Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@MIUI_ART έχει οδηγό για το omega που ονομάζεται Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά. και ο οδηγός αυτός αναφέρεται στη διαδικασία china rom για το ξεκλείδωμα.. Ίσως θα ήταν καλύτερο να ονομαστεί: Οδηγός για το Flash της China ROM στο redmi PRO (Omega) διότι δεν πειρέχει τα βήματα για την εγκατάσταση ελληνικής ROM, σταματάει εκεί.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
pechr - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Εκεί έχει δημιουργηθεί διπλό spoiler ” δες τον κώδικα μήπως εβαλες spoiler διπλα σε spoiler και σβήσε τα πρώτα 2 spoiler forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25156/ (Hidden Content)(Hidden Content)
-
Παράθεση από xenyxtis: “πωωω μαλλον τετοια μα..κια εκανα γιατι ειχα για redmi3 οχι redmi 3s. τωρα τι πρεπει να κανω? ” πρώτα από όλα τέτοιες δουλειές θα τις κάνεις με καθαρο μυαλό. Ξενύχτης άνθρωπος που πας....; Μπες στο fastboot ενώ έχεις ανοιχτό κινητό. θα δώσεις εντολή adb reboot bootloader θα κάνει επανεκκινηση και θα ανοιξει σε fastboot mode
-
Παράθεση από knight666: “Κάτι τέτοια διαβάζω κ λέω να μείνω με το Kenzo μου που έχει αποδειχθεί σκυλί. ” Νομίζω πως συμπέρανες λάθος το πρόβλημα... Το πρόβλημα δεν είναι όλα τα redmi pro... Το πρόβλημα ενδεχομένως να είναι το συγκεκριμένο redmi pro Αν ποτέ τύχει και πιάσεις στα χέρια σου το redmi pro... θα καταλάβεις τι σου λέω... Θα ανέβεις επίπεδο (άλμα) από το kenzo που είσαι... με AMOLED οθόνη... άστο.. ξεφευγεις
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
pechr - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμααπλά.. @lallasgr ... τίποτα λιγότερο από αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τόσο καιρό. +1000 likes Κι επειδή μάλλον θα βάλεις και ερωτηματολόγιο μέσα στον οδηγό που θα ρωτάει ''αν οι πληροφορίες σας φάνηκαν χρήσιμες'' +1000 likes Απαντώ... Ναι ήταν πολύ χρήσιμες... Όχι μόνο επειδή ήταν στη σωστή σειρά, αλλά είχε και τα ελάχιστα επιτρεπόμενα βήματα που χρειάζεται ώστε σε κάθε βήμα να βγαίνεις ασφαλής και σίγουρος ότι το τελείωσες σωστά. +3000 likes Απλά... @lallasgr
-
Παράθεση από dnomikos: “συνήθως στα μεταχειρισμένα σου "κάνουν δώρο" ένα tempered glass GTP το οποίο το βάζουν αυτοί, γιατί λείπει το προστατευτικό οθόνης.. ” καλό......
-
Παράθεση από pavlidisc: “Άν βάλω dev μετά μπορώ να ΞΕ-rootαρω ε; (ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ για μένα να μην είμαι root)! ” Διάβασε την πρώτη σελίδα εδώ >> [XTRV/GTV-6.12.1] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. Γράφει: Παράθεση από MIUI_ART: “H xiaomi κατάργησε το Pre-Rooted της συσκευής, και για αυτό λόγο όλες οι συσκευές έχουν ενσωματωμένο το Super User. Μην αποδεχθείτε το supersu που θα σας προτείνει το TWRP Recovery γιατί θα σας χαλάσει την ROM. ” Παράθεση από MIUI_ART: “Επειδή παρατηρήθηκαν διάφορα προβ…
-
Παράθεση από makis1024: “Μπράβο Χρήστο ωραίος. Δεν ξέρω όμως πόσο εύκολο είναι κάποιος τρίτος κακόβουλος, γνώστης της τεχνολογίας να εισέλθει παράνομα και να παρακολουθεί το σπίτι μου. Από θέμα ασφάλειας μιλάω που παρέχει το όλο concept. ” πολυ καλη ερωτηση Μανωλη!! Στο hotspot μπορεις να βαλεις κωδικο οποτε και να περιορισεις την προσβαση. Πολυπλοκος κωδικος με κεφαλαια, πεζα, αριθμους και ειδικους χαρακτηρες κανουν απορθητο το δικτυο σου. Οπως θα αλλαζες και θα οριζες εναν κωδικο στο wifi του …