Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από chrdes: “12.9.19 είναι αυτή που έχει η δική μου συσκευή. ” Άλλο περιέργο και αυτό. Πως γίνεται να έχουμε την ίδια συσκευή με την ίδια ROM κι εγώ να έχω την 12.9.12 και όταν πατάω πάνω να μου λέει ''Το Google Play Store είναι ενημερωμένο''

• όχι Whats'up από Cosmote. Εφαρμογή επικοινωνίας Whatsapp

• @kinezakias τώρα που προσθεσες τις γραμμές στον κώδικα θέλω να ελέγξεις κάτι, αν έχεις την διάθεση. Αν έχεις Whatsapp θέλω να κάνεις μια χειροκίνητη ενημέρωση αντιγράφου ασφαλείας προς Google drive ενώ είσαι σε wifi και πες αν έγινε γρήγορα η αργά η διαδικασία. Έχω την εντύπωση ότι η πρόσθεση των 2 γραμμών επηρεάζει την ταχύτητα προετοιμασιας αντιγράφου (πριν την αποστολή).

• @kinezakias τι είναι αυτά που ρωτας; Το λέει και η λέξη... Ζιπαρισμα>> άρα θα χρειαστείς αναπτήρα Zippo. @themakos66 τα ξέρει... Απλά μας δουλεύει.. Ξαναπετα το διορθωμένο αρχείο μέσα στη συμπιεσμένη rom (στην ίδια θέση από όπου το τραβηξες, στον φάκελο system) και αντικατέστησε το με το παλιό.

• Παράθεση από ntinos_g7: “@thomas01 Ξεζιπαρεις την rom στο pc.Βρισκεις το build.prop ,το ανοιγεις με το notepad++, προσθετεις τις 2 γραμμες,save,ξαναζιπαρεις την rom με το φτιαγμενο build.prop και την κανεις flash ” Δεν χρειάζεται όλη η rom ξεζιπαρισμα. Μόνο εξαγωγή το build.prop. Το επεξεργάζεσαι και μετά το πετας μέσα στο zip (rom) και θα σε ρωτήσει για αντικατάσταση του υπάρχοντος αρχείου. Εκεί επιλέγεις ΟΚ. Μπαμ μπαμ

• Να προτείνω έναν εξίσου καλο καλό file manager σε αντιστοιχία με τον ES explorer με πάρα πολλές δυνατότητες και δωρεάν εννοείται. MiX explorer από XDA ή Aptoide ή από την σελίδα του προγραμματιστή. Προγραμματιστής= Hootan Parsa. Θα χρειαστεί να κατεβάσετε και επιπλέον 2 addons 1. MiX Archive 2. MiX PDF Διαθέτει και ελληνική γλωσσα, πρόσβαση root για όποιον είναι root κλπ. Θα χρειαστεί να τικαρετε στις ρυθμίσεις να κάνει update από μόνο του όταν υπάρχει διαθέσιμο update. Διαθέτει κάδο ανακύκλωσης…

• Το πρόβλημα με το gmail λύθηκε. Δεν έκανα κάποια κίνηση. Απλά δοκίμασα πάλι σήμερα να βάλω το update και να δω αν δουλεύει σωστά και φαίνεται ότι δουλεύει σωστά μέχρι τωρα.

• Παράθεση από chrdes: “Παράθεση από pechr: “Θα περιμένω με τον νέο update στο gmail να δω αν αλλάξει κάτι.. ” Κλείνει και δεν μπορείς δηλ. να βάλεις ούτε το λογαριασμό σου μετά την επανεγκατάσταση; Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 ” τον λογαριασμό μου τον έβαλα. Καθώς ανοίγει και δείχνει τα εισερχόμενα μηνύματα, σε 1 δευτερόλεπτο κλείνει η εφαρμογή και με πετάει στην επιφάνεια εργασίας.

• Θα περιμένω με τον νέο update στο gmail να δω αν αλλάξει κάτι..

• Το gmail (έκδοση 8.11.25.224448671) ενω έχει ενημερωθεί όταν το ανοίγω κλείνει απρόοπτα. Δοκίμασα καθαρισμούς δεδομένων και cache της εφαρμογής όπως και εκ νέου επανεγκατάσταση αλλά τίποτα. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;

• ok παιδιά. Έκανα όπως μου είπε ο @themakos66 για να μην ρουτάρω την συσκευή και πλέον γίνονται μια χαρά όλες οι ενημερώσεις. Eνημερώθηκε και η έκδοση του playstore. Alles gut

• Παράθεση από Sof: “Στο τελος βαζεις τις δυο εντολες. Και οι δυο ξεκινανε με: delvik ” dalvik ή delvik Ως dalvik το έγραψα

• Τώρα αναγκαστικά έβαλα TWRP για να βάλω το αρχείο της rom με το διορθωμένο build.prop και αφότου την εγκαταστήσω σειρά έχει να ξαναβάλω mi recovery

• Παράθεση από themakos66: “έτσι αυτο που παραθέτεις την δεύτερη φορά δίχως name and value δηλ: ” έτσι το άλλαξα, αλλά το mi recovery μου έβγαλε σφάλμα με την ψηφιακή υπογραφή του αρχείου της Rom. Προφανώς επειδή πειράχτηκε το αρχείο αλλαξε το md5 sum. Με mi-recovery το φλάσαρες;

• @themakos66 τις λέξεις name και value πρέπει να τις γράψω ή τις αγνοώ και γραφω το υπόλοιπο μέρος; Να το γράψω έτσι; Name: dalvik.vm.dex2oat-filter Value: interpret-only Name: dalvik.vm.image-dex2oat-filter Value: speed η έτσι; dalvik.vm.dex2oat-filter=interpret-only dalvik.vm.image-dex2oat-filter=speed

• @themakos66 Εχω το notepad++ και έχω ανοίξει το build.prop της rom. Σε ποιο σημείο γράφω η αλλαζω κάτι; Και τι ακριβώς γράφω; Μια φωτογραφία από το pc σου ήθελα, που και πως το έγραψες; Τα υπόλοιπα τα γνωρίζω.

• @themakos66 επειδή δεν θέλω να κάνω root το κινητό μου και έχουμε την ίδια rom (official global stable 9.6.3.0) Μπορείς να μου γράψεις αναλυτικά πως το έκανες απο το pc σου χωρίς root;; Όλη την διαδικασία..

• Μπορεις να εγκαταστήσεις img από recovery μόνο αν έχεις twrp η CWM. Σε διαφορετική περίπτωση η μέθοδος που σου γράφω δουλεύει σε όλες τις περιπτώσεις.

• Παράθεση από chrdes: “Μετά την εγκατάσταση του magisk θέλει κάνα 2 restart. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 ” Πως κάνουμε εγκατάσταση το magisk; Έχω 2 χρόνια να κάνω root κι έχω μείνει αρκετά πίσω σε γνώσεις..

• RN2 δεν παίρνει το you tube

pechr - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “ [list][*] [/list] ” Με ποιον τρόπο να κάνω root την official global stable 9.6.3.0 ώστε να μην έχω προβλήματα; Με ποια εφαρμογή;