Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
pechr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝα προσεχετε μονο στο spflash tools τις επιλογες που βαζετε... Μην γραφετε 2 την νυχτα ΙΜΕΙ οπως εγω... Το mi-flash ειναι πιο ασφαλης επιλογη.
-
Παράθεση από pavlidisc: “Advanced - File MAnager - system ... και είναι άδειο!!! ” Άνοιξε κανονικα το κινητο σου και πηγαινε στον φάκελο TWRP στον εσωτερικο σου χώρο. Μπες στον φάκελο και πάτησε τις 3 τελίτσες επάνω δεξια και επελεξε ''εμφάνιση κρυφών αρχείων'' Απο κάτω θα σου εμφανιστεί το αρχείο .twrps κι εσύ θα το διαγράψεις Είναι οι ρυθμίσεις που έχεις κάνει στο TWRP μπαινεις μετά πάλι στο TWRP και θα σε ρωτήσει για MOUNT 1. Εσύ εκεί θα τικάρεις το κουτάκι Never show this screen during...., …
-
Παράθεση από pavlidisc: “Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι. Σε παλαιότερη συζήτηση μου είπαν οτι μπορώ με το TWRP να έχω πρόσβαση σε αρχεία "ρίζας" χωρίς να είμαι root. Εγώ ρε παιδιά δεν έχω καταφέρει να τα δώ. Προσπαθώ π.χ να βρώ το /system/priv-app/Weather για να διορθώσω το bug του καιρού...αλλά ΔΕΝ το βρίσκω το τιμημένο... ” εννοείται πως μπορείς να εχεις πρόσβαση σε όλα τα αρχεία μέσα στο κινητο σου απο τον file manager του TWRP εγω βρήκα την διαδρομή που περιγράφεις. Βγες τέρμα έξω απο τους φακέλ…
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
pechr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “@netronios ” respect +1000 likes Μόνο για την σύνδεση που έκανες του σωματιδίου ''μποζόνιο'' με το ''νετρόνιο'' Οι συγγραφείς του Science illustrated είναι γατάκια μπροστά σου Έχω λιώσει στο γέλιο Ήταν πανέξυπνο αυτό .... σε παραδέχομαι για πολλά αλλα για αυτο που έγραψες... δεν παιζεσαι =============== Νοε 27th 2016, 12:19am =============== forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24443/
-
Παράθεση από Saloufardos: “Παράθεση από pechr: “@Saloufardos γιατί δεν δοκιμάσεις να ξαναφλασάρεις την ίδια rom από πάνω όπως είναι ώστε να φύγει το bug που υπάρχει εδώ και 20 ημέρες. Κάνε μία καθαρή εγκατάσταση και ξαναπέρνα την ίδια rom. Μπορείς να δοκιμάσεις να γυρίσεις και σε μία προγενέστερη rom που ήταν λειτουργικό το 3G και το 4G ” Εχω δοκιμασει καθε rom. Το bug υπαρχει εδω και 3 μηνες. Σε εμενα εμφανιστηκε πριν 1μιση μηνα. ” Να βάλεις την αρχική rom που είχες όταν το παρέλαβες και δούλευ…
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
pechr - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαμα ρε Δημήτρη κοίταξε.. Ούτε καν στην αναζήτηση του φορουμ δεν χρειάζεται να το γράψεις. Αν γράψεις στο Google ''αλλαγή απο unofficial σε official'' πρώτο πρώτο σου βγάζει τον οδηγό του @geoanto555 Βγάζει μάτι... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24440/ Σταματώ εδώ
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
pechr - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαεεε θα με τρελάνετε μερικοί. Ήταν πιο εύκολο να βρεις τον οδηγό στον enmiui παρά να το ψάξεις σε αυτό το φόρουμ που είναι και γραμμένος στα ελληνικά; Ρητορική είναι η ερώτηση, η απάντηση είναι καταφανής.
-
Παράθεση από geobas: “Ασε να μας πει γιατί δεν το καταλαβαίνει ................. Τον ξενίζει το ............. Άλλο θέμα, άλλα εικονίδια, άλλη ταπετσαρία;;; ” μάλλον δεν γνώριζε απο που μπορούσε να το ρυθμίσει.. ο @Thracia έδωσε screenshot .... Εγω εχω δοκιμάσει καμια 20αρια θέματα απο τότε που πήρα το κινητο. Κάποια ήταν απίστευτα αλλα πχ με κλειδωμενη οθονη δεν μπορούσα να βλέπω και να ρυθμιζω το spotify που βαζω στο αυτοκινητο να παιζει. Πιστευω ότι την καλύτερη συμβατοτητα με τις λειτουργίες …
-
Παράθεση από geobas: “Τελικά για τι πράγμα μιλάτε , ” για θήκες μιλάμε. Απλά υπάρχουν και θήκες ολοκληρες αλουμινιου που μοιάζουν με back cover αλλα δεν είναι.. ξεγελουν οι φωτογραφίες των κινέζων To back cover αντικαθιστά το ήδη υπάρχων καπάκι του κινητου. εμεις αναφερομαστε σε θήκη που μπαίνει το κινητο όπως είναι μεσα..