Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
εχεις παλια συσκευη και δεν θυμαμαι τι παιζει... Αν εχεις twrp μπες κανε fr και install την rom. Αν εχεις mi-recovery λογικα παλι fr και install + μετονομασια update Εκτος κι αν η rom που πας να βαλεις περιεχει twrp μεσα και προσπαθει να σου αλλαξει το recovery.
-
Παράθεση από Budda: “Καλημερα χρονια πολλα σε ολη την κοινοτητα , Αν μπορει καποιο μελος , 1. η καινουργια 8.1 ειναι οκ; να αναβαθμιστω η να περιμενω ; 2. ειναι η 8.1 ΜΜ η Lolipop ,λογικα θα ειναι Lolipop 3.Φιλος που παρελαβε κινητο με ιντερνατιοναλ ρομ εχει καλυτερη διαχειρηση μπαταριας (σε ιδιο κινητο) υπαρχει εξηγηση σε αυτο ; Ευχαριστω .και παλι καλες γιορτες με υγεια σε ολους ” το 1 και 2 απαντηθηκαν. Στο 3 τωρα.. Η official roms ειναι odex. μορφη και το βοηθητικο αρχειο odex που περιεχουν …
-
+1 απο pechlechristos=pechr
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
pechr - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαβαλε το βαφτιστικο σου ονομα, οχι οπως σε φωναζουν... Η Πηγαινε στα κεπ να κανεις αλλαγη ονοματος ωστε να σε δεχθει η miui Περα απο την πλακα Θα κοιταξεις να γραφεις με λατινικους χαρακτηρες και αν δεν σου εχει επιλογη επιθετου τοτε θα γραψεις ονοματεπωνυμο. Στην επιλογη name
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
pechr - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμα@dikout φακίρης είναι όχι μάγος.
-
Παράθεση από zanos: “Παράθεση από Souits: “Παράθεση από Krasdimi: “που να έλεγα και για λουκάνικα Τζουμαγιάς δλδ....Θα πεταγωσουν ωσάν την γκουστερίτσα ” Στο 20λεπτο είμαι από την Ηράκλεια.... Εσύ να ζηλεύεις..... ” Παράθεση από Krasdimi: “5 χιλιομετρακια αδερφέ άστο.... ” Καλημερα και χρόνια πολλα.Σογαμπρος εδώ και 20 χρόνια αλλά μένω Αθήνα ,απο το χωριό με ονοματεπώνυμο Εμμ. Παππα. ” εχετε υπόψιν κι εγώ Σερραίος είμαι... ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ μερια
-
Χρονια πολλά παιδιά!! Ο Μιχάλης δεν έχει "παντρευτει" την δημιουργία των twrp ούτε το τοπικ αυτό.. Καιρός να μπουν και άλλοι στο παιχνίδι της δημιουργίας η τροποποίησης των twrp.. Αν ήταν να εβγαζε θα το είχε πει... Το ότι δεν απαντάει η δεν ασχολείται αυτό το διάστημα με προδιαθετει να σκεφτώ ότι δεν θα βγάλει σύντομα.. Εμείς τον ευχαριστούμε για την δουλειά που έχει αφήσει στο φόρουμ όλο αυτό το διάστημα και αναμένουμε νέα του.. @michael είσαι αρχηγοπουλο !!
-
Εκλεισε μονο του το Mi4c
pechr - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΤζονυ η το πλακωνεις με τα παιδιά εδώ και κανείς ότι σου πουν, η το βλέπουμε μαζι όταν γυρίσω από την άδεια μου στην Αθηνα. Δοκίμασε να μπεις σε fastboot Volume up πατημένο και power button