Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Christian27: “Δε μπορω να καταλαβω πως μετα τα wipe θα αρχισει να τα βλεπει. Επισης, (ψιλο-ασχετη απορια βλεποντας ξανα τον οδηγο) πως θα εγκαταστησουμε σωστα τη ΡΟΜ αν δεν κανουμε wipe εστω το system αν οχι τα παντα μεσα στο advanced wipe; ” μετα το format data θα αρχίσει να το βλέπει τον εσωτερικο σου χώρο... είτε κάνεις wipe system είτε δεν κάνεις το ίδιο πράγμα είναι. το system ξαναγράφεται απο την αρχή όταν κανεις install..
-
Παράθεση από karbill: “@galiatsosgio σ'εμένα στο δικο μου RN2 το τηλεχειριστήριο δουλεύει μια χαρά ,τα θέματα δεν τα χρησιμοποιειώ έτσι δε μπορώ να βοηθήσω πάντως πρόσεξα οτι μόλις κανεις swipe απο δεξια προς τα αριστερά εχει περισσότερα, για την εφαρμογή που δεν σου δουλεύει κάνε απεγκατασταση και ξαναβαλτην ,τουλάχιστον σε εμένα καποιες εφαρμογές που δεν δουλεύουν μετα απο αλλαγή ρομ έτσι στρώνουν. ” δοκίμασε να προσθέσεις μία συσκευή στο τηλεχειριστήριο... και πες μας αν μπορείς..
-
Παράθεση από kinezos69: “Παράθεση από pechr: “μην σε νοιάζει αυτό.. προχώρα με τον οδηγό... το mi pc suite το βαζουμε μονο για να μπουν οι drivers μεσα.. προχώρα με το mi-flash το φλασαρισμ ” μα δεν κάνει ο υπολογιστής εγκατάσταση το miflash...μου βγάζει αυτο: Please follow these steps to access internal storage: • Launch 'Settings' application • Switch to 'COMPLETE SETTINGS' page • Enter 'Storage' item • Select 'USB computer connection' from menu • Check 'Media device(MTP)' option After driver …
-
Παράθεση από kinezos69: “μα δεν κάνει ο υπολογιστής εγκατάσταση το miflash... μου βγάζει αυτο: Please follow these steps to access internal storage: • Launch 'Settings' application • Switch to 'COMPLETE SETTINGS' page • Enter 'Storage' item • Select 'USB computer connection' from menu • Check 'Media device(MTP)' option After driver finish installation, open file explorer to access internal storage ” στειλε μου στο chat η σε πμ id και password στο team viewer να το δούμε μαζί
-
Παράθεση από kinezos69: “στο βημα 1 γραφει snapdragon ενω το δικό μου εχει MTK. Τι να κάνω? ” ισχύει και για MTK οι ΜΤΚ έχουν 2 τρόπους κλειστή συσκευή με spflash tools ή σε fastboot mode η συσκευή με mi-flash ή adb shell με εντολές fastboot flash μπλα μπλα μπλα συνεχίζεις κανονικά... @lallasgr δες το chat σου...
-
Παράθεση από geobas: “Πες αλεύρι ...............................η Nifitsa_kakia σε γυρεύει .... πάλι το ματσακόνισε το εργαλείο .... ” Αστην αυτή.... έχει κολλήσει η βελόνα... 3 ημέρες το ίδιο μήνυμα ποστάρει.. !!! Κάποιος πρέπει να την κάνει ένα restart για να ξεκολλήσει @nifitsa_kakia βάλε το χέρι πάνω απο το κεφάλι σου και πάτα και κράτα πατημένο το power για 10 δευτερολεπτα μεχρι να επανεκκινηθείς.. Εγω της έβαλα την stable και λειτουργούσαν όλα πολύ καλα. Αυτή ήθελε να πειραματιστεί.. τι να…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
pechr - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμα@lallasgr το επόμενο βήμα σου θα είναι να βρεις εκδοτικό οίκο και να εκδόσεις το >>>> forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25713/