Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από nifitsa_kakia: “Παράθεση από pechr: “Πρώτα θα διαγράψεις απο το mi-account σου την συσκευή αυτή και μετα θα ανοιξεις την συζυγο ενα λογαριασμο στον οποίο θα δηλώσεις αυτη τη συσκευή. ” @pechr μπορείς να μου πεις πώς γίνεται αυτό ακριβώς? Γιατί και εμένα θα αλλάξει χέρια το κινητό! ” - θα συνδεθείς στο mi-cloud (ίσως χρειαστεί να επαληθευσεις μεσω sms) και θα πατήσεις πάνω πάνω που γράφει X (αριθμό) connected - Μόλις το πατήσεις θα σου βγάλει όλες τις συσκευές που έχεις συνδεδεμένες …
-
Ανοίγω αυτό το τοπίκ-οδηγό κυρίως για να αποσυμφορήσω τις τσέπες των νέων γονέων. Πρόσφατα μου χάλασε η ενδοεπικοινωνία που είχαμε για να ακούμε το μωρό καθώς κοιμάται. Οπότε μου ήρθε η ιδέα να χρησιμοποιήσω μία από τις εκατοντάδες εφαρμογές ip cam που υπάρχουν στο playstore. Έτσι λοιπόν κατέβασα την εφαρμογή: Camera Stream - WiFi IP Webcam Υπάρχουν και πολύ καλύτερες εφαρμογές που έχουν δυνατότητα και video recording κατά το live streaming Άνοιξα την εφαρμογή είδα την ip διεύθυνση και την μετέφ…
-
Παράθεση από Savvakos: “Δεν είναι άδικο το Mi note να έχει , ενώ το pro τίποτα;;; ” Μην κλαψουρίζεις.. Αυτή η αναμονή.. θα σε κάνει πιο δυνατό. Σκληρό σαν το καρύδι. Πρέπει να μάθεις να αντέχεις τα χτυπήματα της ζωής...
-
το έκανες να δουλεύει πολύ ωραία Δημήτρη.Έκανα κάποιες δοκιμές στο test corner και ήταν ακριβώς ότι είχα στο μυαλό μου. =============== Δεκ 2nd 2016, 1:44pm =============== @MIUI_ART έχω την εντύπωση ότι όταν κάποιος διπλοποστάρει συνεχόμενα και συγχωνευτούν τα δύο μηνύματα, δεν έρχεται ειδοποίηση για το δεύτερο μήνυμα του. Ούτε απεικονίζεται στη καρτέλα Μέλη > Πρόσφατη δραστηριότητα η δεύτερη τοποθέτηση του
-
καλημέρα @LeonTsi σε κάποιες περιπτώσεις με συχνότητα 2 φορες την εβδομάδα μου κάνει κάτι περιέργες επανεκκινήσεις. Για να πειραματιστώ... έβαλα για μια εβδομάδα την προηγούμενη μπαταρία που είχα της μαμα Xiaomi και δεν μου έκανε το παραμικρο. Με το που άλλαξα πάλι σε nohon τα ίδια. Άρα ο έχων nohon δεν έχει το κινητο του ανοιχτό και δεν θέτει νέον στόχον @Liopetis
-
Παράθεση από makis1024: “Και είχα σκοπό να σου προτείνω ανταλλαγή με το Mi mix μου, αλλά αφού δεν το θέλεις... @george21 XTRV the Greek miui definition ” Παράθεση από makis1024: “Sot =screen on time XTRV the Greek miui definition ” @MIUI_ART δεν θα έπρεπε κανονικά να είχαν συγχωνευτεί τα 2 διαδοχικά μηνύματα;
-
root σε intel tablet cube i6
Μήνυματο ίδιο αποτέλεσμα με το kingoroot και το iroot. Και τα δύο προγράμματα μου εγκατέστησαν στο system τις εφαρμογές τους, και τα 2 έκαναν επανεκκινήσεις το tablet. Και τα 2 έδειξαν ότι όλοι πήγαν μία χαρά.. Αλλα root δεν είμαι ακόμη =============== Δεκ 1st 2016, 9:28pm =============== η λύση τελικώς δόθηκε για ακόμη μία φορά από το κτήνος των επιλύσεων @bodai. Κατεβάζοντας το zip που θα βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο, ο οποίος περιέχει και οδηγίες >> Device Rooting (Android) πήγαμε απευθείας στην πα…
-
@niolaz Παράθεση από niolaz: “Το RΝ2 μου λοιπόν φοράει μια περίεργη ρομ 77.44.22.00 ” η rom αυτή είναι πειραγμένη rom Παράθεση από niolaz: “Θέλω να βάλω μια ROM και δεν με απασχολούν Ελληνικά ή Αγγλικά αλλά θέλω να είναι Stable ” στο φόρουμ μας θα βρεις ελληνικές ROMs που είναι Stable. Θα τις βρεις με την ονομασία GTV ή Thunder ή XTRV Παράθεση από niolaz: “Με αυτή θα παραμείνει το Mi Recovery ή θα πάω στο TWRP? ( προτιμώ σε αυτό να παραμείνει το μαμίσιο αν γίνεται) ” αν βάλεις Global θα παραμείν…
-
Παράθεση από dodos7: “Εγκατεστησα το supersu της ROM μεσω TWRP ακολουθωντας τιον οδηγο εγκαταστασης της ROM.Ολες οι αλλες εφαρμογες που χρησιμοποιω πχ titanium backup, greenify κλπ που χρειαζονται root, δουλευουν κανονικα ” δοκιμασε να απεγκαταστήσεις το ES και να το εγκαταστήσεις εκ νέου, μπας και αλαξει τιποτα. Την εφαρμογή Έγγραφα θα την βρεις τέρμα κατω στη λίστα. Θα είναι απενεργοποιημένη κι εσύ θα την ενεργοποιήσεις. Υπόψιν ότι μετα απο επανεκκινηση της συσκευής θα σου ξαναγίνει απενεργοπο…
-
Παράθεση από dodos7: “Λεει οτι η δοκιμη απετυχε, και οτι η λειτουργια αυτη δεν μπορει να εκτελεστει στο τηλεφωνο ” απο που συμπέρανες οτι εισαι root; τι είδες; τι έκανες για να δώσεις δυνατότητα root στην συσκευή σου;
-
Παράθεση από dodos7: “αι δεν μπορει να μου δωσει δικαιωματα ροοτ στην εφαρμογη es file manager που χρησιμοποιω. ” τον διακόπτη ''εξερευνητης root'' στα εργαλεία του Es εξερευνητής τον έχεις ενεργοποιήσει;
-
πως ενώνω μνήμη εσωτερικη και κάρτα μνημης σε μία μνήμη στο xiaomi redmi note 3 pro
pechr - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “μπορείς να δεις εδώ αν και αρκετά παλιό, μιλάει για android 2.2 ” - Αρχικά βεβαιωθείτε πως η συσκευή σας έχει λογισμικό Android 2.2 ή νεώτερο. Σε android 2.3 που το έχω δοκιμάσει εγω (zte skate) δουλευει
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
pechr - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Για ποιόν είναι αυτό το link?? Γιατί βλέπω να συζητάνε για άλλη συσκευή στο από πάνω ποστ... ” @Bodai ... @demakhs είναι αυτός.. ήθελε απλά να βάλει ένα link... έτσι χωρίς λόγο