Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από bozonio: “Eιπαμε ειμαι λιγο παραξενος. Λιγο. Κατα τα αλλα ζω μια φυσιολογικη ζωη οπως ολοι οι αλλοι, φωναζω γυναικα παντοφλες και μου ερχονται οι παντοφλες (στο κεφαλι συνηθως ) ” Κάθησε να σου πω και την συνέχεια.... Αφού ικανοποιηθείς με την αγορά του κινητου σου. Αργότερα θα σκεφτείς να αγοράσεις κι ενα Xiaomi για την γυναίκα σου, επειδή θα έχεις φάει κόλλημα. Θα της πάρεις το νέο της Xiaomi και θα αρχίσεις να το αλλάζεις ROMs κ.α. μέχρι που θα σε φωνάζει: ''Μποζόνιοοοοοο τι έκαν…

• @bozonio περιττό να πω ότι την China αν την βάλεις θα είναι μονο για τα 10 λεπτα του ξεκλειδωματος αν τελικά αποφασίσεις να το κάνεις. Γιατι ROM με 2 γλώσσες και χωρίς Google apps μέσα τι να την κάνεις;; Και χαλάρωσε μην στρεσάρεσαι ... Για κινητά μιλάμε.. όχι για εγχείριση ανοιχτής καρδιάς. Εδώ δεν αγχώθηκαν άτομα που δεν ήξεραν καν να ανοίγουν τον υπολογιστή τους, αγχώνεσαι εσύ που έχεις βάσεις να καταλαβαινεις;

• έκανα κάποιες προσθήκες στο ποστ μου. κάντε μία ανανεωση τη σελίδα για να εμφανιστουν οι αλλαγες

• @bozonio εσύ τα ξέρεις καλύτερα και από όλους μας που γράφουμε ενεργά εδώ κι ένα χρόνο. Παράθεση από bozonio: “1.Η Ιnternational παιρνει OTA updates? 2.H κινεζικη εχει Bloatware apps που δεν ξυλωνονται? 3.Διαφορα αναμεσα σε International - Κινεζικη - Ελληνικη? 4.H Ελληνικη σε τι υπερτερει? (Ακουω πολλα καλα σχολια) 5.Η Ελληνικη, ειναι απαραιτητα στα Ελληνικα? Το λεω γιατι ποτε δεν το γυρναω σε Ελληνικα ουτε στο pc ουτε στο κινητο. 6.Η Ελληνικη παιρνει OTA updates η flashαρω την επομενη εκδοση? ”…

• @NasDriver μπορεις να καταλάβεις απο το screenshot του @lemo13 στο post 1033 αν είναι china ή EU πειραγμένη; Γιατι απο την μία βλέπω να γράφει EU αλλα απο την άλλη ο αριθμός έκδοσης είναι λάθος.

• Παράθεση από petran7777: “@pechr Έχω την nillkin super frosted σε κόκκινο και είμαι πολύ ευχαριστημένος (εμφάνιση - εφαρμογή) NILLKIN Super Frosted Shield Protective Case For Xiaomi Redmi Note 2 Sale - Banggood Mobile ” Πέτρο είναι αντιολησθητική; Την έξω ξαναδει αυτή τη θήκη, και γενικά της Nillkin οι θήκες κουμπώνουν τέλεια. Κατα τυχη βρήκα στο e-bay αυτό 172138102131 ( θα το βάλετε στην αναζήτηση του e-bay και θα σας βγάλει το προιον) Και σκέφτομαι να ρίξω μία παραγγελία με φωτογραφία του μπέ…

• Παράθεση από chrispre913: “Εδώ είσαι και εσύ;; μείναμε πίσω εμείς με το xrn ” Γράφω παντού... αλλα συνεχίζω να κρατάω στα χέρια μου το XRN2

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Παράθεση από lemo13: “fastboot oem decice-info ” device βρε θα γράψεις όχι decice

• ακριβως. Αλλα δενειναι απαραίτητο να το ξεκλειδώσεις. Μπορείς να πας σε Global dev που έχει και ελληνικά και να έχεις κλειδωμενο bootloader. Γνώμη μου.. ξεκλειδώνεις και πας με συγκεκριμένα βηματα σε XTRV

