστη συσκευη εχω διαβασει τον οδηγο το red rice το ρυζακι,αμα το φλασαρω μεσω twpr recovery θα γινει τιποτα?γενικα τον τελευταιο καιρο το ρυζακι δεν μου τα λεει καλα και θελω να το επαναφερω οπως ηταν απο το εργοστασιο ωστε να περασω μια gtv rom γιατι με τις xtrv ρομ δεν δουλευει πεφτει συνεχεια σε bootloop πως το λενε ” άλλης μορφής rom είναι αυτή που φλασάρεται με το spflash tools και άλλης μορφής είναι αυτή που φλασάρεται απο το recovery. με το spflash tools …
-
Παράθεση από HliasAvg: “εχω κοιταξει και τα αλμπουμ. ” σε αυτές τις περιπτώσεις απλά αργεί να εμφανίσει τα αλμπουμ.. Θα πηγαίνεις στον file manager και θα μπαίνεις μέσα στους φακέλους των φωτογραφιών ώστε να διαβάσει και να δημιουργήσει τις μικρογραφίες (Thumbnails) .. Θα σύρεις προς τα κάτω ώστε να εμφανίζονται όλες οι μικρογραφίες.. Αργότερα μετά αν κοιτάξεις τα αλμπουμ θα αρχίζουν να φαίνονται οι φάκελοι μέσα στο ''Αλμπουμ'' =============== Ιαν 9th 2017, 11:59am =============== Παράθεση από S…
-
Προβλήματα Μπαταρίας
pechr - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Το βάζω για φόρτιση κλειστό. Με το που ανάβει η οθόνη δείχνει την μεγάλη μπαταρία στην μέση με ποσοστό 0%. Πατάω να ανοίξει. Ανοίγει κανονικά σε ποσοστό 67%! ” στο mi4c έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα με περίεργες εκκινήσεις.. Δεν πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει περισσότερο η βαθμονόμηση δείκτη μπαταρίας. Είναι πιο βαθύ το πρόβλημα.... Η βαθμονόμηση απλά διορθώνει την ένδειξη της μπαταρίας, όχι την ίδια την μπαταρία