Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από gab: “Παράθεση από geo_k: “Καλησπέρα σας, υπάρχει τρόπος να φλασάρουμε τη ρομ χωρίς superuser; Βεβαίως μπορεί να αφαιρεθεί μετά μέσα από το μενού της εφαρμογής, αλλά υπάρχει η δυνατότητα αυτή; Ευχαριστώ. ” Πρεπει να ανοίξεις την ρομ πριν το φλασαρισμα και να διαγράψεις τον φάκελο supersu ” Δεν ξέρω αν αυτο το αφαιρεί παντελώς.. @geoanto555 ;;
-
εγω εδώ και 3 ημέρες είμαι αποκλειστικό support της @nifitsa_kakia . Δεν θεωρουμαι επίσημη υποστήριξη; της το έχω μπρικάρει το κινητό 10 φορές αλλα συνεχίζει να με εμπιστεύεται... Ψάχνω τρόπους να της το κανω κομψά ένα τούβλο που να μην μπαίνει ούτε σε fastboot μετά΄...
-
Παράθεση από tasosko: “αμα μιλουσαμε για beta tester δεν θα ελεγα κουβεντα ” από την στιγμή που μία έκδοση έχει ονομαστεί beta αυτό συνεπάγεται ταυτόχρονα ότι είσαι και tester. Σε όλες τις εφαρμογές, προγράμματα σε pc, roms κλπ Δεν σημαίνει ότι δεν λειτουργεί, ούτε ότι είναι καλύτερη ή χειροτερη απο αλλες εκδόσεις. Σημαίνει ότι ακόμη εξετάζεται η σταθερότητα της και η ύπαρξη bugs
-
Παράθεση από Obiwan: “Μήπως λοιπόν θα πρέπει να διαλέξετε την πιο πρόσφατη με τα λιγότερα θέματα release, να κολλήσετε σε αυτήν, εφαρμόζοντας όλες τις βελτιώσεις που μπορείτε να κάνετε (που είστε και πολύ καλοί σε αυτό) και ανακοινώστε οτι θα βγαίνουν release κάθε 3 μήνες, ΟΤΙ και να κάνει η Xiaomi σε αυτό τι διάστημα? ” Αυτό λέγεται stable... και κάποιοι χρήστες από εμάς έχουμε μονο stable στα κινητά μας Και αναβαθμίζουμε με συχνότητα των stable δηλαδή ανα 2-3 μήνες
-
Παράθεση από takisfrag: “άρα θέλει διαφορετικά στοιχεία και διαφορετικές διευθύνσεις για να ελαχιστοποιηθεί το ρίσκο του τελωνείου !!! ” Ήδη έχω ετοιμάσει τον γιο μου 9 μηνών λογαριασμό paypal. Ελπίζω ο ταχυδρόμος να μην θελήσει υπογραφή παραλήπτη... Ονομα: Δημήτρης Επίθετο: ΧΧΧΧΧΧ Διευθυνση: ΛΗΤΩ μαιευτήριο τηλ επικοινωνίας: (μέσω θηλασμού)
-
Παράθεση από chrdes: “Παράθεση από Xaris Skr: “καλησπερα παιδεσ..εχω τ redmi note 2 ,θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορω να παρω σε back up ολα τα data .. γιατί κανω back up με τικαρισμενα κουτακια αυτα π εχει μονο του και οταν κανω restore δεν μου περνάνε ολα τα data οπως πχ απο κάποια game ή χάρτες απο εφαρμογές ” Περίεργο να παίρνεις backup με το twrp και να μην επανέρχονται όλα τα data. Γιατί το twrp κρατάει όλο το partition χωρίς να βλέπει εφαρμογές. Όσοι φλασαρουν συχνά ρομ τα επαναφέρουν από bac…
-
Παράθεση από chrdes: “@pechr λογικά σύντομα γιατί εχθές βγήκε η global official. RN2 Official Global 8.1.2.0 ” η roms μας εχουν βαση την china. Εχουν το cn ... LHMCNDG Οποτε αυτη ακολουθουμε.. Βγαινει eu απο αυτη και στο καπακι βγαινει η beta1 xtrv. Αργοτερα θα ενσωματωσουν source απο global στην beta2. Προς το παρων ακολουθουμε την china. Δες την Ανακοινωση
-
μπα.. ειναι μικρο δεματακι. Πηρα ηδη refund για αυτο. Το σφαλμα μετρησης ηταν περισσοτερο του αναγραφομενου στα specs. και τον ρώτησα τον κινέζο αν το τέσταρε για την ακρίβεια... και μου είπε: ''Yes my friend, of course i tested occuracy, it is like the specification manual'' Φυσικά manual δεν υπήρχε μέσα... εεεε τα ήθελε ο ποπός του...
-
Παράθεση από Xaris Skr: “καινουργια stable για redmi note 2 ποτε θα έχουμε? ” ποιος απο τους δυο που βλεπω στο avatar ρωταει;; Αγνωστο Χαρη ...
-
Καλα το refund του συναγερμου ηταν κορυφαιο. Τον πυροβολουσα για μερες..απο 67ευρω σε τελικη αξια 35 ευρω. Επειδη ο πονηρουλης μου εστειλε συναγερμο που κολλησε αυτοκολλητακι KKMOON ενω το προιον δεν υπηρχε στον καταλογο της KKMOON. Αλλος πονηρουλης κι εγω... Λες και δεν ηξερα τι θα μου στειλει... Χαχαχα Αυτουνου του ειχα γραψει.. "I am coming from the city and at the summit..cinnamon"" (Απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα). Και μου απαντησε: "Shenzen" Χαχαχχαχαχαχαχαχαχα forums.xiaomi-mi…
-
παρέλαβα το πολυμετρο KEWEISI KWS-V20 που απεικονίζεται παρακάτω. Specifications - Input voltage: 3.5…9 V - Current: 0…3.3 A - Duration: 00:00…99:59 - Charge: 0…99.999 Ah - Voltage resolution: 10 mv - Current resolution: 10 mA - Charge resolution: 1 mAh - Voltage measurement error: ≤ 1% - Current measurement error: ≤ 0.4% - Voltage drop: 200 mV Μία επιπλέον δυνατότητα που προσφέρει ειναι οτι μετράει και τον χρόνο φόρτισης όσο υπάρχει συνδεδεμένος καταναλωτής. Αν βγάλω τον καταναλωτη, απευθείας …