Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ναι. Το ανεβασα στο youtube και εδινα λινκ στο paypal. @tasospap1986 δες αυτο το τοπικ και βιντεο του @GR-Macedon εδώ >> Οι ενέργειές μας μόλις παραλάβουμε το δέμα από e-shop =============== Δεκ 11th 2016, 12:12am =============== Παράθεση από makis1024: “Ο Χρήστος; παλιά καραβάνα και γνωστός στα κινεζομάγαζα. Φόβος και τρόμος. Έεεεε @pechr ;;;; Όπου τους βρει μπόσικους, τους βαράει αλύπητα. ” τα κινεζομαγάζα φοβούνται τον pechr, μονο τον @demakhs δεν φοβούνται... εκτός απο τον yeso που φοβάται κ…
-
προσφατα ειχα παραγγειλει power button για το ταμπλετ μου. Στην φωτογραφια εδειχνε 5 buttons ο πωλητης αλλα οταν πηγαινες να παραγγειλεις εβαζες ποσα pieces θελεις. Ετσι λοιπον επελεξα 1piece και το αγορασα, νομιζωντας οτι θα μου στειλει 5 οπως στην φωτογραφια. Μολις παρελαβα ειδα οτι ηταν πολυ μικρο το δεμα και εκανα video unboxing του ανοιξα case στο ebay με την δικαιολογια οτι εδειχνε 5button. Μου στελνει μηνυμα ο κινεζος: Brain you have o problem in your mind, 10 $ for 5 buttons??? Are you i…
-
Εχω κανει αλλα αυτο δεν παιζει ρολο. Αυτο που σου γραφω ειναι η λογικη που υπαρχουν σε ολα τα δικαστικα σωματα. Και στην περιπτωση αυτη δικαζεται μια υποθεση και ακολουθειται αυτη η λογικη. Δηλαδη η λογικη του να αποδειξεις τον ισχυρισμο σου. Αυτο που σου γράφει ο Μακης παραπανω. Φαντασου οτι καθε φορα παραλαμβαναμε κατι τραβουσαμε κι ενα dispute και του στελναμε πισω σαπουνακι παπουτσανης στο δεμα αντι συσκευης.. Εσυ κανε το dispute αλλα ζητα partial refund 10-15 ευρω με τον ισχυρισμο οτι δεν ε…
-
Παράθεση από tasospap1986: “Φορτιστή δεν είχε το πακέτο. Έπειτα από επικοινωνία μου εστειλε λάθος και χαλασμενο. Δεν μπορώ να αποδείξω αφού δεν έχω unboxing. Αυτός σαν πωλητής πως θα το αποδείξει; ” απο την στιγμη που εσυ ανοιγεις dispute εσυ οφειλεις να αποδειξεις αυτο που ισχυριζεσαι. Ειναι οπως το δικαστηριο. Ο καταγγελων (εσυ) καλειται να αποδειξει την ενοχη του κατηγορουμενου (πωλητης). Οχι ο κατηγορουμενος (πωλητης) την αθωοτητα του.
-
Παράθεση από dajannis: “Παράθεση από pechr: “θα μπορούσε κάποιος κατοχος nikel να μας πει αν η συσκευή του έχει ίδια IMEI;; IMEI βλεπουμε πληκτρολογώντας *#06# στο ''τηλέφωνο'' ” Με ποιανου ίδια Χρήστο? ” βρε συ.... Χαχαχαχαχα Οχι με καποιου αλλου ιδια imei. Αν το imei 1 και το imei 2 ειναι τα ιδια στη συσκευη. Μου απαντησε ο Τακης πιο πανω. Ολα κομπλε. Καποιες συσκευες εχουν ιδια και τα 2 imei και καποιες αλλες εχουν διαφορετικα τα 2 imei.
-
Παράθεση από ipankas: “Παράθεση από chrdes: “Κράτα ένα backup το imei τώρα που το έχεις ώστε αν αργότερα έχεις πρόβλημα εύκολα θα το επαναφέρεις. RN2 Official Global 8.1.2.0 ” Πώς κρατάμε backup τα imei; ” στο full nandroid backup σου κρατάει και ΙΜΕΙ νομιζω ότι βρισκεται στο partition NVRAM το ΙΜΕΙ
-
Παράθεση από varitimos84: “ναι ακριβως ετσι... εντωμεταξυ μετα την xtrv dev περασα την xiaomi.eu stable... κ ολα μια χαρα.. βαζω στοιχημα αν περασω την china stable η οποιαδηποτε dev.. παλι θα χασω τα imei............ τον οδηγο σου πηγα να τον δοκιμασω... αλλα μεσα στη rom το μονο αρχειο που μπορω να βρω ειναι για το AP_DB..... τα 2 αρχεια που δειχνεις στην φωτο οπου περνεις το ενα για το MD1_DB δεν υπαρχουν καν... οποτε γιαυτο δεν ασχοληθηκα με αυτον τον οδηγο ” αποσυμπίεσε την fastboot china π…
-
με ποια σειρά εκανες τις κινήσεις ολες? 1. Πρώτα είχες china? 2. μετά φλασαρες IMEI 3. μετα XTRV Το meta maui γιατι το χρησιμοποιείς; αφού εχεις τον οδηγό που σου δίνω σε αυτο το τοπικ.. Το meta maui θέλει κάτι ειδικους drivers αν θυμαμαι καλα. με το SN write tool δεν θα χρειαστεί να κανεις πατεντες με οδηγους
-
Παράθεση από gkalen: “@chrispre913 Προστέθηκε Clearmotion στη ρομ του Hermes , φαίνεται ότι κάτι δε πάει καλά ή θέλει κάτι άλλο , κάποια ρύθμιση , καθαρισμό δεδομένων .. Anyway θα βγει άλλη ρομ σήμερα , αλλά κανε μία δοκιμή.. ” @NasDriver μάλλον το ίδιο με εσένα... όταν το εβαλες ξεχωριστά. εγω με ξεχωριστή εγκατάσταση σε stable GTV 8.0.2.0 δεν έχω προβλήματα @gkalen το clear motion αξίζει, δίνει ποιότητα στα videos. το είχα δοκιμάσει παλιά όταν είχε δημιουργηθεί αυτο το τοπικ εδώ >> Συλλογή MOD…