• το κινητο σου φοράει καλη rom αλλα το γνωστό αλλα.... Για να μπει η rom που φοράει τότε πρέπει το κινητο σου να ειναι ξεκλείδωτο. Εσύ θα πρέπει να το κλειδώσεις πάλι με μία official και μετά αν θες να εχεις μία άλλη rom όπως του φορουμ μας ή απο το EU θα πρέπει να το ξεκλειδώσεις πάλι. ο λόγος είναι απλός. Πρέπει να είσαι σιγουρος οτι αυτή η συσκευή ξεκλειδώθηκε απο εσένα και όχι με κόλπα απο έναν άλλον (όπως το κινεζομάγαζο απο οπου το πήρες) Το ξεκλειδωμα πάει στο mi-account άρα το κλειδώνεις …

• Παράθεση από lemo13: “είχε πάρα πολλες γλώσες και φυσικά ελληνικά τι να κάνω? ” πηγαινε ρυθμισεις>> σχετικα με το τηλεφωνο και βγάλε screenshot τις πληροφοριες μεσα. ταυτοχρονα power + volume down και ανεβασε το εδω να δούμε τι γράφει.

• Παράθεση από lemo13: “Μoυ ήρθε μαλλον multilanguage , ” πόσες γλώσσες έχει μέσα αυτή τη στιγμή;;; 3 γλώσσες ή παραπάνω; η αναβάθμιση που σου βγάζει ειναι official κινέζικη και θα σε βοηθήσει να ξεκλείδώσεις (μάλλον)

• Ας μην συνεχίσουμε αλλο την συζήτηση εδώ γιατι υπάρχει σωστότερο νήμα Καλύτερα εδώ >> Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Παράθεση από geobas: “Με θήκη .......χωρίς ......και η θήκη ... έτσι για να μήν λέμε υπερβολές ” Γιώργο αναφερόμουν στην θήκη αλουμινιου, όχι σε όλες τις θήκες. Είχα παρατηρήσει ότι το σήμα μου ήταν πιο ασθενές με τις συγκεκριμένες

• Παράθεση από giwrgosalim: “Ρε συ συμφωνω απολυτα αλλα δεν ειναι μονο 30-40 ευρω...τσεκαρα την τιμη για παραδειγμα του redmi note 4 στο my gad και ειναι 220 ευρω με θηκη...ο yeso μου το δινει 160 με θηκη και temp glass... ” Ναι αλλα μιλάμε για σίγουρα πράγματα και όχι για ρίσκα. Αυτό που πρέπει να ζυγίσεις είναι αν αξίζει το ρίσκο του να παραγγείλεις απο ενα κινεζομαγαζο και οτιδήποτε σου προκύψει στην πορεία ( απο προβληματική συσκευή, εκτελωνισμοί,κλπ) Αν και πρέπει να αναφέρω ότι δεν έχω συναν…

• Παιδιά αν θέλετε να εχετε την εγγύηση σας τότε αγοράζετε απο ενα κατάστημα εντός Ελλάδας και θα πρότεινα τα ελληνικά διαφημιζόμενα στο φορουμ μας (my gad). Δίνετε λίγα παραπάνω (30-40 ευρώ) απο οσα θα δινατε σε ενα κινεζομαγαζο ΟΜΩΣ έχετε την αξιοπιστία και τις ''εγγυήσεις'' του φόρουμ και κοιμάστε ήσυχοι. Και προφανώς θα σας τα κάνουν τα φλασαρίσματα όπως ακριβώς σας προτείνουν τα έμπειρα μέλη του φορουμ μας Ούτε το ρισκο του εκτελωνισμού, ούτε την αναμονή του 1 μήνα, ούτε συνεννοήσεις που θα σ…

• Παράθεση από yiannism01: “Ή λειτουργία find device είναι σοβαρή ρουφήχτρα.. ” οτι χρησιμοποιεί το GPS ειναι ρουφήχτρα

• Παράθεση από Anritsu: “Τα περιέχομενα αυτού του φακέλου τώρα που βρίσκονται για να πέσει εκκαθάριση ? ” εχει δημιουργηθεί φακελος με το ονομα TWRP που εσυ θα σβήσεις μονο το backup με την ημερομηνια που ΔΕΝ θέλεις να κρατήσεις. στον φακελο αυτο (το TWRP) υπαρχει κι ενα αρχειο που δεν θα το σβήσεις, ειναι οι ρυθμίσεις που εχεις κανει στο TWRP. αναλόγως που εχεις βάλει να αποθηκευεται το nandroid θα το αναζητήσεις σε internal storage ή στην SD..

• Παράθεση από Anritsu: “(1 GB) και το πολύ 2 back up του TWRP ” τα 2 nandroid backup υπολογισε κοντα στα 10GB και παραπάνω αν επελεξες όλα τα κουτακια Δεν χρειάζεσαι 2 nandroid backup/. Ένα ειναι αρκετο..