Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από chrdes: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από thomas01: “Κάτσε γιατί δεν κατάλαβα. Τελικά δεν λύθηκε το πρόβλημα; ” Αν φλασάρεις μια official και δεν πειράξεις γραμμές τότε έχεις τα ίδια προβλήματα. ” Εγώ έβγαλα τις 2 γραμμές από το build.prop αφού είχε ενημερωθεί το Google play στην τελευταία έκδοση. Ίσως εκεί να είναι η διαφορά. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 ” Λοιπόν μετά απο αρκετά φλασαρίσματα. Δοκίμασα κι έκανα flash με fastboot rom official global stable. Την κα…
-
@thomas01 δεν με πειράζει που η xiaomi σταμάτησε την υποστήριξη. Έτσι κι αλλιώς κάποτε θα συνέβαινε κι αυτό στο κινητό μας. Τι άλλο να μας βάλουν μέσα στο λειτουργικο;; Τα έχουμε όλα ήδη... Και από την στιγμή που λύθηκε το πρόβλημα της google συνεχίζουν και δουλεύουν ρολόι όλα μέσα. Δεν έχω κανένα παράπονο.. και διπλή κάρτα sim και κάρτα μνήμης και αποσπώμενη μπαταρία και εύκολα φλασαρισμα χωρίς ξεκλείδωμα τα bootloader κλπ. Η χαρά του παιδιού.
-
@chrdes έκανα καθαρή εγκατάσταση την official με fastboot. Μόλις άνοιξε το κινητό αναβαθμίστηκε η έκδοση playstore ενώ παλαιότερα δεν μπορούσε. Συνεπώς πλέον δεν χρειαζόμαστε μεγειρεματα στο build.prop μιας και το πρόβλημα λύθηκε από την google. (Αν και άσκοπο πλέον, μπορώ να πω ότι αυτό επιβεβαίωσε την αρχικη μου άποψη ότι το πρόβλημα ήταν η google και όχι η xiaomi.) Οπότε πλέον έχουμε μια λειτουργική πλήρως συσκευή. Ετοιμάζομαι να τρέξω antutu να δω τι ψάρια πιάνω...
-
Παράθεση από chrdes: “Παιδιά έχει παρατηρήσει κάνεις, να παγώνει η πρώτη οθόνη και να μην ανταποκρίνονται οι εφαρμογές ούτε και να πηγαίνει αριστερά δεξιά η οθόνη; Η μπάρα κατεβαίνει κανονικά, όπως και όλες οι επιλογές των ρυθμίσεων δουλεύουν. Επίσης από τις ειδοποιήσεις δουλεύουν και οι εφαρμογές. Τι μπορεί να του φταίει; Το παρατήρησα μια φορά πριν καιρό και σήμερα ξανά. Λύνεται με επανεκκίνηση. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 ” το έχει κάνει και σε εμένα 2-3 φορές. Πατούσα το …
-
@BanditGR το τελευταίο πράγμα που θα έπρεπε να υποθέσει κανείς για εμάς είναι ότι υπερασπιζόμαστε την Xiaomi. Ξέρεις πολύ καλά ότι λίγο η πολύ όλοι μας έχουμε αφιερώσει πάρα πολύ χρόνο στα κινητά μας αλλά και στων άλλων για επίλυση προβλημάτων. Θα το εθετα πιο σωστά ότι υπερασπιζόμαστε την λειτουργικότητα μας ως χρήστες του συγκεκριμενου κινητού. Δεν πιστεύω ότι κάποιος από εμάς θα μας επαιρνε με στραβό μάτι σε αυτή τη συζήτηση. Είμαστε πολύ καιρο εδώ με δυνατή παρουσία ώστε πλέον μας ξέρουν και…
-
@themakos66 Συνειδητοποίησα ότι είναι πιο αργό το κινητό όχι από το antutu. Το antutu ήρθε τελευταίο για να επιβεβαιώσει την πραγματικότητα. 1. Στην αρχή διαπίστωσα ότι το backup στο whatsapp πήγαινε πολύ αργά. 2.Μετά ένα παιχνιδάκι που έπαιζα πριν πειράξω το build.prop τώρα προχωράει με ρυθμούς χελώνας και αρκετά κολλήματα. 3. Οι χάρτες αργούν να πάρουν μπροστά. 4. Η λειτουργία VR για γυαλιά τρώει κάτι μικρό παγωματακια η εικόνα που και που. Αυτά τα προβλήματα πριν πειράξω το buuld.prop δεν υπή…
-
Έτρεξα από περιέργεια κι εγώ το antutu. 44000 έβγαλε. έχουμε χάσει 20-30% συνολική απόδοση. Άσχημα τα πράγματα... Λατρεύω το miui για αυτό και σε άλλα κινητα, όχι xiaomi έχω βάλει miui. Αλλά η Xiaomi έχει κάνει μεγάλο φάουλ εδω. Αν νομίζουν ότι έτσι θα μας αναγκάσουν να αγοράζουμε καινούργια κινητά από την ίδια μάλλον είναι γελασμενη. Μάλλον δεν έχουν συνειδητοποιησει ότι για να αγοράσει κάποιος ίδιο brand θα πρέπει να έχει μείνει ευχαριστημένος. Στην προκειμένη περίπτωση προσπαθούν να μας οδηγή…