Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από donstefano: “Παιδια καλησπερα! Το κινητο εδω και μια εβδομαδα αν το σβησεις η κανεις επανεκινηση κανει 10 περιπου λεπτα να ανοιξει.Ειχα miui 7 , εβαλα miui 9 v9.5.4.o lhmmifa και παλι τα ιδια. Τι προτεινετε να κανω?Εκανα και wipe την cache.οχι factory reset.Να κανω factory reset?να παρω backuo και να τα περασω μετα ολα?Μην χασω και τα αρχεια εφαρμογες κτλ.Τι προτεινετε? ” χρειαζεσαι FR, το ίδιο συνεβει και σε εμένα. Δοκίμασα πολλούς τρόπους πριν αποφασίσω να κάνω FR αλλά μάταια. Δεν…
-
Ψαξε να βρεις επίσημες εφαρμογές που προσφέρονται από το Γαλλικό σχολείο. Αυτές πάντα είναι οι καλύτερες και έχουν ακριβως μέσα την ύλη που συναντάει καποιος ενήλικας πηγαίνοντας σε κρατικό σχολειο. Στην περίπτωση των γερμανικών η επίσημη εφαρμογή του VHS είναι η πιο καλή από όλες όσες δοκίμασα. Και για όσους έχουν αμφιβολίες, σας διαβεβαιώνω ότι μαθαίνεται πολύ καλά μια γλώσσα από apps. Πλέον μπορώ και συνομιλώ με σωστή συνταξη. Επίσης οι προτάσεις μου είναι γραμματικά σωστές και όχι διάσπαρτες…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλω ότι μόλις τελείωσα εδω και λίγες ημέρες την ύλη του A2 στα γερμανικά και συνεχίζω για το B1 το οποίο θα δώσω εξετάσεις μετα το πέρας του. Κάποιες εφαρμογές τις διέγραψα επειδή είχαν κάποια γραμματικά και συντακτικά λάθη τα οποία αντιλήφθηκα στην πορεία. Συνεχίζουμε λοιπόν...
-
Παράθεση από chrdes: “Συμπεραίνω λοιπόν ότι εγώ που δεν έχω χρονοδιακόπτη αν το φορτίζω σε ώρες που το ελέγχω το βγάζω μόλις φτάσει στο 100. ” πάρε έναν βρε συ, θα ηρεμήσεις 3 ευρώ κάνει καινούργιο. Μεταχειρισμένο θα το βρεις και πιο φθηνά Ναι αλλα πρέπει να βλέπεις διαρκώς το κινητό σου. Κουραστικό και εκνευριστικό για μένα