Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
καλημέρα !!! θα βάλεις την rom στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου. Θα μπεις στο TWRP και θα κάνεις Factory Reset.( θα χάσεις τα δεδομένα σου αλλα θα σου τα ξαναβάλει το mi-cloud) Και απευθείας μπορείς να να κάνεις install την ROM. Υ.Γ. φρόντισε να έχεις κρατήσει nandroid backup πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε ώστε σε περίπτωση που δεν μείνεις ευχαριστημένος, να μπορείς να γυρίσεις στην rom που ήσουν
-
θα λάβει την ενημέρωση απο το username και λογικά θα μας ενημερώσει. Αν και νομίζω ότι ειναι θέμα του tapatalk και δεν εχει να κανει με ROM.
-
Παράθεση από chrispre913: “Συγγνώμη γιατί μερικοί έχετε πρόβλημα με τις μεγάλες εικονες; ” Χρήστο οι μεγάλες εικόνες κουράζουν τους συνομιλητές σου που κάθονται σε υπολογιστή η μπαίνουν από τον explorer του κινητού τους. Χρειάζεται πραγματικά πολύ scrolling . Όταν ανεβάζετε απο tapatalk εσείς την βλέπετε κανονικά την εικόνα και οι υπολοιποι τεράστια. Εγω συνήθιζα με tapatalk να μην ανεβάζω εικόνες. Όταν ήταν αναγκαίο να ανεβάσω εικόνα τότε έμπαινα απο τον πλοηγό και την ανέβαζα ως ''μικρογραφία'…
-
Aυτόματο πέρασμα TWRP 2.8.6.1 Recovery μόνο σε Redmi 2 (2Gb Ram) HM2014813 μέσω ADB
pechr - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από Silenzio: “δυστυχώς επειδή είμαι αρχάριος δε κατάλαβα τι είναι το TD και twrp και για ποιον οδηγό μιλάτε. Τελικά δυστυχώς ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει το κινητό καθόλου, δεν φαίνεται στο device manager. *update: δοκίμασα και με το αρχείο σας flash-TWRP και ούτε εκεί αναγνωρίζεται το τηλέφωνο, άρα η ζημιά είναι σοβαρή από αυτή την ρομ και κρίμα τα 200 δολάρια που έδωσα. ” o οδηγός βρίσκεται στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος. Δοκίμασε να συνδέσεις μέσω OTG κανένα φλασάκι για να βεβ…
-
Έχω παραγγείλει to Keweisi KWS-V20 και περιμένω εντός λίγων ημερών να έχω στα χέρια μου (ήδη βρίσκεται στο αεροδρόμιο). Χαρακτηριστικο που έχει σε σχέση με αυτό που παραθέτω στο πρώτο ποστ είναι ότι μετράει και χρόνο. Ο κωδικός του στο e-bay είναι 252510293526 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24592/
-
ας τα παρουμε απο την αρχη τα πραγματα guys. Οι XTRV ειναι σε μορφη beta. Μετα ακολουθει το beta2. Μετα θα δοθουν οι κανονικες και τελικες τους μορφες.
-
Ημερολόγιο και καιρός
ΜήνυμαΠαράθεση από themakos66: “gadget ...... την γυναίκα μου. ” συμφωνώ. Τρομερο gadget. ούτε tempered glass θελει ουτε θήκες. Το δουλευεις όπως είναι...
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
pechr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από bozonio: “Tην τελευταια εχω. ” την επόμενη εβδομαδα που θα αλλάξουμε rom θα πρέπει να διορθώσεις το ποστ και να γράψεις την προτελευταία. Και την μεθεπομενη εβδομαδα θα ξαναχρειαστει να διορθώσεις πάλι το ποστ και να γράψεις την προ-προ-τελευταία.. κ.ο.κ. ή απλα μπορείς να γράψεις την έκδοση και να μην χρειαστεί να κανεις αυτές τις διορθώσεις. χαχαχαααχαχ
-
Παράθεση από NasDriver: “Ελληνικός οδηγός αγοράς έξτρα χώρου στο Mi Cloud ” καλα ο @lallasgr έχει βγάλει οδηγό και για αυτό;;;; Δεν παίζεται το παιδί...
-
@mixaliscy τι πληρώνεις για τόσα GB;
-
Παράθεση από tasosko: “=============== Νοε 28th 2016, 10:20am =============== Παράθεση από pechr: “Παράθεση από tasosko: “τελικα αυτη η xtrvbeta stable μονο stable δεν ειναι.... ” είσαι στο νήμα των developer.... ” και που ειναι το νημα των stable για xtrv ” ποιας έκδοσης rom έχεις; εδώ είσαι >>> [Ενημέρωση 23/11/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
-
Παράθεση από tasosko: “τελικα αυτη η xtrvbeta stable μονο stable δεν ειναι.... ” είσαι στο νήμα των developer....
-
Παράθεση από spideman3: “Για όσους θέλουν να διορθώσουν το bug του καιρού η λύση είναι εδω φυσικά θέλει root, file manager και όσοι δεν έχουν root μπορούν μέσω του TWRP file manager after mount system: ” @spideman το έκανες και σου δούλεψε ο καιρός;
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
pechr - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “μπες στο twrp-->wipes-->format data-->back-->reboot to recovery-->wipes-->advanced-->dalvick, cache & data-->back-->reboot to recovery-->install τη rom ” Ή μπορει να κανει.. reboot to recovery reboot to recovery reboot to recovery reboot to recovery reboot to recovery reboot to recovery reboot to recovery Για ωρες...... Μεχρι να κλεισει απο μπαταρια.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
pechr - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΜπράβο στο σωματίδιο που τα κατάφερε. Τώρα με αγωνία περιμένουμε την εγγραφή νέου μέλους που θα ονομάζεται βαρυτόνιο...
-
Παράθεση από pyxtatolis: “1. Μπορώ να αλλάξω μόνο το recovery σε Twrp 2. Αν ναι μετά θα μπορώ να κάνω OTA update; 3. Μπορώ να ροοταρω; 4. Αν ναι μετά θα μπορώ να κάνω OTA update; ” 1. μπορείς αφού πρώτα ξεκλειδώσεις 2. ναι μπορείς OTA 3. ναι μπορείς εφόσον προηγηθεί η αλλαγή recovery σε TWRP 4. ναι και με root κινητό δέχεσαι OTA Οπότε ξεκλειδώνεις μετα install TWRP μετά root Κρατάω μία υποψία ότι με το OTA μπορεί να σου ξανακλειδώσει μετά πάλι. Αν ισχύει αυτό τότε κάθε φορά όλα απο την αρχή. Δεν…
-
@MIUI_ART @dnomikos @gkalen Να προτείνω στις ROMs του redmi note 2 να έχουν προεγκατεστημένα τα αρχεία του Clear motion-ρυθμίσεις