Μήτσοοοο... πίσω στη σκουληκότρυπα! @sakis112 Τα 2 τελευταία updates στο whyred τα έκανα επιλέγοντας περιοχή Ιταλία. Έρχονταν κατευθείαν. Δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις και για το dipper.
@Sasa25 Η Xiaomi βαφτίζει τις συσκευές της. Whyred είναι το κωδικό όνομα του Redmi note 5. Το ίδιο τηλέφωνο έχουμε και όντως δε χρειάζεται να ανησυχείς. Μόλις του περάσεις και την global Rom (ή την xtrv) θα είσαι μια χαρά.
Άστα να πάνε! Και ξέρεις τι προσοχή θέλει με μισόκλειστα μάτια να μην πατήσω ξανά κανένα dislike και μου την πει ο μοντεράτορας; Καληνύχτα στην παρέα, τα λέμε με τη νέα εβδομάδα...
Βρε τι έχασα! Εγώ μια πρόταση για νέο αίμα στη σκουληκότρυπα έκανα ρε παιδιά... Δεν περίμενα 10 σελίδες σίριαλ! @Sasa25 Καλώς ήρθες! Τα πιο καλά παιδιά (εεε... μεσήλικες ) είναι οι προλαλήσαντες. Μπορεί εδώ μεσα να κάνουν χαβαλέ (που μερικές φορές μεταφέρεται και σε άλλα topics), όμως δεν θα βρεις άλλα άτομα και γενικότερα άλλες κοινότητες που προσφέρουν τόσο απλόχερα βοήθεια. Τους αξίζει ένα μπράβο. PS. Πώς τα πας με την έρευνα αγοράς; Είναι ένα ταλέντο που μπορεί να αξιοποιηθεί εδώ, ε @demakhs…
Παράθεση από demakhs: “Εμενα πάλι, το ίδιο με τ αλλα μου φαίνεται Αντρέα, βασικά, όλα τα xiaomi, ίδια μου φαίνονται!! Τι Redmi, τι redmi note, τι mi, τι mix...όλα!! ” Πολύ χαίρομαι γι'αυτό. Έλα να κάνουμε μια τράμπα!
Καλησπέρα παιδιά! Εδώ ούτε 2ωρο δε χιόνισε. Πάνω που το έστρωσε καλά, σταμάτησε και τώρα το γυρίσει σε βροχή. Θα μας τρελάνει η Υπατία... Παράθεση από demakhs: “Εξαφανίστηκε το μενού ρύθμισης του δακτυλικου στο κινητο-δωρο του κουμπάρου κ, προφανώς, δε λειτουργεί κ το ξεκλείδωμα με το δακτυλικό. ” Μήπως έκανε κανένα σλάλομ το κινητό του κουμπάρου και ξεκουμπώθηκε; Παράθεση από demakhs: “Το όνομα της επόμενης κακοκαιρίας παιδιά, θα ξεκινάει από Φ, τον...νου σας!!! Ψάχνουν νονους για το ... όνομα …
Παγωμένες καλημέρες και καλησπέρες! Παράθεση από demakhs: “Κουνούπι!! Κουνούπι!!! Μόλις σκότωσα ένα κουνούπι ... all weather!!! ” Περίμενε να έρθει ο κυρ Τηλέμαχος από εκεί να τα τακτοποιήσει!