Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
redmi 4x
ΜήνυμαΛοιπόν, κι εγώ τον vlc έχω πάντα προεπιλεγμένο για μουσική και λειτουργεί κανονικά. Πήγα να τον κάνω default και στο βίντεο και είναι ακριβώς όπως το λες. Πρέπει να πατήσεις παρατεταμένα πάνω στο κάθε βίντεο, να επιλέξεις open in another app για να παίξει στον vlc! Θα δοκιμάσω και με κανέναν άλλο file manager αργότερα.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Χρηστικότητα Smartwatch
ΜήνυμαΕγώ δε θα το έβαζα κάτω από νερό. Μπορείς να τους ρωτήσεις πάντως. Zeblaze THOR 4 Flagship 4G LTE GPS SmartWatch_zeblaze Όσον αφορά το aliexpress.... 1) εγώ δεν αγοράζω ποτέ ακριβά αντικείμενα από εκεί και 2) κατά 99% θα περάσει τελωνείο εφόσον δεν αναφέρει κάτι διαφορετικό ο συγκεκριμένος πωλητής (δε νομίζω ότι το γλιτώνεις επειδή στέλνει με PostNL). Στο Gearbest δεν υπάρχει ακόμα. Μπορείς να το δεις στο Banggood (με priority direct mail είναι εντάξει.) Bakeey I8 4G LTE 1.39 inch Weather Camera…
-
redmi 4x
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Αυτή τη στιγμή δηλαδή έχεις απεγκαταστήσει τον vlc και στα default apps φαίνονται οι εφαρμογές του miui, σωστά? Κάνε μια επανεκκίνηση και εγκατέστησε ξανά τον vlc. Την πρώτη φορά που θα πας να ανοίξεις κάποιο αρχείο μουσικής/βίντεο θα σε ρωτήσει ποια εφαρμογή θες να χρησιμοποιήσεις.
-
Χρηστικότητα Smartwatch
ΜήνυμαΤο πρώτο ρολόι αναφέρει στην περιγραφή ότι είναι ανθεκτικό στη βροχή και ότι μπορείς να το φοράς στην κολύμβηση. IQI I8 4G Smartwatch Phone: Resistencia al agua No podemos pasar por alto mencionar que el accesorio es resistente al agua, por lo que no deberás preocuparte si llueve o quieres nadar. Το δεύτερο δυστυχώς δεν είναι. Is it water resistant? By Presidentkidz Aug-25/2018 03:45:48 AHello Presidentkidz, Sorry,it is not water resistant.
-
-
-
-
Από τη στιγμή που δεν κυκλοφορεί ακόμα ούτε global rom ούτε global version, ό,τι και να σου πω... Mέχρι στιγμής πάντως, σύμφωνα με χρήστες στο xda και στο αγγλικό forum, με την κινέζικη έκδοση δεν μπορείς να κάνεις τηλεφωνικές κλήσεις. Το ίδιο αναφέρεται και στην επίσημη σελίδα της Xiaomi (2η υποσημείωση τέρμα κάτω). Google Translate
-
κωδικοι σε εγγραφο word
ΜήνυμαΤον ίδιο τρόπο σου είπαμε και οι δύο
-
Εννοώ ότι δεν έφυγε από το εργοστάσιο με αυτήν.
-
Όταν είναι global version αναφέρεται ξεκάθαρα στον τίτλο. Xiaomi Mi8 Mi 8 Global Version 6.21 inch 6GB RAM 128GB ROM Snapdragon 845 Octa core 4G Smartphone Sale - Banggood.com? PS. Αυτό το μηνυματάκι .... Good News: This Xiaomi Mi8 comes with Official Global ROM + OTA Upgrade from 2018.08.01. --Banggood Team το βάζουν όταν σου στέλνουν το τηλέφωνο με άλλη ROM και όχι την επίσημη εργοστασιακή.