Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από intheend: “έχω βάλει να μην κάνει αυτόματες ενημερώσεις από τις ρυθμίσεις του playstore αλλά παραμένει στην λίστα της αρχικής οθόνης προς ενημέρωση , υπάρχει τρόπος να το διώξω από εκεί μην το πατήσω κατά λάθος και μετά τρέχω με το τούβλο στο χέρι? ” όχι δεν υπάρχει τρόπος. Να κοιτάς πάντα πριν ενημερώσεις..
-
Παράθεση από jgougos: “@pechr Διάβασε το 408 μήνυμα μου το έχω ξανακάνει και σε GTV χωρίς να το καταλάβω τότε γιατί είχα ενεργοποίησε το αυτόματο update. Όπως γράφω σε κανένα κινητό δεν είχα πρόβλημα εκτός από το Nexus 5 σε CM 14.1 Τώρα αν στην επόμενη έχω πρόβλημα θα σας το πω. Πάντως ξαναπερνωντας την 6.12.8 δεν είχα ” επειδή στο παρελθόν είχαμε ανοίξει ένα τοπικ εδώ >>>superSU προβλήματα και λύσεις Γράφουν 2 developer της κοινότητας και θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τον λόγο που αποφεύγουμε ν…
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
pechr - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυματο πρώτο ''recovery'' προσδιορίζει το partition που θα γραφτεί... το δεύτερο ''recovery.img'' είναι το όνομα του αρχείου.. πχ θα μπορούσες να είχες μετονομάσει το αρχείο απο recovery.img σε >>> 1.img και ύστερα θα έγραφες την εντολή fastboot flash recovery 1.img Άλλη περίπτωση fastboot flash system ονομα αρχείου για να φλασάρεις μόνο system fastboot erase system για να διαγράψεις τα περιεχόμενα του partition του system κλπ
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
pechr - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από t54g05: “Στην εντολή fastboot flash recovery recovery.img μου βγάζει unknown partition 'recovery.img' error: cannot determine image filename for 'recovery.img'. Το recovery.img υπάρχει μέσα στον φάκελο adb. Υπάρχει περίπτωση να φταίει που έχω ήδη το συγκεκριμένο twrp? ” το αρχείο ονομάζεται ως ''recovery'' ;;
-
Παράθεση από jgougos: “Εγώ την πέρασα στο Hydrogen (από περιέργεια) δεν είδα κάτι στραβό, όλα τα apps που ζητούν Root παίζουν μια χαρά εκτός από το ES File Explorer που ποτέ δεν έπαιξε (root) σε συσκευή της xiaomi για μένα (+kenzo). ” την επόμενη εβδομάδα που θα φλασάρεις άλλη rom, έλα να μας πεις αν όλα θα πηγαίνουν εξίσου καλα με τώρα
-
πως ενώνω μνήμη εσωτερικη και κάρτα μνημης σε μία μνήμη στο xiaomi redmi note 3 pro
pechr - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από GEORGEXIAOMI: “παιδια ευχαριστω αλλα επιφυλασσομαι γιατι αναφερεται σε παλαιοτερο android... ” δεν αναφέρεται σε παλαιοτερο android.....
-
Παράθεση από AlexanderK: “μου έβγαλε αναβάθμιση το supersu. την κάνω ή όχι? ” Οχι.!!!!! ΠΟΤΕ ΚΑι απενεργοποίησε τις ενημερώσεις στην συγκεκριμένη εφαρμογή ΜΟΝΟ
-
@pavlidisc σαν το στρώσιμο που κάνει η fastboot rom, δεν το κάνει κανένα wipe... Υπάρχουν περιπτώσεις που μόνο έτσι θα δίνεις λύση σε κάποια προβλήματα που ίσως αντιμετωπίσεις αργότερα.. π.χ. δυσλειτουργία hotspot κλπ διαβασε 2-3 ποστ σε αυτο το λινκ που ειχαμε γράψει παλαιότερα >> προβλημα hotspot σε hermes
-
@MIUI_ART Ποια έκδοση SuperSU έχει μέσα η rom που βγήκε τώρα για hermes; την 2.78;;
-
Παράθεση από gkalen: “Στο Ido δεν γίνεται έτσι , θέλει άλλη διαδικασία.. ” ναι τώρα που το ανέφερες θυμήθηκα οτι το ido έχει το system ως image... Ευχαριστώ Γιωργάρα !!
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από gheorghe32: “Εγω εβαλα την 7.3 απο xiaomi eu κ ολα ειναι μια χαρα!! Δοκιμαστε την... μεχρι να βγει διορθωμένη η ελληνική* ” Θα μπορούσες να το'χεις φτιάξει κομπλε. Πήγαινε στο λινκ της υπογραφής μου , άνοιξε το ρομ της xiaomi eu και της GTV που έχει τα προβλήματα. Ρίξε μέσα στο ζιπ της xiaomi eu , το Settings.apk , το Mms.apk και το build.prop της GTV , άλλαξε τα δηλαδή από τη GTV στη xiaomi eu. Κλείσε το ζιπ , φλασαρε και voila η GTV rom και θα'χεις και 160 ch…
-
Αυτόματη Εγκατάσταση TWRP recovery σε Redmi Note 2 και Prime μέσω FASTBOOT
pechr - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@GR-Macedon να προτείνω να μετακινήσεις αυτό το θέμα-οδηγό μαζί με τα υπόλοιπους οδηγούς recovery στο λινκ εδώ >>> Recoveries Και τον αντίστοιχο οδηγό για το Note 3G Υ.Γ. ευτυχώς που έβγαλες την κάτω παύλα από το username σου γιατί με παίδευε να την χρησιμοποιώ όταν γράφω από κινητό