Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εγω είμαι λιγάκι πιο αισιόδοξος.. Πιστεύω ότι όλα θα στρώσουν σε βάθος χρόνου, αλλά ίσως χρειαστεί να περιμένουμε πολύ. Για την ασυμβατότητα αυτή δεν φταίει η xiaomi. Φταίει μόνο η Google. Όλες αυτές οι εφαρμογές δούλευαν και ενημερώνονταν κανονικά. Κάτι άλλαξε η Google στον κώδικα των εφαρμογών. Μόνο έτσι εξηγείται.
-
Παράθεση από Sof: “Πραφματικα θα μου λειψει το maps ” εμένα μου δουλευει το maps αλλά υπάρχει μία λύση για να έχεις ενημερωμενες εφαρμογές χωρίς να χρειάζεσαι το playstore. Μπορείς να κατεβάσεις το aptoide που είναι σαν playstore και μπορείς να κάνεις ενημερώσεις. Επίσης μπορείς να κατεβάσεις οποιαδήποτε εφαρμογή θέλεις
-
Παράθεση από ggtaxo: “Παράθεση από chrdes: “@ggtaxo δεν είχα κάποιο πρόβλημα και ήμουν ευχαριστημένος, μέχρι αρχές Νοεμβρίου που κάτι στράβωσε με τις ενημερώσεις της google, αλλά αυτό φαίνεται να αφορά διάφορες ρομ και όχι μόνο την 9.6.3 official. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 ” Θέμα με το playstore είχα και εγώ με την 9.2.3. Επί 3 μέρες, όποτε πήγαινα να το φορτώσω μου έλεγε ότι δεν υπάρχει. Τελικά κατέβασα την έκδοση 12.3.30 και από τότε σταμάτησε όλο αυτό. ” Βλεπε το τακτικά…
-
ξεκινησε με το youtube. Μετά πήγαμε στο gmail και instant apps (που για το τελευταιο, με αφήνει αδιάφορο). Το ερώτημα είναι μέχρι που θα φτάσει;; Και σκεφτείτε το εξής: Το playstore αναβαθμίζεται αυτόματα μόνο του. Όταν θα αρχίσει να έχει πρόβλημα και αυτό τότε θα μας ρουφάει την μπαταρία σαν νεράκι από τις συνεχείς προσπάθειες αποτυχημένων αναβαθμίσεων του. Μην αναφέρω google maps, chrome κλπ Μακάρι να μην φτάσουμε να δούμε και άλλα προβλήματα.
-
Factory Reset απαραίτητα
-
Παράθεση από chrdes: “Παράθεση από pechr: “Μια από τα ίδια κι εγώ με το gmail και το instant apps. ” Ποιο playstore έχεις; Σε μένα πριν από λίγο η εφαρμογή google ενημερώθηκε κανονικά. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 ” Δεν έχει σημασία ποιο playstore. Αφού οποίο και να βάλεις θα σου κάνει update στην τελευταία έκδοση. Ούτε που το κοιτάω. Απλά διαπιστώνω ότι όλο και περισσότερους συμβιβασμούς θα χρειαστεί να κάνουμε από εδώ και πέρα όσο παραμένει το πρόβλημα της Google.
-
Παράθεση από chrdes: “@Sof αν κοπέλι εννοείς εμένα, μετά από όλα πέρασα νέα fastboot την official 9.6.3, απενεργοποίησα τα αυτόματα updates για youtube και keep γιατί σίγουρα μου τρώγαν μπαταρία, έκανα και αυτό που πρότεινε ο @pechr για την μπαταρία και φαίνεται να έστρωσε. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 ” Όταν θες να αποφορτισεις τελείως την μπαταρία σου. Θα αφήσεις το κινητό σου να κλείσει τελείως μόνο του, ΑΛΛΑ και πάλι θα έχει μείνει λίγη ενέργεια στην μπαταρία. Τι θα κάνεις…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
προβλημα redminote2
Μήνυμαελεγχος md5 του αρχειου... Βασικό πριν ξεκινήσεις διαδικασίες με full wipe. Μπορείς να φλασαρεις και με adb sideload χωρίς μεταφορες αρχείων από τη στιγμή που έχεις twrp.