Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από demakhs: “Εγω??? Δεν ξαναπαίρνω κινητό τα επόμενα τρία χρόνια...για μένα...τα πήρα όλα μαζεμένα!! ” Παράθεση από demakhs: “Οχι, όχι, αν δε χαλάσει...στ ορκίζομαι!! ” Στην παραπάνω φράση κρύβεται κυρίες και κύριοι το ζουμί της υπόθεσης... Πόσο θα ζήσει το polaris? Δεχόμαστε στοιχήματα μαζί με την καλημέρα σας. Ο νικητής θα κερδίσει το αυθεντικό Prixel 2.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Τον eva πρέπει να τον βρεις από άλλο μαγαζί. Ντεν είναι ντιατέσιμος καρντιά μου. Inventor Eva II PRO EP3-WiFi 20L Αφυγραντήρας με Ιονιστή | e-expert.gr afygrantiras-eva-ii-pro-ep3-wifi-20litra.html Ìå ÓõìðéåóôÞ->Inventor EVA II PRO EP3-WiFi 20L ÁöõãñáíôÞñáò 20lit Ìå ÉïíéóôÞ + wifi - www.alphaclimagr.gr
-
Mααααα... το εξής απλό δεν είπα κι εγώ εξαρχής? Άλλοι σε μπέρδεψαν. Έτσι για του λόγου το αληθές Παράθεση από EvangeliaK: “Άντε, με γεια! Καλοδούλευτο! Πριν από κάποια χρόνια είχα πάρει στους γονείς μου τον Meaco-DD8L.html. Πολύ καλός. Τώρα βέβαια έχει πιο σύγχρονους και με σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση, Tip. Το νερό που μαζεύει το χρησιμοποιείς μετά στο σύστημα σιδερώματος (αντί για απιονισμένο). ” Παράθεση από EvangeliaK: “@demakhs Καλός φαίνεται. Juro Pro Diamond 25L | apothema.gr 206€ με τ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
@demakhs Οι αφυγραντήρες με ζεόλιθο έχουν σταθερή απόδοση ανεξαρτήτως καιρού, γι'αυτό και βλέπεις τόσο λίγα lt. Οι αφυγραντήρες με συμπιεστή πιάνουν τη μέγιστη απόδοση lt/24h σε εξωπραγματικές συνθήκες (για το χειμώνα). Δες πχ DIAMOND 25L – Juro-Pro Ικανότητα αφύγρανσης 25L / ημέρα (30oC/RH=80%) Αν τους βάλεις δηλαδή σε κρύους χώρους (υπόγεια, αχρησιμοποίητα δωμάτια) πέφτει πάρα πολύ η απόδοσή τους, ακόμα και >50%. Κάτω από 10 βαθμούς υποφέρουν, θα πρέπει να κάνουν και απόψυξη. Εσείς εκεί νότια …
-
Η κατανάλωση είναι άστα να πάνε με το ζεόλιθο. Γι'αυτό ρώτησα για νυχτερινό ρεύμα, οι δικοί μου μόνο αυτές τις ώρες το χρησιμοποιούν. Η χαμηλή του σκάλα καταναλώνει περισσότερο απ'ότι ένας άλλος στο maximum (350W αν θυμάμαι καλά). @alvin1983 Φαντάσου πόσο ακούγονται οι υπόλοιποι μέσα στην ησυχία του χωριού το βράδυ, αν σου φαίνεται ο eva 2 θορυβώδης...