Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

EvangeliaK - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Ελα...τσίμπα!! ETZbwygensEH6i7aA ” Ωραιώτατοι

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα παίδες. Βγάλε μία φώτο με τους λουκουμάδες. Προσεχτικά, να μην τους ορμήσει το Polaris και έχουμε τρεξίματα...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Εγω??? Δεν ξαναπαίρνω κινητό τα επόμενα τρία χρόνια...για μένα...τα πήρα όλα μαζεμένα!! ” Παράθεση από demakhs: “Οχι, όχι, αν δε χαλάσει...στ ορκίζομαι!! ” Στην παραπάνω φράση κρύβεται κυρίες και κύριοι το ζουμί της υπόθεσης... Πόσο θα ζήσει το polaris? Δεχόμαστε στοιχήματα μαζί με την καλημέρα σας. Ο νικητής θα κερδίσει το αυθεντικό Prixel 2.

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs Το ήξερες ότι σε διπλανό forum ξενύχτηδων έχουν αφιερώσει 305 ΣΕΛΙΔΕΣ για αφυγραντήρες?

• Μήπως φοράει τζαμάκι η οθόνη? Πολύ συμμετρικό μου φαίνεται το σχήμα...

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα Τι καιρός είναι αυτός; Πωπω.... Μας πήρε και μας σήκωσε από χθες.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εντάξει, όχι ακριβώς όπως το polaris... Εκτός αν αγόρασες και άλλους 3 αφυγραντήρες στο ενδιάμεσο και μας τους κρύβεις! Άντε, καλοδούλευτος

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα βρε μουρμούρηδες! Κανείς σας δεν καταλαβαίνει το σοβαρότατο πρόβλημα του Μήτσου. Είχε που είχε υγρασία στο νησί, πήρε και ατμοσίδερο turbo στη σύζυγο (μετά την πασαρέλα κινητών, πώς να πεις όχι;). Χαμάμ θα γίνεται το σπίτι όταν θα στρώνεται στο σιδέρωμα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

juro-pro-afygrantiras-diamond-25l-me-ionisti O chichicken... έχει τον eva "προσφορά" (και 5% επιστροφή με eurobank). forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59689/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59690/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τον eva πρέπει να τον βρεις από άλλο μαγαζί. Ντεν είναι ντιατέσιμος καρντιά μου. Inventor Eva II PRO EP3-WiFi 20L Αφυγραντήρας με Ιονιστή | e-expert.gr afygrantiras-eva-ii-pro-ep3-wifi-20litra.html Ìå ÓõìðéåóôÞ->Inventor EVA II PRO EP3-WiFi 20L ÁöõãñáíôÞñáò 20lit Ìå ÉïíéóôÞ + wifi - www.alphaclimagr.gr

• Magic WormHole

Μήνυμα

Mααααα... το εξής απλό δεν είπα κι εγώ εξαρχής? Άλλοι σε μπέρδεψαν. Έτσι για του λόγου το αληθές Παράθεση από EvangeliaK: “Άντε, με γεια! Καλοδούλευτο! Πριν από κάποια χρόνια είχα πάρει στους γονείς μου τον Meaco-DD8L.html. Πολύ καλός. Τώρα βέβαια έχει πιο σύγχρονους και με σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση, Tip. Το νερό που μαζεύει το χρησιμοποιείς μετά στο σύστημα σιδερώματος (αντί για απιονισμένο). ” Παράθεση από EvangeliaK: “@demakhs Καλός φαίνεται. Juro Pro Diamond 25L | apothema.gr 206€ με τ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Στο δικό μου δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο, αν και το χρησιμοποιώ ελάχιστα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs Οι αφυγραντήρες με ζεόλιθο έχουν σταθερή απόδοση ανεξαρτήτως καιρού, γι'αυτό και βλέπεις τόσο λίγα lt. Οι αφυγραντήρες με συμπιεστή πιάνουν τη μέγιστη απόδοση lt/24h σε εξωπραγματικές συνθήκες (για το χειμώνα). Δες πχ DIAMOND 25L – Juro-Pro Ικανότητα αφύγρανσης 25L / ημέρα (30oC/RH=80%) Αν τους βάλεις δηλαδή σε κρύους χώρους (υπόγεια, αχρησιμοποίητα δωμάτια) πέφτει πάρα πολύ η απόδοσή τους, ακόμα και >50%. Κάτω από 10 βαθμούς υποφέρουν, θα πρέπει να κάνουν και απόψυξη. Εσείς εκεί νότια …

• Magic WormHole

Μήνυμα

Η κατανάλωση είναι άστα να πάνε με το ζεόλιθο. Γι'αυτό ρώτησα για νυχτερινό ρεύμα, οι δικοί μου μόνο αυτές τις ώρες το χρησιμοποιούν. Η χαμηλή του σκάλα καταναλώνει περισσότερο απ'ότι ένας άλλος στο maximum (350W αν θυμάμαι καλά). @alvin1983 Φαντάσου πόσο ακούγονται οι υπόλοιποι μέσα στην ησυχία του χωριού το βράδυ, αν σου φαίνεται ο eva 2 θορυβώδης...

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs Κατόπιν ωρίμου σκέψεως προτείνω Diamond ή Perla 25lt. (έχουν διαφορές? ) Αν θες όμως να τον χρησιμοποιείς και βράδυ κοντά στα υπνοδωμάτια, δες τον inventor eva, γιατί γενικά ακούγονται αρκετά (περισσότερο από κλιματιστικό ή βεντιλατέρ στο τζάκι).

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το θερμαίνεις κιόλας. Με το ζεόλιθο 2-3 βαθμούς ανεβαίνει σίγουρα η θερμοκρασία στο δωμάτιο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Για πόσα τ.μ. μιλάμε? Θα το δουλεύετε και το βράδυ? Έχετε νυχτερινό ρεύμα?