Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Μόνο με ακουστικα
ΜήνυμαΔοκίμασέ το συνεχόμενα μερικές φορές. Έλεγξε και για κανένα σκουπιδάκι. Αν δεν τα καταφέρεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια από τις παρακάτω εφαρμογές μέχρι να το διορθώσεις. details?id=com.woodslink.android.wiredheadphoneroutingfix details?id=com.nordskog.LesserAudioSwitch details?id=audiomix.audiooutputsource
-
-
-
Καλημέρα. Θα μπορούσες να ανεβάσεις ένα screenshot από το ρυθμίσεις->σχετικά με το τηλέφωνο για να δούμε ποια rom έχεις? Όσον αφορά τις διαφημίσεις, αν αυτές βρίσκονται σε εφαρμογές του miui απενεργοποιούνται. [Updated on 07th Oct, 2018] How to Disable Ads in MIUI - Tips & Tricks - Mi Community - Xiaomi Διαφορετικά, υπήρχε κάτι που εγκατέστησες πριν αρχίσει το πρόβλημα με τις διαφημίσεις? Μπορείς να κάνεις έναν έλεγχο με το details?id=org.malwarebytes.antimalware (ή κάποιο άλλο αντίστοιχο). Μπορ…
-
Πρόβλημα με την οθόνη
ΜήνυμαYπάρχει στη συσκευή σου η επιλογή settings->additional settings-> one-handed mode? Ίσως σε βολέψει.
-
Παράθεση από Vamire: “Χρήσιμα όλα αυτά αλλά εγώ άλλο ζητάω. Βάλτε το κινητό κάπου σταθερά. Τραβήξτε μία φωτογραφία. Μετά βάλτε το πορτρέτο. Ξανά τραβήξτε. Συγκρίνετε τη 1η με τη 2η. Ποια από τις δύο πιάνει μεγαλύτερο φάσμα στη φωτογραφία? ” Το οπτικό πεδίο σε εμένα είναι ολόιδιο. Γι'αυτό είπα ότι δεν έχω παρατηρήσει αυτό που λες. Με ποια ROM είσαι?