Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Γιώργο μην παίρνεις το μέρος της... γιατι θα την σουβλίσω.... Κάθε εβδομάδα φλάσαρει rom ασταμάτητα εδώ κι ένα χρόνο Κάθε εβδομάδα.... Αυτή καλύτερα και απο εμάς τα ξέρει... Προχθές φλασάραμε κινητο με teamviewer το redmi pro της δεν την προλάβαινα. Για πότε φλασαρε κινεζικη, εδωσε fastboot εντολες, εκανε format data>> reboot recovery και τέλος φλασαρε ελληνική και όλα αυτά σε 12 λεπτά. Ξέρει αυτή... μια χαρά τα ξέρει
-
Παράθεση από geobas: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από johnjor: “Δηλ @lallasgr αυτο το αρχειο img (recovery.img)που ειναι για το Pro το βαζουμε χυμα στην συσκευη και το κανουμε install μεσα απο το Κινεζικο;Θα το κρατησει μετα; ” ναι απλά στο install θα επιλέξεις install image κάτω στην καρτέλα. ” Κάτσε βρε Χρήστο.... η σωστή διαδικασία δεν είναι μέσα από το adb ?Αν σου βγάζει κινέζικο twrp , που θα ξέρεις τι να πατήσεις ? ” Παράθεση από nifitsa_kakia: “@geobas Εγώ το είπα στον Xρήστο...θα πάω ν…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από pechr: “επελεξα getvar all και μου το εβγαλε λάθος. ” Προφανώς επέλεξες την μπλόφα... adb getvar all ” εχεις δικαιο επειδη το πήγα τυφλοσούρτη σε εκεινο το σημειο το πρωτο getvar all που είδα το επελεξα και απευθείας πηγα στην επόμενη ερώτηση. αχαχχχαχααχαχα καλόοοοοο !!!! πιθανώς το ίδιο θα εγινε και στον snapdragon xaxaxaaaa
-
Αλέξη συγχαρητήρια πρώτα απο ολα !!! Λίγες μικρές παρατηρήσεις ώστε να βελτιώσεις περαιτέρω το quiz. ερωτηση για ελεγχο bootlaoder σε MTK επελεξα getvar all και μου το εβγαλε λάθος. ερωτηση για ελεγχο bootloader σε snapdragon επελεξα oem device-info και μου το εβγαλε λάθος. Επίσης ''Ποιος είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να φλασάρεις ένα κινητό Xiaomi με Snapdragon επεξεργαστή που έρθει με Unofficial rom και κλειδωμένο bootloader?'' πρεπει να διευκρινίσεις τι ROM να φλασάρει πχ custom η official γιατι…
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από Krasdimi: “καλώς την δεχτήκαμε την stable update....γεννήσαμε.... ” Τί θέλεις να πείς;;;; Γίνε πιό ξεκάθαρος...μην παίζει με τον πόνο μας ρε κακούλη! ” Μάλλον θέλει να πει οτι στο enmiui υπάρχει για το kenzo: stable China 8.0.6.0 stable Global 8.0.7.0 Όμως στο EU υπάρχει μονο η stable 8.0.5.0 Για αυτό και εσείς εχετε μεινει σε αυτή την έκδοση. Αν δεν βγει για EU δεν θα έχετε στην XTRV νέα έκδοση
-
Παράθεση από nifitsa_kakia: “Από περιέργεια μπήκα και γω να δω τι γίνεται στο twrp μετά το πέρασμα της ελληνικής stable. Και μςνα κινέζικα μου βγάζει... ” άλλαξε γλώσσα. Ακολούθησε τις εικόνες όπως ειναι στο twrp που θα εβλεπες σε φωτογραφίες και αλλαξε την γλώσσα. Δεν χρειάζεται να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.. πηγαινε τυφλοσουρτη.. απο τις εικόνες εδώ TWRP recovery 3.0.0 by mic (hermes)
-
Παράθεση από demakhs: “α βάζεις δηλαδή δαχτυλο, χωρίς στην ουσίαν ν' άκουμπας εεεε..... ” ωωωωω yes. Τελος πια οι περιττές κινήσεις με τα δάχτυλα... απευθείας στο ψητό. Ούτε να βρεις το σημείο.. ούτε να δοκιμάσεις συνδυασμούς δαχτύλων μέχρι να το πετύχεις.. ελαφρύ χάϊδεμα εκεί κοντά και τσουπ άνοιξε.. και μόνο στην προσέγγιση του δαχτύλου σου.. θα ανοίγει Τεχνολογία.. τι να πεις;;;
-
Παράθεση από pavlidisc: “Δουλεύει με υπερήχους και όχι με επαφή. Θεωρητικά διαβάζει και βρεγμένα χέρια...θεωρητικά πάλι μπορεί να δουλέψει και κάτω απο άλλα αντικείμενα (πχ κάτω απο μία θήκη πλαστική ή ένα tempered glass). ” Παράθεση από demakhs: “Και....άμα έχεις βρεγμένα ή λερωμένα χέρια, τολμάς να αγγίξεις το κινητό βρε αμαρτωλέ ? Οσονούπω, παραλαμβάνω... ” όπως καταλαβαίνεις @demakhs απο τη πληροφορία που μας έδωσε ο @pavlidisc Στο κανονικό fingerprint χώνεις το δάχτυλο σου... Στο ultrasonic…
-
Παράθεση από tasos527: “καλησπερα ομαδα!μια ερωτηση να κανω και εγω. στο εξης σημειο "Η Fastboot Rom είναι έχει λίγο παραπάνω διαδικασία, καθώς χρειάζεται να την κάνετε Unzip με το winRar, και στην συνέχεια να κάνετε χρήση του 7-zip για να κάνετε extract το .tgz αρχείο." στο κομματι με το 7-zip και μετα τι εννοει ο ποιητης? εχω unofficial και θελω να βαλω developer κινεζικη και επειτα ελληνικη. ” τιποτα. με winrar θα αποσυμπιέσεις και το spflash tools και την rom. και τελείωσες.. τις αποσυμπιεσε…