Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Καλησπέρα. settings -> installed apps -> facebook->notifications επέλεξε ποια notifications θες (οπωσδήποτε επιλέγεις το notification light) settings -> installed apps -> facebook->restrict data usage επέλεξε και wifi και mobile data Έπειτα δώσε στην εφαρμογή τα permissions που ζητάει (app permissions, other permissions). Απαραίτητο επίσης για να δείχνει τις ειδοποιήσεις όταν χρησιμοποιείς τα δεδομένα του κινητού και όχι το wifi settings ->installed apps-> google play services->restrict data usa…
-
Παράθεση από billfot: “ρε παιδια με belgium registered εφτασε δεμα που απο το athens sorting center και αποστολη για Λαρισα,σημερα εβγαλε iraklio sorting center!τα στοιχεια μου ειναι σταθερα εδω και 4 χρονια.τι φαση,πηγαν να παρουν τον αερα τους;;; ” Όχι ό,τι είναι απίθανο να έγινε λάθος , αλλά μήπως εννοεί το Ηράκλειο του ν.Αττικής (εκεί παραδίπλα από το Μαρούσι)?
-
Κάθε 2-3 εβδομάδες κάνουμε μια τέτοια συζήτηση Είναι απλά τα πράγματα πλέον: Θες να παίξεις μπάλα στο δυτικό κόσμο? Υπακούς στους κανόνες της Google και της αμερικάνικης κυβέρνησης (μέσω Google και Qualcomm). Δε θες? Βρίσκεσαι ένα κλικ από τη χρεωκοπία σαν τη ZTE ή δεν έχεις πρόσβαση σε αγορές, όπως η Huawei. Τώρα, αν υπάρχει και ένα 1-2-5% των χρηστών που καταλαβαίνει τι σημαίνουν αυτές οι κινήσεις, εεεε δε χάλασε ο κόσμος (για τις εταιρείες). Θα τα βγάλουν από αλλού τα λεφτά. Εσύ ο ανυπότακτος…
-
@Firem@n Νέα ειδικά τέλη εκτελωνισμού τιμοκατάλογοι.aspx Αν ακολουθήσουν το γράμμα του νόμου είναι όπως το υπολόγισα. Και δυστυχώς υπάρχουν αρκετά παραδείγματα και σε διπλανό forum. Αν πέσεις σε περίοδο με πολλή δουλειά (και θέλουν να ξεφορτωθούν μερικές στοίβες από δέματα γρήγορα) ή θεωρήσουν "αθώο" και φτηνό το δέμα από τη συσκευασία, τότε θα είσαι από τους τυχερούς. Ελπίζω να είσαι. Έτσι όπως είναι πλέον η κατάσταση, η αγορά από την Κίνα συμφέρει μόνο όταν υπάρχει ασφαλής μέθοδος αποστολής ή …
-
-
Αυτοκόλλητο. Όπως και στη συσκευασία του redmi note 5.
-
Άλλη μία ψήφος στο redmi note 5 . Δυνατός επεξεργαστής, καλή κάμερα, πουλάει τρελά τους τελευταίους μήνες. Εκτός αν δε θες miui, οπότε μπορείς να δεις το Mi A2 lite. Αν θες κάτι φθηνότερο δες το redmi S2 αντί για το redmi 5. Xiaomi Mi A2 Lite VS. Xiaomi Mi A1 VS. Xiaomi Redmi Note 5 VS. Xiaomi Redmi S2: Comparison Xiaomi Redmi Note 5 AI Dual Camera vs. Xiaomi Mi A2 Lite (Redmi 6 Pro) - GSMArena.com
-
Χρηστικότητα Smartwatch
ΜήνυμαΠαρακαλώ! Καλές αγορές...
-