Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Ερωτήσεις για το Redmi 6A
ΜήνυμαΚαλησπέρα. ρυθμίσεις -> προβολή πλήρους οθόνης Επιλέγεις ανάμεσα σε πλήκτρα ή χειρονομίες.
-
redmi note 5 η mi a2 lite
ΜήνυμαΑνάμεσα στα δύο, καλύτερη επιλογή είναι το redmi note 5. Προσοχή! Να είναι global version. To lite είναι ένα κλικ κάτω σε κάμερα και επεξεργαστή. Δεν έχει ράδιο, φορτώνεσαι και το notch.
-
-
redmi note 5 η mi a2 lite
ΜήνυμαΜπερδεύτηκα. To mi a2 θέλεις ή το mi a2 lite? Το δεύτερο δεν είναι κάπου καλύτερο από το redmi note 5. Το επιλέγεις μόνο αν δε θες miui ή προτιμάς το design του. Xiaomi Mi A2 (Mi 6X) vs. Xiaomi Redmi Note 5 AI Dual Camera - GSMArena.com
-
Να έκανε και καφέ Γιώργο.... Σουβέρ θα γίνει