Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από themakos66: “'Don't Be Afraid Of The Dark' ” Οι Iron Maiden έχουν άλλη άποψη... youtube.com/watch?v=qEja72NSg5Q
-
Παράθεση από themakos66: “Υ.Γ. Του χρόνου εάν είμαστε 734 αυτό θα είναι το κέρδος της κοινότητας και όπως λέει ο λαός 'φασούλι φασούλι γεμίζει το σακούλι' ....... ” Θέμη πέρυσι ήμασταν τα μισα μέλη και όμως μαζέψαμε 3400 ψηφους απο 3400 mi-accounts. Φέτος περισσότερα από 900 mi-accounts δεν έχουν ψηφίσει μαζί με αυτούς που έχουν προφίλ συγγενών στη διαχείριση τους. Πως το βλέπεις πηγαίνουμε καλύτερα η χειροτερα από πέρυσι;
-
Παράθεση από soulg: “Παράθεση από pechr: “Έχουν βοηθηθεί από αυτό το φόρουμ 24820 άτομα κι έχουν ψηφίσει μόνο οι 733 έως τώρα.. δηλαδή το 3% των μελών Ενώ όλοι τους (υποθέτω) έχουν παραλάβει e-mail ειδοποίησης για την κρίσιμη ψηφοφορία. Τα συμπεράσματα δικά σας... ” Κι έτσι πάλι πρώτοι είμαστε! Μη χαλιέσαι... καλή καρδιά! ” Και πέρυσι πρώτοι ήμασταν άλλα αλλού έδωσαν το χρυσό =============== Ιαν 7th 2017, 7:47pm =============== Επειδή οι Κινέζοι δεν ειναι και οι πιο αξιόπιστη φάρα κι έχοντας υπό…
-
Έχουν βοηθηθεί από αυτό το φόρουμ 24820 άτομα κι έχουν ψηφίσει μόνο οι 733 έως τώρα.. δηλαδή το 3% των μελών Ενώ όλοι τους (υποθέτω) έχουν παραλάβει e-mail ειδοποίησης για την κρίσιμη ψηφοφορία. Τα συμπεράσματα δικά σας...
-
6 ψήφοι έως τώρα από εμένα και άλλες 5 απο τον λογαριασμό της συζύγου Συνολο 11 και συνεχίζουμε..
-
Παράθεση από ntikas: “Παράθεση από spideman3: “Χωρις πλάκα βάλτο σε ρύζι για αρκετές ημέρες. ” Δεν νομίζω να κάνει κάτι παραπάνω το ρύζι..Το έχω λύση όλο και το έχω στεγνώσει πολύ καλά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αστο στο ρυζι και ξεχασε το. Θα τραβηξει ολη την υγρασια ακομη και απο τα σημεια που ειναι παγιδευμενη μεσα..
-
βρε συ... Στα ξενα παντα ειμαστε Ελληνες... Στην Ελλαδα ειμαστε ξενοι..
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
pechr - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαο @NasDriver εχοντας φλασαρει 25 διαφορετικες συσκευες 3000 μελων μεσα σε 14 μηνες λιγο δυσκολα να μην ηξερε τι σου ελεγε.. Εως απιθανο... Δεν συνηθιζει να μιλαει για πραγματα που δεν γνωριζει.. Το πιο πιθανο ειναι να μην καταλαβες τι σου ειπε..
-
Μια υπενθυμιση στο ημερολογιο του κινητου με καθημερινη επαναληψη για την ψηφο θα μας βοηθησει να μην ξεχναμε
-
ενταξει παιδια ... Ξεκινηστε να ψηφιζετε την Ινδια... Ειναι κριμα να την νικησουμε με τοσο μεγαλη διαφορά....
-
+1 vote for @mitch002
-
αυτη τη στιγμη ειμαστε στην τριτη θεση με 1411 ψηφους. Ινδια και Ινδονησια κοντα στους 1800 ψηφους. Ορματε guys. ..