Από το MIUI ROM for Redmi Note 5 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum κατεβάζεις την full recovery rom και την περνάς μέσω του updater. Τα δεδομένα δεν χάνονται. Με MiFlash φλασάρεις fastboot rom, αλλά θα πρέπει να έχεις πρώτα ξεκλείδωτο bootloader.
Καλημέρα από τα ανατολικά της Ανατολικής Μακεδονίας σε όσους βρίσκονται νότια της Βόρειας Μακεδονίας. Δεν ξέρω τι λέει ο καιρός στη Δυτική, την Κεντρική και τη Βουλγάρικη Μακεδονία, αλλά εδώ 4η μέρα συνεχόμενη μουλιάζουμε. Δε νομίζω να ξέχασα καμιά Μακεδονία, εεε?
Πραγματικά ντροπή μας. Και να πεις ότι δεv το είχες υπενθυμίσει μέρες πριν... Χρόνια πολλά στην magic wormhole! Να ζησει, να φτάσει τις 100000 σελίδες!
Και πολύ καλά έκανες! Δεν είδες που κατευθείαν άρχισαν να τσιγκλάνε τον @demakhs; Περιμένουν πώς και πώς να απαντήσει κάτι ωραίο. Και μετά θα αρχίσουν τα πανηγύρια και θα γράψουμε 5-6 σελίδες μηνύματα (όρεξη να έχουμε να τα διαβάζουμε ). PS. Έχω κατεβάσει έναν ναρκαλιευτή μούρλια στο κινητό (έτσι να θυμόμαστε τα παλιά καλά windows).
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από demakhs: “Καλημερα Ανέστη ... εμείς κ εμεις μείναμε!! ” Η καλημέρα του @demakhs , να γραφτεί στα πρακτικά και χωρίς ανταλλάγματα.Ή σου έταξε κάτι ο @NasDriver ; Και του την λες , την καλημέρα και προσωπικά; ” Πες τα χρυσόστομε! Είχε για κάποια περίοδο ένα τρισχαριτωμένο ( αν και ολίγον τι μουρτζούφλικο ) γκζάνι να λέει καλημέρα στο avatar και μας τη βγαίνει και από πάνω τώρα! Καλησπέρα σε όλους!